Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" iegūst Kavaljēri

Agris Suveizda

"Liverpool" iegūst Kavaljēri
Kavaljēri centīsies nesarūgtināt Liverpūles fanus
Foto: TopFoto

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Liverpool" parakstījis četru gadu līgumu ar 25 gadus veco brazīliešu vārtsargu Djēgo Kavaljēri. Par viņa pāreju vārtsarga iepriekšējais klubs "Palmeiras" saņēmis trīs miljonus sterliņu mārciņu.

Kavaljēri ticis iegādāts ar domu, lai viņš kļūtu par Pepes Reinas dublieri, kā arī veicinātu konkurenci starp vārtsargiem. Angļu futbola eksperti bažījās, ka līdz ar Djēgo ierašanos jaunā un perspektīvā angļu vārtsarga Skota Kārsona dienas "Liverpool" ir skaitītas.

Kavaljēri, kurš visu savu profesionālo karjeru ir aizvadījis "Palmeiras" klubā, angļu presē sacīja: "Es noskatījos dažas "Liverpool" spēles pagājušajā sezonā un zinu, ka Pepe Reina ir ļoti augstas klases vārtsargs. Tomēr es uzskatu, ka katram ir jācīnās par savu vietu sākuma vienpadsmitniekā, un esmu pārliecināts, ka savstarpējā konkurence gan mums, gan klubam nāks tikai par labu."

"Tikai savas lielās pārliecības dēļ es pašlaik esmu tur, kur esmu. Es esmu pārliecināts, ka kādu dienu es kļūšu par "Liverpool" pirmo vārtsargu, bet šo vietu es varu izcīnīt tikai ar ļoti smagu darbu," izteicās Kavaljēri.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -2 [+] [-]

, 2008-07-11 15:55, pirms 16 gadiem
Pepe??
vai tad vins nebija Jose Reina?
jeb tas ir cits??
galigi apjuku

  +2 [+] [-]

, 2008-07-11 16:00, pirms 16 gadiem
BayernM rakstīja: Pepe??
vai tad vins nebija Jose Reina?
jeb tas ir cits??
galigi apjuku

Pepe Reina ir viņa tā saucamais "nickname".
Pilnais vārds viņam ir José Manuel Reina.

     [+] [-]

, 2008-07-11 17:00, pirms 16 gadiem
Labi, ka tiek pirkti labi rezervisti, bet domäju, ka nepiecieshams labs centra aizsargs - Hìpija vairs nevelk, diemzhél, bet Skrtels vèl nevelk, ja kädreiz vispär vilks. Karagers ir vienìgais stabilais. Biju pilnìgi drosh, ka pirmais pirkums starpsezonä bùs käds centra aizsargs, bet tiek pirkti pilnìgi visu pozìciju spèlétäji iznemot centra aizsargu...

  -1 [+] [-]

, 2008-07-11 17:11, pirms 16 gadiem
Ä, aizmirsu vèl jau Aggers bütu labs partneris Karageram, bet traumas, traumas, traumas!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-11 20:40, pirms 16 gadiem
Nu nez.. kas tew nepatīk Škrtela!
Man pēc pagajušās sezonas viņš ļoti iepatikas!
Un ka mēs zinam viņš vēl ir jauns un ar laiku abi ar Aggeru es domaju būs viens no labakajiem centra aizsargu pariem Eiropa!