Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Defo varot pamest "Tottenham Hotspur"

Defo varot pamest "Tottenham Hotspur"
Džermeins Defo pie spēlēšanas "Tottenham Hotspur" sastāvā tiek aizvien retāk
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Tottenham Hotspur" spēlētājs Džermeins Defo ir atklājis, ka komandas galvenais treneris Huande Ramoss paziņoja, ka viņš varot pamest komandu.

Neskatoties uz trenera paziņojumu, 25 gadus vecais spēlētājs, kuram līgums ar "Tottenham Hotspur" beigsies tikai nākamajā gadā, paziņoja, ka viņš labprāt paliktu šajā komandā.

''Komandas treneris man paziņoja, ka, ja es vēlos, tad es varu pamest šo komandu. Taču es gribu palikt šeit un pierādīt viņam pretējo. Viņš mani izsauca uz ofisu, kur pateica šo ziņu. Sākumā es domāju, ka tas ir tikai joks, jo es biju domājis, ka viņš man pateiks, ka es varēšu iesākt Anglijas Līgas kausa izcīņas spēli pret "Arsenal" savas komandas pamatsastāvā. Es negribu pamest šo klubu, jo man te patīk.''

Pēdējās divās sezonās šis spēlētājs nespēlē regulāri, tāpēc arī treneris netaisās pagarināt līgumu ar šo spēlētāju. Sākotnēji tika runāts, ka viņš ziemas transfēru periodā varētu pievienoties citam Premjerlīgas futbola klubam "Aston Villa", taču pagaidām par šo darījumu neviens vairs nerunā.

''Es labprāt tagad parakstītu jaunu līgumu, un zinu, ka arī daudzi citi cilvēki šajā klubā to vēlās. Ja es gribētu pamest šo komandu, tad es to būtu jau izdarījis pagājušajā sezonā. Nekad neesmu teicis, ka gribu pamest "Tottenham Hotspur".''
Kopumā Defo "Tottenham Hotspur" komandas sastāvā ir aizvadījis 136 spēles, kurās guvis 42 vārtus.

Izmantotie resursi:
news.bbc.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2008-01-08 12:13, pirms 17 gadiem
Nost ar Ramosu.

  -3 [+] [-]

, 2008-01-08 12:16, pirms 17 gadiem
Paskatoties uz Tootenham placi tabulā, ir skaidrs - Ramosam jāiet prom.

  -3 [+] [-]

, 2008-01-08 12:38, pirms 17 gadiem
piekriitu mory....

  -1 [+] [-]

, 2008-01-08 12:46, pirms 17 gadiem
Jā! Un efo jaunu gan nav tas spēlētājs kuram būtu jāsēž malā!

     [+] [-]

, 2008-01-08 13:09, pirms 17 gadiem
no pasha saakuma zinaaju ka Ramosam jaaturpina darbs ar Sevillu, progreseejushu komandu, bet gan nevilkt no mesliem ara Spurs, ja pats tajos var iegrimt !

  +1 [+] [-]

, 2008-01-08 13:47, pirms 17 gadiem
Come on, kāpēc Ramosam būtu jāiet prom?! Situācija tabulā tika sačakarēta vēl "Jola laikos", pie Huandes Spurs ir pacēlušies par 4 - 5 vietām. Turklāt parādiet man kaut vienu treneri, kurš ar jaunu komandu spēj uzreiz sasniegt lieliskus rezultātus.

Defo, protams, nav slikts spēlētājs, bet, ja viņš neiederas trenera plānos, tad tur neko nevar darīt, tā ir normāla situācija. Spurs uzbrucēju pietiek, turklāt iespējams, ka komandai būs papildinājums.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-08 15:01, pirms 17 gadiem
Ramoss ļoti labi apzinās, ka Spurs ir ambiciozs klubs, tādēļ šaubos vai viņš pat pieļauj iespēju kaut ko šobrīd mainīt. Turklāt iesācis ir teicami. Tagad janvārī jāpiekoriģē sastāvs pēc saviem ieskatiem un būs ok.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-08 16:19, pirms 17 gadiem
Defo lielākā problēma ir psiholoģija. Viņš nevar savākties, ja ir bijusi neveiksmīga spēle. 25os gados pazaudēt ticību savām spējām ir smagi. Un Ramoss redz, ka nevar atļauties tagad riskēt, sūtot regulāri laukumā Defo, lai viņš pakāpeniski atgūtu savu pārliecību un rezultativitāti. Vajag rezultātus. Ar Defo nav laika tā auklēties, kā ar Verpīti izlasē, kur Verpītis ir labākais, bet pirms Defo vēl ir Kīns un Berbatovs. Spurs vadībai vajag atkal tikt pieciniekā. Šo visu ņemot vērā Ramoss arī apzinās, ka Defo regulāri netiks spēlēt tāpēc saka, ka var iet, ja vēlās, bet prom nedzen. Kā saka, grozies, kā gribi situācija nav no tām labākajām...

     [+] [-]

, 2008-01-08 16:39, pirms 17 gadiem
nu, bet ja pats Defo ir apmierinaats ar seedeeshanu rezervee, kaapeec gan nepalikt treneris noteikti piedaavaaja, jo domaaja, ka taada kalibra speeleetaajs gribees kapaat pamataa un daudz

  -1 [+] [-]

, 2008-01-08 16:47, pirms 17 gadiem
ReinX, ja Defo ir problēmas ar psiholoģija, vai tad tomēr tas nav trenera uzdevums tās risināt??? Ramoss diezgan vieglprātīgi atsakas no lieliska uzbrucēja.

     [+] [-]

, 2008-01-09 13:44, pirms 17 gadiem
Nē, tā nav trenera problēma. Tā ir komandas psihologa problēma. Trenera problēma ir ar tiem spēlētājiem, kuri ir viņa rīcībā, sasniegt tos rezultātus, kurus prasa komandas vadība. Nav dzirdēts, ka par sliktiem rezultātiem kāds atlaistu komandas ārstus, psihologus vai citus darbiniekus, turpretīm treneri par nesasniegto rezultātu tiek atlaisti bez žēlastības. Un šinī brīdi situācija Spurs prasa rezultātu, nevis spēlētāju psiholoģisko problēmu risināšanu, lai tie atvērtos kaut kad... Vajag tagad un uzreiz. Starpsezonā varēs ar to noņemties. Tāpēc jau Ramoss nespiež Defo palikt, dodot iespēju iet uz komandu, kurā nevajag tik izmisīgi rezultātu, bet kurā varētu viņš atkal iespēlēties.