Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Nedvedam šī sezona varētu būt pēdējā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Nedvedam šī sezona varētu būt pēdējā
Pāvels Nedveds
Foto: digitale

Ļoti iespējams, ka čehu pussargam Pāvelam Nedvedam šī varētu būt pēdējā sezona profesionālajā futbolā.

Pāvels Nedveds šobrīd pārstāv Turīnas "Juventus" futbola klubu ar kuru viņam šosezon beidzas līgums. Itāļi mēģina pagarināt ar viņu līgumu, bet Nedveds ir devis mājienus, ka šī viņam varētu būt pēdēja sezona.

"Pavisam drīz es pielikšu punktu neskaidrībām. Pienāk brīdis, kad ir pareizi pateikt "pietiek", pat tad ja organisms vēl spēj izturēt slodzes. Iespējams tagad, kad "Juventus" ir atgriezies Eirokausu apritē ir pienācis laiks aiziešanai.

"Sezonas sākumā es pat nevarēju iedomāties, ka mēs varētu finišēt trešajā vietā," izteicās Nedveds. Tāpat Nedveds atzīst, ka nav izslēdzis iespēju palīdzēt Čehijai Eiropas čempionāta finālturnīrā.

"Mani partneri man zvana un lūdz pievienoties viņiem. Es vienkārši nespēju viņiem atteikt, tādēļ es vēl domāju par iespējamo atgriešanos izlasē," piebilst Nedveds.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  +3 [+] [-]

, 2008-05-08 16:09, pirms 16 gadiem
Nu jā vecums arī ir pieklājīgs, bet nu viņa izvēle.

  +2 [+] [-]

, 2008-05-08 17:11, pirms 16 gadiem
NĒĒ... Mēs gribam tevi nākamsezon CL... Un EČ arī...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja