Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ukrainas Premjerlīga startē ar negaidītu "Dynamo" neizšķirtu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ukrainas Premjerlīga startē ar negaidītu "Dynamo" neizšķirtu
Ar Andreja Ševčenko vārtu guvumu uzvarai nepietika
Foto: AP

Aizvadītās nedēļas nogalē tika nospēlētas visas Ukrainas Premjerlīgas 1. kārtas spēles. Par pārsteigumu parūpējās "Obolon" vienība, kura savā laukumā nospēlēja 2:2 ar Kijevas "Dynamo".

Spēle Kijevā iesākās ar izteiktu "Dynamo" pārsvaru, kas jau spēles pirmajā puslaikā vainagojās ar diviem vārtu guvumiem. Puslaika izskaņā izcēlās komandas kapteinis Andrejs Ševčenko, bet pēc brīža dinamiešu pārsvaru palielināja Andrejs Jarmoļenko. Lai arī otrā puslaika sākumā Aleksandrs Mandzjuks vienus vārtus atguva, nekas neliecināja, ka mačs noslēgsies ar sensāciju, taču tieši tā arī notika. Pirmajā kompensācijas laika minūtē Mandzjuks nokārtoja sev dubli, nodrošinot "Obolon" pirmo punktu jaunajā sezonā.

"Dynamo" galvenā konkurente Doņeckas "Shakhtar" pirmajā mačā savā laukumā ar 2:0 apspēlēja "Kryvbas", kura rindās sezonai pieteikts arī Latvijas aizsargs Artūrs Silagailis. Tikt komandas pieteikumā uz pirmo maču viņam gan neizdevās, kaut gan iepriekšējās sezonas pirmajā spēlē viņš pat devās laukumā komandas pamatsastāvā, taču nospēlēja ļoti slikti, pēc kā vietu komandā zaudēja. Gada pirmo pusi viņš pavadīja "Ventspils" rindās.

No citām spēlēm varētu izcelt "Metalist" minimālo uzvaru pār "Tavriya" (1:0), kā arī Doņeckas "Metallurg" un "Illychivets" kaujiniecisko 1:1.

  +1 [+] [-]

, 2010-07-12 22:06, pirms 14 gadiem
Interesants sākums