Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Vidičs pagarina līgumu

Ir kļuvis zināms, ka serbu aizsargs Nemanja Vidičs ir pagarinājis līgumu ar Anglijas Premjerlīgas klubu "Manchester United" līdz 2012.gadam.

Serbijas izlases un "Manchester United" komandas aizsargs Vidičs jau ir kļuvis par vienu no "United" komandas vadošajiem aizsargiem. Vidičs, kurš 2006.gada janvārī no Maskavas "Spartak" pārgāja uz "United", ir saņēmis ļoti daudz dažādu uzslavu par savām prasmēm un spēles stilu.

Vidičs un Rio Ferdinands bija galvenie uzvaras kaldinātāji, kas palīdzēja "Manchester United" galvenajam trenerim Aleksam Fergusonam pagājušajā gadā triumfēt Premjerlīgā. Arī šogad šis duets aizsardzībā spēlē pārlieconoši, par ko liecina tas, ka Anglijas Premjerlīgā ir ielaisti tikai seši vārti, kā arī ir jau nodrošināta vieta Čempionu līgas astodaļfinālā.

"Spēlēt šajā klubā ir ļoti liels gods," saka Vidičs kluba oficiālajā mājas lapā. "Šis ir ļoti labs klubs, tāpēc esmu priecīgs, ka esmu pagarinājis līgumu ar "United". Fani, un visi pārējie ar klubu saistīti cilvēki, man ir ļoti īpaši. Centīšos "United" klubam nākotnē palīdzēt izcīnīt pēc iespējas vairāk trofeju."

Arī komandas galvenais treneris Fergusons ir apmierināts ar Vidiča sniegumu.
"Viņa ietekme komandā ir milzīga. Viņš ļoti labi sadarbojās ar Ferdinandu, un viņi arī ir mūsu komandas aizsardzības balsti. Viņš ir ļoti populārs spēlētājs mūsu komandā, un gan spēlētājiem, gan faniem viņš ļoti patīk."

Jāatzīmē, ka Vidičs "United" labā ir aizvadījis jau 47 spēles, kuru laikā ir guvis četrus vārtus.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com
Foto: AP

  +3 [+] [-]

, 2007-11-08 16:10, pirms 17 gadiem
Vidič tik tiešām ir izcils aizsargs. Pie tam vēl Starkova audzēknis

  +2 [+] [-]

, 2007-11-08 16:21, pirms 17 gadiem
Kāds varbūt smiesies, bet uzskatu viņu par labāko aizsargu pasaulē uz šo brīdi. OK, supertehnikas nav (mūsdienīgi aizsargi ir spējīgi apspēlēt puspretinieku komandu ), uzbrukumus ievadīt ar tik labi neprot, bet ar pamatpienākumiem tiek galā perfekti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2007-11-08 16:54, pirms 17 gadiem
nesuuda! labaakie vienmeer buus Itaalju aizsargi

     [+] [-]

, 2007-11-08 17:19, pirms 17 gadiem
Laba ziņa! Un ja kadam patik spelet FIFA, tad varat pieteikties DFL 1.ligai:
www.deimonfifa.clan.su ( ja ir jautajumi tad skype me, deimon521 )

  +2 [+] [-]

, 2007-11-08 17:48, pirms 17 gadiem
njā, viens no balstiem manchesterā! prieks ka sis tik ilgi būs vēl klubā!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja