Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Pludmales futbola izlase zaudē Čehijai

Pludmales futbola izlase zaudē Čehijai
Foto: LFF

Latvijas pludmales futbola valstsvienība pirmdien Spānijā ar rezultātu 5:7 piekāpās čehu pludmales futbola izlasei. Tā bija otrā spēle apakšgrupā un otrdien plkst.10 pēc Latvijas laika mūsu izlasei vēl jācīnās pret Nīderlandes nacionālo valstsvienību.

Divas spēcīgākās apakšgrupas izlases un četras spēcīgākās trešo vietu ieguvējas no sešām grupām tiks tālāk un spēkosies izslēgšanas mačos. Savukārt turnīra pirmais četrinieks kvalificēsies FIFA pasaules kausam pludmales futbolā, kas šogad notiks Marseļā, Francijā.

"Ļoti neveiksmīgs sākums un smaga spēle," atzina Latvijas pludmales izlases galvenais treneris Valts Būmanis. "Dažādi muļķīgi goli, atlēcieni, turklāt čehi ātri guva pirmos vārtus. Negāja spēle sākumā," komentēja Būmanis. "Tomēr darījām visu lai atspēlētos un beigās panācām 7:5, bet pietrūka laika, lai gūtu vēl vārtus," atzina treneris.

Pa vieniem vārtiem Latvijas izlases sastāvā guva Nikolajs Kočirigins (RABA, Rīga), Deniss Kazaks (UPTK, Liepāja), Valdis Veinbergs (Spartaks, Jūrmala), Ģirts Paulis (RTU, Rīga) un Dāvids Vecaukums (VBFK Rīga).

"Tagad uz rītdienas spēli pret Nīderlandi ir svarīga psiholoģiskā sagatavotība, jo šis ir sāpīgs zaudējums," sacīja Būmanis.

Lai būtu cerības Latvijas pludmales izlasei tikt tālāk rīt obligāti jāuzvar, tad turnīra tabulā Latvija ieņems trešo vietu. Nīderlande svētdien ar 4:5 papildlaikā piekāpās Čehijai, bet pirmdien plkst.17.30 spēlēs pret Krieviju.

Izmantotie resursi:
lff.lv

Slēpts komentārs: Makis

     [+] [-]

, 2008-05-12 18:22, pirms 16 gadiem
Makis rakstīja: kur var treneeties?


Pludmalē