Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kanavaro nedrošs par nākotni

Kanavaro nedrošs par nākotni
Fabio Kanavaro
Foto: AFP

Pēc Itālijas izlases un Spānijas futbola kluba ''Real Madrid'' aizsarga Fabio Kanavaro izteikumiem jāsecina, ka itālis vēl nav izlēmis, kurā klubā vēlas pielikt punktu savai karjerai.

Nesen Kanavaro paziņoja, ka savu karjeru noteikti beigs, spēlējot karaliskā kluba rindās. Atgādināsim, ka 34 gadus vecais itālis Madrides klubam pievienojās 2006. gadā, kad pārnāca no itāļu kluba ''Juventus'', sekojot sava komandas biedra, brazīlieša Emersona, un bijušā ''Juventus'' komandas galvenā trenera Fabio Kapello piemēram.

Jāatzīmē, ka kādā nelielā intervijā Itālijas izlases aizsargs iztiecies, ka savu karjeru labprāt beigtu savā pirmajā klubā, kurā viņš spēlēja – Itālijas ''Serie A'' klubā ''Napoli'', kur patreiz, samērā veiksmīgi, spēlē arī viņa brālis. Taču tagad klīst runas, ka bijušais pasaules labākais futbolists, iespējams ir pārdomājis un ir drošs, ka savu karjeru vēlas beigt tieši Madrides klubā.
''Man vēl ir līgums uz vienu gadu un esmu pārliecināts, ka beigt savu karjeru ''Real'' komandas sastāvā nenāktu man par sliktu,'' atzina Kanavaro.

Kad tika jautāts par to, vai Kanavaro savu karjeru vēlētos beigt ''Napoli'' kluba rindās, itālis noslēpumaini atbildēja: ''Man nepārtraukti uzdod šo jautājumu. Vai es tiešām to gribētu? Es nezinu. Kas notiks tālāk - laiks rādīs.''

Izmantotie resursi:
www.setantasports.com

  +3 [+] [-]

, 2008-01-08 18:37, pirms 17 gadiem
Nū, galvenais mest mieru spēlēšanai laicīgi un aiziet, kad vēl esi virsotnē, apmēram, kā to izdarīja Zinedins Zidāns, tas tāpēc, lai iespaidi saglabātos vislabākie....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-01-08 21:17, pirms 17 gadiem
Tas bija stulbums ka vinjs dabuja doivas galvenas balvas 2006. gadaa un jus zinat par ko ir runa!!
Pec manam domam galigi nebija pelnijis!! Sakat ko gribat, bet tas ir mns viedoklis!

  +2 [+] [-]

, 2008-01-08 22:34, pirms 17 gadiem
Un kur tur ir tas stulbums? Tas, ka to nedabūja Ranaldinjo, Kaka' vai Ronaldu? Pēc uzvārdiem nedala balvas. Ja sekoji līdzi PČ, nevis tikai skatījies vārtu guvumu atkārtojumus, tad zināsi, kādēļ viņam pienākas tā balva. Neviena zvaigzne netika viņam garām. Ja tas nav balvas cienīgs sasniegums, tad kas tas ir?

  -2 [+] [-]

, 2008-01-08 23:55, pirms 17 gadiem
Eu jaa!! Stabils aizsargs un pat aizsargam kaut kaa taja sezonaa nebija nevienu gutu vartu!! Arprats!! Pec manam domam to titulu bija pelnijis nevines cits kaa Zidane!! R10 ari bija veiksmiga sezona, bet Pasaules Chempionats bija kaa bija!
Daudzi bija pelnijushi vairak sho godu un titulu!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-09 00:19, pirms 17 gadiem
Kas zin!! Varbut nee, jo mani tas pilniba neapmierina un pat bessii!!
Un starp citu es par sho pirmo reizi ierunajos!!

     [+] [-]

, 2008-01-09 19:18, pirms 17 gadiem
Katram savs darbs- aizsargam nav jāgūst vārti, tā pat kā apkopējai nav jābūt par skolotāju. Labāko futbolistu izvēlās daudz labāki futbola pazinēji, nekā Tu.