Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Hidinks vēlreiz noliedz baumas

Andrejs Siliņš

Krievijas futbola izlases galvenais treneris Gūss Hidinks vēlreiz noraidījis jebvkādu iespēju kļūt par Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" galveno treneri.

Lai arī Hidinks atzīst, ka ticies ar "Chelsea" īpašnieku Abramoviču, iespējamo galvenā trenera darba pārņemšanu "Chelsea" vienībā treneris noliedz: "Esmu ticies ar Abramoviču reizes piecas, bet nevienā no tām neesam pārsprieduši manu iespējamo darbu ar "Chelsea"."

"Mums ir kopējs projekts, lai atdzīvinātu Krievijas futbolu līdz 2014. gadam – Abramovičs tam dod savu galvojumu un redzējumu. Nedomāju, ka viņš to vēlētos apturēt," sacīja treneris, tādējādi norādot, ka krievu miljardieris vēlas redzēt holandieti turpat, kur tas atrodas šobrīd.

Tāpat Hidinks apgalvo, ka Abramovičs nekādi neiejaucas Krievijas izlases komandas lietās, miljardieris veicina Hidinka darbu tikai materiāli. "Viņš nav cilvēks, kurš pieprasa kaut ko no tevis, viņš ir ieinteresēts uzzināt, ko tu vēlies,lai notiktu iecerētais," Hidinks norāda uz Abramoviča miljardiera statusu. "Jo vairāk tu spēj izskaidrot visu, jo vairāk viņš to novērtē. Neskatoties uz savu milzīgo bagātību, viņš necenšas savu stāvokli izmantot ļaunprātīgi."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

  +1 [+] [-]

, 2007-10-10 14:35, pirms 17 gadiem
protams,ka necenshas izmantot ljaunpraatiigi.....vairs.

     [+] [-]

, 2007-10-10 15:17, pirms 17 gadiem
Ja Ābrams vēlētos, tad Hidinks būtu chelsea līderis.

     [+] [-]

, 2007-10-10 15:52, pirms 17 gadiem
Ja Hidinks vēlētos sen jau būtu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-10 20:35, pirms 17 gadiem
Tagad katru dienu būs raksts par to, kā iet Hidinkam? Lol Tas jau kļūst nožēlojami...