Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Drogba pārstāvēs izlasi

Kotdivuāras izlases uzbrukuma līderis un komandas kapteinis Didjē Drogba pārstāvēs savas valsts nacionālo futbolā izlasi Āfrikas nāciju kausā, kas janvārī norisināsies Ganā. Vēl pavisam nesen ”Chelsea” uzbrukuma zvaigznes ārsti par viņa piedalīšanos šajā turnīrā runāja atturīgi.

Kotdivuāras izlase tiek uzskatīta par vienu no galvenajām pretendentēm uz Āfrikas nāciju kausa iegūšanu, bet pirms neilga laiciņa favorītu statusu no rokām gandrīz izsita izlases līdera un kapteiņa, ”Chelsea” uzbrucēja Didjē Drogbas trauma. Atlabšana no operācijas rit veiksmīgi un ārsti šķēršļus futbolista spēlēšanai izlasei diez vai liks.

Šodien Kotdivuāras izlases galvenais treneris, vācu speciālists Ulrihs Stilke nosauca izlases sastāvu dalībai Āfrikas nāciju kausa izcīņai. Kotdivuāras izlase nokomplektēta ļoti labi, starp izlases līderiem minami tādi vārdi kā: Didjē Drogba, Salomons Kalū (Londonas ”Chelsea), Kolo Toure, Emanuēls Eboe (Londonas ”Arsenal”) kā arī Aruna Kone (Spanijas ”Sevilla”).

Izmantotie resursi:
www.goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-12-11 18:24, pirms 17 gadiem
mne tozhe
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-11 18:56, pirms 17 gadiem
A kuram no Āfrikas kāds cits patīk??? Tikai Barcas līdzjutējiem patīk EtO zeme... Kamerūna ES PAR COTE D' Ivoire!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-11 19:10, pirms 17 gadiem
Ļoti labs sastāvs ''ziloņiem''... Iespējams latviešiem nākotnē arī tā būs...

Goalkeepers: Boubacar Barry (Lokeren, Belgium), Tiasse Kone (Africa Sports), Stephan Loboue (SpVgg Greuther Furth, Germany)

Defenders: Athur Boka (VfB Stuttgart, Germany), Guy Demel (Hamburg SV, Germany), Constant Djakpa (Pandurii Targu Jiu, Romania), Emmanuel Eboue (Arsenal, England), Steve Gohouri (Borussia Moenchengladbach, Germany), Abdoulaye Meite (Bolton Wanderers, England), Kolo Toure (Arsenal, England), Marc Zoro (Benfica, Portugal)

Midfielders: Emerse Fae (Reading, England), Christian Koffi Ndri (Le Mans, France), Siaka Tiene (St Etienne, France), Gilles Yapi Yapo (Young Boys Berne, Switzerland), Gneri Yaya Toure (Barcelona, Spain), Didier Zokora (Tottenham Hotspur, England)

Forwards: Aruna Dindane (Racing Lens, France), Amara Diane (Paris St Germain, France), Didier Drogba, Salomon Kalou (both Chelsea, England), Abdelkader Keita (Olympique Lyon, France), Arouna Kone (Sevilla, Spain), Bakary Kone (Nice, France), Gervais Yao Kouassi (Le Mans, France), Boubacar Sanogo (Werder Bremen, Germany).

     [+] [-]

, 2007-12-11 20:49, pirms 17 gadiem
Viņiem nekad nav bijušas problēmas ar uzbrukumu, bet ar vārtsargiem vienmēr!!! Būs jāspēlē ar 3 uzbrucējiem. Esmu redzējis spēli, kurā Kotdivuāra spēlēja ar šo formāciju un bija skaisti un rezultāts arī!!! Toreiz spēlēja cik atceros rogba,A.Kone,Dindane un Kone ar Sanogo uz maiņām!! Bet tas nav 100 %... Atceros tikai aptuveni!!! Tagad ir vēl vairāk pretendenti!!! Būs grūta Dilemma trenerim!!!

     [+] [-]

, 2007-12-12 01:17, pirms 17 gadiem
>robi, Āfrikā visām komandām ir mūžīgi bijušas problēmas ar kīperiem. Un ar taktisko spēles pusi arī. Tāpēc arī ir tas līmenītis tāds, kāds ir. Pagaidām..

     [+] [-]

, 2007-12-12 03:06, pirms 17 gadiem
AFRIKANU vartu viri ir labi uz linijas,jo vini ir fiziski specigi,viniem ir specigas kajas un vini leka ka kenguri kada australijas nosturi,bet parejie speles elimenti viniem pieklibo.Tas pats attiecinams uz laukuma speletajie vini ari ir fiziski specigi,bet ar parejo ir nelielas problemas,protams,ir iznemumi un iznemumi spele eiropas grandos,gan jau ar laiku afrikas izlases pieradis,to,ka ir labakas izlases pasaule,jo tik tiesam ar katru pasaules cempionatu afrikani sasniedz aizvien labaku un labaku rezultatu

     [+] [-]

, 2007-12-12 13:47, pirms 17 gadiem
es par Ganu!