Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" interesējas par "Valencia" uzbrucēju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Chelsea" interesējas par "Valencia" uzbrucēju
Davids Vilja
Foto: AFP

Londonas klubs "Chelsea" jau šī gada vasarā gatavojas piedāvāt 30 miljonus eiro par "Valencia" uzbrucēju Davidu Vilju.

Šāds Londonas kluba lēmums vistiešākajā ziņā ir saistīts ar to, ka jau šovasar komandu varētu pamest divi uzbrucēji - Andrejs Ševčenko, kā arī Didjē Drogbā, kurš ir kluba labākais vārtu guvējs.

Nav brīnums, ka "Chelsea" interesējas tieši par šo futbolistu, jo Davids Vilja šosezon, neskatoties uz neveiksmīgo "Valencia" kluba sniegumu, ir guvis kopā 14 vārtus un ir kluba rezultatīvākais futbolists. Tāpat Vilja bija Spānijas izlases rezultatīvākais futbolists EURO 2008 kvalifikācijas turnīrā.

Tāpat ir parādījusies informācija par "Chelsea" vārtsarga Petra Čeha stāvokli. "Tagad es jūtos daudz labāk, uzpampums praktiski ir pārgājis. Es jau esmu sācis trenēties zālē, kā arī skraidīt. Tagad man ir jāsagaida ķirurga verdikts par to, kad es atkal varēšu atsākt spēlēt, " tā izteicās pats Čehs par savu veselības stāvokli šobrīd.

Londonas "Chelsea" piecas kārtas līdz Premjerlīgas sezonas beigām atrodas otrajā vietā, atpaliekot no "Manchester United" par trim punktiem, kā arī apsteidzot "Arsenal" par trīs punktiem.

Izmantotie resursi:
goal.com

     [+] [-]

, 2008-04-11 12:05, pirms 17 gadiem
Kurš par viņu neinteresējas ? Pašlaik viens no pasaules labākajiem uzbrucējiem, manuprāt. Un to, ka no Spānijas uz Anglijas futbolu var pārslēgties veiksmīgi, pierādījis ir jau Toress. Ceru ka Vilja paliks Spānijā.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-11 12:10, pirms 17 gadiem
es taapat
Slēpts komentārs: krizc
Slēpts komentārs: Žurka

  -4 [+] [-]

, 2008-04-11 12:14, pirms 17 gadiem
Veel vinjiem pa maz!!

     [+] [-]

, 2008-04-11 12:14, pirms 17 gadiem
Par kuru Che neinteresējas???

  +3 [+] [-]

, 2008-04-11 12:27, pirms 17 gadiem
TIPISKI cHELSIJA:d:d:d
tak panjemiet vienreiz kaadu 17 gadiigu gurkji nopeerciet un izaudzeejiet normaalu speeleetaaju. ja maks ljauj, tad protams vieglaakais celsh ir sapirkt zvaigznes, kuras ir laimiigas karjeras beigu posmu biku paskaidiit, vai paseedeet uz solinja vai ar krukjiem leekaat apkaart pussezonu un sanjemt labu pikji par neko(uz Vilju tas konkreeti neattiecas)

  +3 [+] [-]

, 2008-04-11 12:39, pirms 17 gadiem
Es neesmu pamanījis, ka Chelsea trūktu uzbrucēju...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-11 13:06, pirms 17 gadiem
Manuprat jau treso sezonu izskan baumas, par Chelsea iespejamo interesi par D.Villu, godigi es tam neticu, jo ka pateica kadreiz Jose Mourinho, vins ir parak lens un mazkustigs. Ja Davids aizies no Valencia, drizak uz Liverpool, jo ja Benitez paliks amata, vins izteica doma ka grib spelet Torresu kopa ar Villu prieksa. Dzivoju Londona un dzirdu baumas un lielakie transferu merki prieks Chelsea sovasar ir; Luka Modric (Dinamo Zagreb), Van der Vaarts, Daniel Alves (Sevilla) un Huntelaars (Ajax) un kads gados jauns perspektivs vartsargs piemeram Igors Akinfejevs (CSKA Maskava), Amauri (Palermo).

Subjektivais viedoklis - manuprat Chelsea ir jaatbrivojas pec sezonas beigam no sekojosiem speletajiem dazadu iemeslu del, zinu ka dazi no viniem atjaunoja ligumus, bet tomer uzskatu ka vini kluba jau savu ir nospelejusi - Paulo Ferreira, Steeve Sidwell, Tal Ben Haim, Makele, Shevchenko (atpakal uz Milanu), Drogba (jo vins vairak nespele ar tadu atdevi ka agrak - Barcelona, Real Madrid, AC Milan) un varbut ari Malouda.

  -2 [+] [-]

, 2008-04-11 13:11, pirms 17 gadiem
15 Mārus var nopirkt labāk! vesela komanda!

  -1 [+] [-]

, 2008-04-11 13:12, pirms 17 gadiem
vadix rakstīja: Manuprat jau treso sezonu izskan baumas, par Chelsea iespejamo interesi par D.Villu, godigi es tam neticu, jo ka pateica kadreiz Jose Mourinho, vins ir parak lens un mazkustigs. Ja Davids aizies no Valencia, drizak uz Liverpool, jo ja Benitez paliks amata, vins izteica doma ka grib spelet Torresu kopa ar Villu prieksa. Dzivoju Londona un dzirdu baumas un lielakie transferu merki prieks Chelsea sovasar ir; Luka Modric (Dinamo Zagreb), Van der Vaarts, Daniel Alves (Sevilla) un Huntelaars (Ajax) un kads gados jauns perspektivs vartsargs piemeram Igors Akinfejevs (CSKA Maskava), Amauri (Palermo).

Subjektivais viedoklis - manuprat Chelsea ir jaatbrivojas pec sezonas beigam no sekojosiem speletajiem dazadu iemeslu del, zinu ka dazi no viniem atjaunoja ligumus, bet tomer uzskatu ka vini kluba jau savu ir nospelejusi - Paulo Ferreira, Steeve Sidwell, Tal Ben Haim, Makele, Shevchenko (atpakal uz Milanu), Drogba (jo vins vairak nespele ar tadu atdevi ka agrak - Barcelona, Real Madrid, AC Milan) un varbut ari Malouda.


nu no tiem spēlētājiem kurus Tu nosauci, komandā es vismaz redzu tikai Van der Vārtu un Akinfejevu, okay pārējie arī nav slikti, bet tomēr,van der Vārts būtu Robēna tipa spēlētājs, kāds šosezon ir čelsijai pietrūcis, un Akinfejevs būtu labs otrais varočiks, jo es domāju ir laiks atbrīvoties no Hilario un Cudicini, jāsāk pamazām jaunas asinis komandā nest

  +2 [+] [-]

, 2008-04-11 13:28, pirms 17 gadiem
Kiits rakstīja: 15 Mārus var nopirkt labāk! vesela komanda!


un atkirst uz Anglijas tresho liigu
Slēpts komentārs: vilx

  -1 [+] [-]

, 2008-04-11 14:35, pirms 17 gadiem
labs pirkums buutu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-11 14:48, pirms 17 gadiem
Nu nezinu, bet Villa man neliekas to 30 milj. vērts! Kaut gan attiecībā uz Chelsea, jebkurš transfērs vienmēr ir nedaudz uzskrūvēts, jo tiem taču naudas daudz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-11 17:20, pirms 17 gadiem
Hose rakstīja: Viljas cena noteikti ir vismaz tik pat augsta kā Toresam, bet vēl labākā klubā par "Valencia" spānis vēl labāk spētu realizēt savu potenciālu


piekrītu, domāju Villa EPL nespēlētu sliktāk par Toresu.

  +2 [+] [-]

, 2008-04-11 17:21, pirms 17 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Par kuru Che neinteresējas???



tas pats Real M un Milana interesējas arī par visiem, taka chelsea nav vienīgā.

  +3 [+] [-]

, 2008-04-11 17:24, pirms 17 gadiem
visticamāk....
Drogba tomēr aizies uz Reālu vai Milānu, neticu ka uz Barcu.. ( lai arī cik daudz mums ir devis un izcīniijis.. vinjs šobrid visticamak aizies, vairāk pat neskumstu, jo drogba pēdējā laikā ir palicis mazliet slinks, kā arī visu laiku grib sist free kickus)

Sheva pirms traumas bija ļoti labs, varbut tagad kko vēl paradis, bet domaju vinjs ari ies uz AC milan!!
un pizarro 120% ka vairs nepaliks!!

Anelka pagaidām daudz spēlē uz komandu, bet vinjs kopā ar Villu būtu labs pāris, Kalou nākamsezon varētu būt vē monstrīgāks, tadlej prieks ka vinjs ir chelsea!!

kā būs būs.