Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Benzema iedvesmots no Ronaldo

Benzema iedvesmots no Ronaldo
Karims Benzema

Jaunais Madrides Real uzbrucējs Karims Benzema izteicies, ka pasules čempions Brazīlijas izlasē - Ronaldo, būs viņa paraugs, lai gūtu vārtus un noliktu uz ''lāpstiņām'' savus sīvākos konkurentus - Barcelona

"Ronaldo ir lieliskākais futbolists pasaulē! Viņš vienmēr ir bijis mans elks un kad es uzeju laukumā cenšos atdarināt viņa fenomenālās kustības." par kādreizējo superzvaigzni izteicies 21 gadus jaunais Benzema.

"Esmu visaugstākā līmeņa klubā un konkurence te ir ļoti liela, tādēļ turpināšu strādāt un pilnveidot sevi, lai Real ar mani būtu pilnībā apmierināti." saka Benzema.

Benzema, kurš šovasar bija arī Mančesteras United, Barcelona un Milānas Inter redzes lokā atzina, ka pievienojies karaliskajam "Real", jo šī komanda ir bijusī tā, kurā viņš vienmēr esot vēlējies spēlēt.

Izmantotie resursi: eurosport.yahoo.com

  +3 [+] [-]

, 2009-07-10 11:44, pirms 15 gadiem
Vecais labais Ronaldo gaidu viņu atpakaļ kādā no grandie, ir atguvis vārtu gūšanas garšu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja