Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Futbolists nogalina fanu (video)

Futbolists nogalina fanu (video)
Haviers Floress

Kolumbijas futbola pasauli satricinājusi kāda sporta līdzjutēja slepkavība, ko pastrādājis valsts augstākās futbola līgas komandas spēlētājs.

Pieckārtējās Kolumbijas čempionvienības „Junior Baranquilla” pussargs Havjers Floress nošāvis kādu fanu, kas pēc komandas zaudējama vietējā čempionāta finālā nosaucis viņu par draņķīgu spēlētāju, paziņoja vietējā policija.

Floress aizbēga no nozieguma vietas, taču vēlāk pats pieteicās policijā.

Noslepkavotā Izraēla Kastiljo ģimene un kaimiņi apbedīja vīrieti otrdien.

Aculiecinieki pavēstīja policijai, ka Floress sašāva Kastiljo ar pistoli pēc tam, kad 27 gadus vecais elektriķis nosaucis futbolistu par „maleta”, kas kolumbiešu žargonā nozīmē „draņķīgs” spēlētājs.

Runājot ar presi, Floress atzina, ka viņš nožēlo pastrādāto slepkavību. „Es lūdzu ģimenei piedošanu. Es saprotu, ka viņiem šobrīd ir ļoti grūts laiks. Taču viss, ko es lūdzu, ir, lai viņi man piedod. Un es to lūdzu no visas sirds,” atklāja futbolists, piebilstot, ka nozieguma laikā bijis apreibis. Pēc viņa vārdiem, viņš pastrādāja slepkavību dusmu uzplūdā, bet ieroci nēsājis pašaizsardzībai.

Apzinoties savu nodarījumu, Floress paziņojis, ka atstāj gala spriedumu tiesas un Dieva ziņā. „Es atstāju visu Dieva rokās. Esmu gatavs saņemt pelnīto un ļaut varas institūcijām izlemt, ko esmu pelnījis.”

Kolumbijas čempionāta finālā „Junior Baranquilla” divu spēļu summā ar rezultātu 2:5 piekāpās „Once Caldas” vienībai.

Video materiāls: Video: Futbolists nogalina fanu

Izmantotie resursi: kasjauns.lv

  +2 [+] [-]

, 2009-07-10 14:14, pirms 15 gadiem
Nez kas te Latvijā darītos ja pēc katra šāda fanu izteikuma kādu šautu nost...

  +1 [+] [-]

, 2009-07-10 14:20, pirms 15 gadiem
Ņemot vērā ne tik vēsturiski seno fana pastrādāto Eskobara nošaušanu pēc autogola PČ, varam uzskatīt, ka rezultāts minimačā Fani vs. Kolumbijas futbolisti, ir izlīdzinājies 1:1.

     [+] [-]

, 2009-07-10 23:56, pirms 15 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Ņemot vērā ne tik vēsturiski seno fana pastrādāto Eskobara nošaušanu pēc autogola PČ, varam uzskatīt, ka rezultāts minimačā Fani vs. Kolumbijas futbolisti, ir izlīdzinājies 1:1.
Cik ir dzirdēts, tad Eskobaru nošāva nevis parasti fani, bet narkomafijas darboņi, kam laikam toto aizgāja garām krietns žūksnītis.. tos tā kā par faniem negribētos saukt.

Bet nu jā, cilvēkus šaut nost jebkurā gadījumā nevajadzētu.