Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Aģents: ''Gļebs pametīs ''Arsenal''''

Aģents: ''Gļebs pametīs ''Arsenal''''
Aleksandrs Gļebs
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Arsenal" spēlētāja Aleksandra Gļeba aģents paziņojis, ka Baltkrievijas futbola izlases spēlētājs vasarā pametīs šo Londonas klubu.

Sākotnēji presē runāja, ka Gļebs pirms 4.martā paredzētās Čempionu līgas spēles ar "AC Milan" slepus esot ticies ar "Inter" komandas vadību. Gan spēlētājs, gan viņa aģents šīs baumas noliedza. Vēlāk parādījās ziņa, ka par šo spēlētāju lielu interesi izrādot Madrides ''Real'', ''Juventus'', ''Inter'' un ''Barcelona'' komandas, no kurām vislielākās izredzes iegūt šo spēlētāju ir "Inter".

Lai arī nesen "Arsenal" komandu pameta Metjū Flaminī, Gļeba aģents paziņoja, ka arī baltkrievu futbolists vasarā pametīšot šo komandu, kas saprotams "Arsenal" komandai būs liels trieciens.

''Gļebs gatavojās nopietnām pārejām,'' saka spēlētāja aģents. ''Viņš pametīs "Arsenal" komandu neskatoties uz to, ka viņi taisās piedāvāt viņam jaunu līgumu. Vienīgi laiks vēlāk paradīs, vai šī pāreja bija laba, vai nē, taču tagad nav laika skatīties atpakaļ. Viss būs zināms tuvāko divu nedēļu laikā.''

Izmantotie resursi:
skysports.com

1 2 47 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2008-05-09 14:05, pirms 16 gadiem
neeeee
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: playthegame

     [+] [-]

, 2008-05-09 14:18, pirms 16 gadiem
Demar rakstīja: Barsa vasarā taisīs sastāva ģenerāltīrīšanu...Tāds spēlētājs, kā Gļebs(pieredzējis, bet ne veterāns) viņiem ļoti noderētu.

Jaa.... Barca lielu parmainju prieksha!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-05-09 14:30, pirms 16 gadiem
Ģirtēns rakstīja: BeidZot tiks uz kādu sakarīgu klubu, tikai priecāties var ka no tiem smurguļiem tiks prom!


Pateicoties tiem tevis mineetajiem smurguljiem, vinju tagad zina visaa pasaulee nevis tikai Vacijas robezhaas!

  -1 [+] [-]

, 2008-05-09 14:31, pirms 16 gadiem
Gunner te visus baigi mēģināja pārliecināt, ka Hļebs nekur neiešot!
P.s. Nu vengeram arī būs krietni japatērē naudiņa priekš jauniem spēlētājiem!

  -2 [+] [-]

, 2008-05-09 14:34, pirms 16 gadiem
Jā, tagad gaidam Gunner paskaidrojumus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-05-09 14:46, pirms 16 gadiem
Es vsp nesaprotu shito te visu saistiibaa ar anglju klubiem. vai tad Arsenal, MU ir tik suudiigi klubi, ka normaali skaitaas, ka sho komandu speeleetaaji dodas, teiksim, uz Spaaniju (lielais sapnis uzkapaat, bljin, Real Madrid sastaavaa), Itaaliju speeleet? Driizaak Real Madrid vai Barca speeleetaajiem buutu jaaluudzas lai tiktu speeleet kaadaa no vadoshajiem anglju klubiem, tad varbuut arii vinji tiktu uzspeeleet CL finaalaa...

     [+] [-]

, 2008-05-09 14:51, pirms 16 gadiem
zhel ka negrib palikt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-09 15:00, pirms 16 gadiem
jezinj....Arsenal tiek izformeeta..

  -3 [+] [-]

, 2008-05-09 15:11, pirms 16 gadiem
Te nu ir Vengera naakotnes plaani. Divas atsleegas jau prom! (Hleb, Flamini) Kas taalaak? Fabregas? van Persijas? Adebajors? Valkots? Nav tachu Arsenaals taadi nabagi, ka speeleetaajiem algu nevar pielikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-09 15:12, pirms 16 gadiem
Skumji Arsenal.. Baptistu vajadzētu tagad dabūt ne???

  -2 [+] [-]

, 2008-05-09 15:20, pirms 16 gadiem
Tofik---> Arsenal ar Henry bija līdzīgi kā MU ar Rūdi tavā aprakstītajā gadījumā... Manuprāt, gan Gļebs, gan Metjū bija karjeras virsotnē... Nu skumji, ka tā... United ir cits līmenis? No way... Tas pats TOP 4 jau ir, tikai tas, ka viņi izliek 7 reiz vairāk trānsfēros neko nenozīmē par līmeni un tas, ka tur rezervisti saņem tik, cik Arsenal pamatsastāva džeki... Tas tikai liecina par MU šķiešanos ar naudu... Protams, tas atmaksājas, bet manuprāt lielāks prieks ir ja spēlētāju, kuru tu esi atradis džungļu vidū pēc 10 gadiem atzīst par labāko... Nevis spēlētāju, kuru tu esi nopircis no cilvēka, kas viņu atrada... Zinot, ko Wenger saka par Ade, domāju, ka pēc Hļeba un Flamini aiziešanas viņš pacels algu..

     [+] [-]

, 2008-05-09 15:21, pirms 16 gadiem
Nu Arsenal ir labs klubs bet jātaisa pārmaiņas lai varētu pārspēt MU un Chelsea.. Lai Gūtu panākumus... Hleb ir nenormāli labs, bet gan jau tiks kaut kas izdomāts, lai viņa vietā kāds nāktu... Bet kamēr nav nekur aizgājis nevar neko zināt mož paliks...

     [+] [-]

, 2008-05-09 15:26, pirms 16 gadiem
bet pirms sezonas sakuma norakstija arsenal...bet redz ka notikas...cinja bija visu sezonu...un liideri bija arsenal...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-09 15:27, pirms 16 gadiem
SOAD rakstīja: es nesaprotu kapec vins ta grib pamest Arsenal, sis klubs vinam ir daudz devis un vins tur ir viens no lideriem, bet drosvien jau kautkas nepatik. gribetos vinu Juve redzet.

īstenībā Juvei labāk būtu jādomā ar labu aizsargu iegādi...

  -4 [+] [-]

, 2008-05-09 15:34, pirms 16 gadiem
Dzeltena prese

  +2 [+] [-]

, 2008-05-09 15:39, pirms 16 gadiem
Njaa.... vieniigaa ceriiba, ka taa ir taas baltkrievu aviiziites uzpuusta piile, bet nu - tas jau buutu paaraak naivi uz to cereet! Vengera plaanos ir itkaa Kranjcar. Kaads nezin, kaada ir Ben Arfas cena? ja taa ir liela, tad no ceriibaam uz vinju varam atvadiities, bet ja nu tomeer sakariiga summa - tad varbuut Vengers vareetu meegjinaat paarvilinaat vinju? katraa zinjaa uz doto mirkli tikai vinju uzskatu par pilnveertiigu aizvietotaaju Hlebam! turklaat Vengers ir liels Ben Arfas speeles pieluudzeejs un man liekas, ka nesen vinjs kko runaaja par real quality players (pasakiet tik, ka Hatems taads nav!)...
Ade? domaaju, ka vinjs sapratiis savu lomu komandaa, taapat kaa Cesc to ir izdariijis un paliks! vinjs vnk nedriikst aiziet, kaut vai taa iemesla deelj, ka taadeejaadi shii vinjam var kljuut par haljavas sezonu savaa zinjaa (Londonaa progresee, bet aiziet uz kkaadu Milan vai veel kkur, kur no vinja gaida nez kaadus briinumus...Uz Nasri ieguusanu, var aizmirst visi jo vinjs netiks paardots.. par to stadionu Tofixam taisniiba - nevar teereeties daudz, deelj stadiona!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-09 16:03, pirms 16 gadiem
Nu var jau saprast arī Vengeru un Arsenal kluba politiku! Ir jau ir tās spēlētāju algas(īpaši Anglijā) pārspīlētas! Bet nu vienatnē jau Arsenal neko šajā ziņā neizcīnīs, labākie spēlētāji iet tur kur vairāk maksā. Un šajā ziņā diez vai arī Gunner būs ko iebilst, cik tad gara tā spēlētāja dzīve ir??? Bet nu zinot Arsenal un Vengeru, esmu pārliecināts ka šie atkal būs kaujasspējīgi. Novēlu Jums veiksmi, bet tikai līdz nākamās sezonas sākumam

     [+] [-]

, 2008-05-09 16:22, pirms 16 gadiem
Mēneša sliktākā ziņa vēl projām ceru, ka neapstiprināsies, jo šis ir viens no maniem mīļākajiem spēlētājiem Gunners, īsts cīnītājs...
Tofix, atšķirībā no MU Vengers jau 100 x teicis, ja spēlētājs nevēlas palikt klubā, tad viņš viņu neatturēs, tas laikam ir arī šajā gadījumā

  +1 [+] [-]

, 2008-05-09 16:27, pirms 16 gadiem
Vengers: "What people say about the buy-out clause, it is not as simple as it looks," said the Frenchman. "It is much more difficult and the clubs are reluctant to do that [invoke the 'Webster Clause'].


"We want to keep Hleb, we want him to be part of our team next year. It is as simple as that. We have lost one player [Mathieu Flamini], we do not want to lose more."

07.05.2008.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-09 16:31, pirms 16 gadiem
mazpedis
Nau jau nemaz tik liela atšķirība no MU Fergusons arī ir viens riebīgs cilvēks!!! Ja tu nevēlies klausīt viņa norādījumus, kaut burkši pretī, tad dabū ar buci sejā vai vēl kaut kā un tinies!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-09 16:32, pirms 16 gadiem
Vengers: The Frenchman revealed on Friday that, in the last week, he had been made aware of developments regarding a reported illegal move for Alex Hleb.

The Arsenal boss stopped short of revealing precisely what it was that had come to light but was clearly angered by what he considered a breach of the rules.

“I will of course do it [report them to FIFA], with Inter Milan especially,” said Wenger. “Because of what they did.

“I now know more about what happened over there [in Milan]. I will keep the information for those who need to know it.

“I don’t want to speak much more on that but it is unfair what happened.”

02.05.2008.

  +2 [+] [-]

, 2008-05-09 16:43, pirms 16 gadiem
Tofix rakstīja: Vengers var lielīties, ka redz viņš audzina jaunos un netērē lielas summas, taču man liekas, ka tas nav tapēc, ka viņš tā gribētu, bet gan tāpēc, ka Arsenal finansiāli netur līdzi pārējiem. To gan var arī saprast, jo tikko uzcelts jauns stadions. Bet dzirdēju, ka šovasar atkal Vengeram būs tikai 25 miljoni, ko tērēt. Tas nozīmē, ka par tādiem spēlētājiem, kā Benzema, Nasri, Ribery Vengers var aizmirst. Un šie ir spēlētāji, kas sezonas gaitā dažādi locīti Arsenal sakarā. Kāda jēga no gandarījuma par izaudzinātu Flamini, ja viņš karjeras virsotnē aiziet uz ''lielāku'' klubu?! Es to saucu par ''feeder clubs'', tie ir klasi zemāki par lielajiem grandiem un audzina jaunos tādiem klubiem, kā AC Milan, Inter, Real, Bayern...

Neesmu dzirdējis, ka Riberī vārds tika saistīts ar Arsenal... tikai pirms sezonas, bet arī tad Arsenal nebija favorīti, jo jau tad viņu gribēja Barca, Real, Bayern, MU un Chelsea... Un tikai tad Arsenal... Bayern uzvarēja un viņš atpelna katru centu... Benzema arī netika saistīts tīri financiāli... Nasri gan mazliet, bet nakts uzdzīve + tomēr jau spēlētājs ar vārdu... Not for Arsenal... Pie visa vainīgs Emirates stadions..

P.S. Kad MU mainīs old Trafford???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-09 16:59, pirms 16 gadiem
Tofix rakstīja: Es to saucu par ''feeder clubs'', tie ir klasi zemāki par lielajiem grandiem un audzina jaunos tādiem klubiem, kā AC Milan, Inter, Real, Bayern...

Šie klubi jau arī paši audzina kautko.. Bet nejau tik masīvi kā Arsenal... Viņiem arī ir savi jaunie talanti kurus viņi pilnveidos...

Milan- Kakā saistās tikai ar Milānu un ticu, ka Pato kādu dienu kļūs par TOP uzbrucēju Milānas rindās..

Inter- Balotelli arī ir baigais makans... Tas pats Pele.

Real- Marcelo[Next Carlos], Torres, Gago, Higuain, Robinho, Kasiljas, Diarra.

Bayern- Kroos, Rensing, Lahm, Ottl, Lell, Hargo bija, Deisler bija, Roque bija, Breno, Schweinsteiger...
1 2 47 komentāri