Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Robinju varēja spēlēt ''Arsenal''

Robinju varēja spēlēt ''Arsenal''
Robinju
Foto: AP

Brazīlijas izlases un Spānijas futbola kluba ''Real Madrid'' spēlētāja Robinju aģents Vāgners Ribeiro atklājis, ka pagājušajā vasarā brazīlietis bijis tuvu tam, lai pievienotos Anglijas Premjerlīgas klubam ''Arsenal''.

Robinju pārstāvis atklāja, ka ''Arsenal'' komandas galvenais treneris Arsēns Vengers ļoti vēlējās redzēt talantīgo brazīlieti savas komandas rindās, tādējādi, kompensējot Tjerī Anrī pievienošanos Spānijas futbola grandam ''Barcelona''.

Un saskaņā ar Ribeiro teikto, Robinju jau bija gatavs pamest Madrides ''Real'', jo viņš nebija laimīgs komandā, kādu veidoja tā laika treneris Fabio Kapello. Kapello itin bieži atstāja talantīgo uzbrūkošā tipa pussargu deldēt rezervistu soliņu un tas Brazīlijas izlases spēlētājam nebija pa prātam.

Ribeiro atzina, ka par radušos situāciju pavēstīja ''Real'' kluba Sporta direktoram Predragam Mijatovičam, kurš nekavējoties likvidēja vismazāko iespēju, lai 24 gadus vecais spēlētājs komandu pamestu.

''2007. gadā es aprunājos ar Mijatoviču un pastāstīju, ka Robinju jūtas nelaimīgs, jo komandas treneris Kapello pastāvīgi atstāj viņu uz soliņa un neļauj sevi pierādīt'', spāņu presei atklāja Ribeiro.

''Robinju bija saņēmis piedāvājumu no ''Arsenal'' un viņš sacīja, ka gadījumā, ja lietas ''Real'' komandā neies uz labo pusi, viņš pārcelsies uz Londonu.
Tajā brīdī Mijatovičs paskaidroja, ka nekad tam nepiekritīs, jo tic, ka kādu dienu viņš būs labākais futbolists pasaulē un vēlas, lai tāds futbolists kā Robinju paliktu ''Real'' uz ilgu laiku.

Robinju Spānijā jūtas ļoti labi un tuvākajā laikā nedomā pamest ''Real''. Jūnijā apritēs jau trīs gadi kopš viņš ir pievienojies karaliskajam klubam. Viņš pat apsvēris domu beigt karjeru, spēlējot ''Real'' komandas rindās'', piebilda Robinjuaģents.

Šajā sezonā Spānijas čempionātā Robinju ir aizvadījis 23 spēles un guvis desmit vārtus, bet UEFA Čempionu līgā sešu spēļu laikā pārspējis pretinieku komandu vārtsargus četras reizes.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -2 [+] [-]

, 2008-03-13 19:33, pirms 17 gadiem
Viens no mīļākajiem Wingeriem... Bet nesaprotu jēgu šādām ziņām... Ronaldinjo, Robinjo varēja spēlēt Arsenal... Nu un? Es arī varēju un jebkurš cits arī varēja...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-13 20:19, pirms 17 gadiem
shii zinja ir tikpat veca, kaa Cisse jaunaakaa frizuura!
vareeja, bet nespeelee.... iisteniibaa ja taa labi padomaaa, tad atceros, ka baumu liimenii izskaneeja kkas taads, par Robinjo speleesanu, bet tad laikam ka bija arii "sapnji" par Trezegee, Maludu, Ribery, Anelku utt., taa kaa iipasi "pie sirds" sho zinju nenjeemu - jo domaaju, ka taas ir tikpat tuksas baumas, kaa ieprieks piemineeto speeleetaju iespeejamaas paarejas..

  +1 [+] [-]

, 2008-03-13 20:26, pirms 17 gadiem
Nu C.Ronaldo ari vareja pievienoties Arsenal 2003 gada... Bet nepievienojas. Un tadu gadijumu ir simtiem.

  +4 [+] [-]

, 2008-03-13 20:35, pirms 17 gadiem
jaa robi - tu VAREEJI
neredzu jeegu te shaadas zinjas likt. tak daudzi ir bijushi tuvu liiguma parakstiishanai ar citu klubu un shaadu zinju vareetu likt simtiem. nu autori, ir daudz svariigaakas lietas ko rakstiit un publiceet par shaadaam

  +1 [+] [-]

, 2008-03-13 20:41, pirms 17 gadiem
kingland---> Jebkurš varēja... Vajadzēja tikai piedzimt ar talantu un mērķtiecību...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja