Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Cuberbūlers pievienojas "Fulham"

Agris Suveizda

Cuberbūlers pievienojas "Fulham"
Paskāls Cuberbūlers
Foto: AFP

Bijušais Šveices futbola izlases vārtsargs Paskāls Cuberbūlers, kam šā gada janvārī apritēja 37 gadi, parakstījis viena gada līgumu ar Anglijas Premjerlīgas klubu "Fulham", kas pagājušajā sezonā Premjerlīgā palika tikai 17. vietā.

Paskāls Cuberbūlers no Šveices kluba "Neuchatel Xamax" pārcēlies uz Anglijas Premjerlīgas klubu "Fulham", parakstot kontraktu uz vienu gadu. Tagad šajā Londonas klubā atrodas jau četri vārtsargi, no kuriem trīs komandai pievienojās tieši starpsezonā. Tā Rojs Hodžsons iegādājās no "Midlesbrough" 35 gadus veco Marku Švarceru, kuram ir liela pieredze Austrālijas izlasē, kā arī 22 gadus jauno Deividu Stokdeilu, kurš pirms tam spēlēja pēc spēka Anglijas trešajā līgā. Ceturtais vārtsargs ir soms Anti Niemi, kurš savas valsts izlasē aizvadījis 67 spēles.

"Es esmu ļoti priecīgs par nokļūšanu "Fulham". Es arī esmu labi informēts par esošo situāciju ar vārtsargiem. Ļoti labi zinu Švarceru, pret kuru agrāk jau esmu spēlējis. Saprotu, ka komandas pirmais numurs ir tieši viņš, taču es centīšos parādīt visu, ko protu," kluba oficālajā mājaslapā izteicās Cuberbūlers.

Paskāls Cuberbūlers bijis ilggadējs Šveices izlases pamatvārtsargs (kopā 51 spēle), bet pēc šā gada Eiropas čempionāta viņš paziņoja par aiziešanu no izlases. Tā kā izlases pamatvārtsargs čempionātā bija Djego Benalio, Paskāls laukumā devās tikai pēdējā grupas spēlē pret Portugāli, kas neko neizšķīra. No izlases viņš atvadījās ar izcīnītu uzvaru. Tāpat viņš ir spēlējis Šveices klubā "Grasshoppers", kā arī aizvadīja septiņas sezonas "Basel". Cuberbūlers šo divu klubu sastāvā kopā sešas reizes izcīnījis Šveices zelta medaļas, kā arī "Basel" sastāvā spēlējis UEFA Čempionu līgā.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-08-07 11:16, pirms 16 gadiem
Vai tad šitas vienubrīd nospēlēja taja pašā Anglijā tikai klubā, kas atrodas līgu zemāk? ALBION!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-07 11:17, pirms 16 gadiem
Cubelbilers, swarcers un niemi ir apmeram vienas klases vartsargi. Toties sveicietiem nav tada pieredze anglija kaa parejiem diviem. Nav vairs Fulham tadas klases GK kaa tas bija pirms 3 gadiem, proti Edvins van der Sars.

  +2 [+] [-]

, 2008-08-07 11:19, pirms 16 gadiem
krissz rakstīja: Vai tad šitas vienubrīd nospēlēja taja pašā Anglijā tikai klubā, kas atrodas līgu zemāk? ALBION!

spēlēja gan.

     [+] [-]

, 2008-08-07 12:09, pirms 16 gadiem
kristapsd rakstīja: Cubelbilers, swarcers un niemi ir apmeram vienas klases vartsargi. Toties sveicietiem nav tada pieredze anglija kaa parejiem diviem. Nav vairs Fulham tadas klases GK kaa tas bija pirms 3 gadiem, proti Edvins van der Sars.



man Cūberbīlers liekas stiprāks par Švarceru un Niemi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-07 16:55, pirms 16 gadiem
Bildē vien var redzēt , ka viņš ir īsts meistars ,ka atsit bumbu acis pat taisa ciet!

     [+] [-]

, 2008-08-07 17:53, pirms 16 gadiem
Lai nu kaa, bet Fulhamam ar speeciigu vaartu liiniju vien nepietiks......

     [+] [-]

, 2008-08-07 18:09, pirms 16 gadiem
krissz rakstīja: Vai tad šitas vienubrīd nospēlēja taja pašā Anglijā tikai klubā, kas atrodas līgu zemāk? ALBION!

Tieši Albion faniem par viņu ir ne visai patīkamas atmiņas, un domājams, arī Zubi par laiku Albion komandā nav - tajā laikā viņam kāds neveiksmju posms bija iestājies un pieļāva daudz kļūdas. Nu jau droši vien Zubi šo laiku ir atstājis pagātnē un varēs pierādīt, ka pulvers vēl sauss
Un Niemi visdrīzāk ies prom no Fulham, tā kā paliek Švarcers un Zubi cīnoties par pirmo vietu, un jaunais vārtsargs, kuram gan neatceros uzvārdu, bet kuram no šiem 2 jāmācās, lai aizstātu laika gaitā...

     [+] [-]

, 2008-08-07 21:34, pirms 16 gadiem
Nja veel projaam atminjaa vinja briinumdarbs pedeja Pasaules chempi kad vinja vartos ta arii neiielidoja neviena bumba! (Protams liels nopelns taja veikuma bija arii Shveices aizsargiem)
Es ar ta biju dzirdejis ka Somu vartusargs taisas tiities prom no Fulhama taka reali paliek Zube un Shvarcers nu tad jau redzeesim kursh buus tas pirmais numurs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja