Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Werder'' vēlas atgūt Pizarro

''Werder'' vēlas atgūt Pizarro
Klaudio Pizarro
Foto: Professional Sport

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Werder Bremen'' vadība nākusi klajā ar paziņojumu, ka ir ļoti ieinteresēta, lai bijušais komandas uzbrucējs Klaudio Pizarro, kurš patreiz pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu ''Chelsea'', atgrieztos Brēmenē.

Pizarro pievienojās Londonas ''Chelsea'' pagājušā gada vasarā, kad pārnāca no Minhenes kluba ''Bayern'', taču joprojām aristokrātu rindās nav izkarojis sev stabilu vietu komandas pamatsastāvā.

Šajā sezonā Peru izlases uzbrucējs komandas pamatsastāvā laukumā ir devies tikai septiņas reizes, bet uz maiņu – 20. Ar precīziem sitieniem Pizaro izcēlies tikai divas reizes, abus vārtus gūstot spēlēs pret ''Birmingham City''.

Klīst runas, ka šīs sezonas beigās Pizarro varētu atgriezties Vācijas Bundeslīgā un, iespējams, atpakaļ Brēmenē, kur nopietnu interesi par viņu izrāda vietējais futbola klubs ''Werder''.
Cik zināms, Pizarro jau savulaik spēlēja ''Werder'' komandā, kur laika posmā no 1999. līdz 2001. gadam aizvadīja 56 spēles un guva 29 vārtus, bet vēlāk pievienojās Minhenes ''Bayern''.

''Werder Bremen'' kluba ģenerāldirektors Klauss Allofs paziņojis, ka vēlas, lai 29 gadus vecais uzbrucējs pievienotos komandai.
''Es uzskatu, ka Pizarro ir ļoti interesants un labs spēlētājs. Viņš drīz būs 30 gadus vecs un tas nemaz nav tik traki priekš mums'', laikrakstam ''Bild'' sacīja Allofs.

''Ja raugāmies no finansiālā viedokļa, tad varu teikt, ka darījums izskatās nedaudz nerealizējams, taču es centīšos panākt, lai Pizarro atgrieztos'', savu nostāju pauda Allofs.

Izmantotie resursi:
teamtalk.com

  +3 [+] [-]

, 2008-04-11 18:51, pirms 17 gadiem
Nu Chelsea sastaavaa vins patiesaam neko dizu neraada un saubos,ka kaadreiz arii raadiis taapeec domaaju,ka paareja uz Werder vinam buutu labs variants.

  -1 [+] [-]

, 2008-04-11 20:09, pirms 17 gadiem
Turpretii Milana interesejas par Shevu... un R10! Ir bijushas nopietnas sarunas, ari starp Shevu un Anchelotti! Taa kaa es domaju, ka Sheva driz varetu pievienoties ACM!

Pizaro Werder butu labs variants!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja