Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Benitezs cer uz Masčerano

Anglijas premjerlīgas kluba ”Liverpool” galvenais treneris Rafaels Benitezs ir stipri pārliecināts, ka argentīniešu pussargs paliks Anfildā. Masčerano īres līgums beidzas nākamā gada vasarā.

Pēc presē nonākušās informācijas, ka izīrētajam liverpūliešu (”West Ham” pieder tiesības uz viņu) pussargam piedāvāts 17 miljonu sterliņu marciņu vērts līgums no Mančesteras „City” kluba pārstāvjiem, Rafaels Benitezs joprojām ir pārliecināts, ka Havjers Masčerāno paliks uzticīgs Anfildai.

Liverpūles futbola kluba treneris cer, ka Masčerano noslēgs līgumu, bet līdz šim Beniteza velmi par darījumu ar argentīniešu pussargu nav akceptējuši kluba amerikāņu īpašnieki – Džordžs Gillets un Toms Hikss.

Beniteza nostāja ir optimistiska un spāņu treneris cer, ka Havjērs turpinās sadarbību ar ”Liverpool”: „Viņš man ir teicis, ka vēlas palikt. Es paļaujos uz viņa vārdiem.”

„Viņš spēlē labi un visi zina, ka Havjērs ir labs spēlētājs un it īpaši tādēļ, ka daudz pasaules klases balsta pussargu „apkārt” mums nav,” piebilst treneris.

Arī pats divdesmit trīs gadus vecais argentīnietis ir apņēmies darīt visu, lai viņa 18 mēnešu ilgais īres līgums tiku pārvērsts īstā darījumā ar Liverpūles klubu. „Man jāpārliecinās vai visi ir apmierināti ar manu sniegumu un, vai patiešām vēlas manu palikšanu, ” stāsta futbolists. „Mēs jau esam viena no labākajām komandām pasaulē, bet ar nākotnes plāniem varam kļūt par izcilāko komandu. Es patiešām vēlos šeit palikt un spēlēt jaunajā stadionā.”

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

  -1 [+] [-]

, 2007-12-07 01:29, pirms 17 gadiem
Vienīgais uz ko Benitezs var cerēt ir ka viņu nepatrieks!!! Brīnos, kā viņš pa nakti var mierīgi gulēt!!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-07 03:15, pirms 17 gadiem
jociigs gan tu esi reini

     [+] [-]

, 2007-12-07 03:33, pirms 17 gadiem
Rafa ir ļoti labs speciālists un viņam par savu vietu točna nav jābaidās...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-07 10:05, pirms 17 gadiem
tiesi taa

     [+] [-]

, 2007-12-07 11:14, pirms 17 gadiem
jaa.. taa vinjs ir...!!!!tiedaam daudz labu DM mums nemeetaajas apkaart...!!! un sis ir viens taads...!!!!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-07 14:00, pirms 17 gadiem
ja nu nekas nesanak ar Mascerano vēl paliek cits varians Juris Laizāns!