Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Šusters mierīgs

Andrejs Siliņš

Pēc vakar aizvadītā UEFA Čempionu līgas futbola mača starp Madrides "Real" un "Olympiacos" vienībām Madrides kluba galvenais treneris Bernds Šusters atzina, ka viņa vadītā komanda bijusi labāka.

"Mēs absolūti kontrolējām maču," sacīja treneris. "Esmu priecīgs par savu spēlētāju parādīto sniegumu. Gaidījām, kad beidzot pārsvaru izdosies pārvērst vārtu guvumā, taču tas tā arī nenotika. Zaudējām divus punktus, jo domāju, ka bijām pelnījuši trīs, izveidojām daudz iespēju un spēlējām pacietīgi."

"Mēs labprāt būtu nodrošinājuši kvalificēšanos tālākajam turnīram jau vakar. "Real" nekad nav uzvarējusi Grieķijā, bet šovakar mēs to varējām paveikt," pēc spēles atzina Šusters. "Tagad ar tādu pašu koncentrēšanos gatavosimies spēlei Vācijā pret "Bremen". Nedomāju, ka mums ir problēmas ar uzbrukumu noslēgumu, "Olympiacos" vārtsargs bija lielisks. Pie tam viņu līdzjutēji rada īpašu atmosfēru, kas noteikti turpmāk palīdzēs komandai, lai, iespējams, kvalificētos nākamajai kārtai."

Līdzīgās domās ir "Real" uzbrucējs Rūds van Nīstelrojs: "Domāju, bijām pelnījuši uzvaru, bet arī iegūtais punkts nav peļams. Varējām kvalificēties jau šodien, bet mums vēl priekšā divas spēles. Bija vairākas iespējas gūt vārtus, žēl, ka tās neizmantojām."

Izmantotie resursi:
www.goal.com

  +3 [+] [-]

, 2007-11-07 10:36, pirms 17 gadiem
rauls, un nistelroys nejiesita 100% tapēc arī neguva 3 punktus!

  +2 [+] [-]

, 2007-11-07 13:37, pirms 17 gadiem
van nilstolrojsa vispaar speelleja tizli..shitaadas izdevibas vinjam bija..nav avirs tas pats ka spirms paaris gadiem...(nope)