Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Endijs Kouls uz Notingemu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Endijs Kouls uz Notingemu
Endijs Kouls

Anglijas "Championship" futbola līgas kluba "Nottingham Forest" rindas papildinājis pieredzējušais uzbrucējs, 36 gadus vecais futbola veterāns Endijs Kouls.

Vienošanās ar spēlētāju panākta uz vienu gadu. Darījuma finansiālie nosacījumi netiek izpausti, taču tiek lēsts, ka Kouls varētu tikt atalgots ar aptuveni 25000 sterliņu mārciņām nedēļā.

"Es vienmēr esmu teicis, ka reiz spēlēšu "Nottingham Forest", un tagad sapnis ir piepildījies," saka Kouls. "Man tas ir ļoti nozīmīgs notikums, jo mans vectēvs, kura vairs nav mūsu vidū, bija liels šī kluba fans. Viņš vēlējās, lai es šeit spēlētu."

Tāpat Kouls atzinis, ka pēdējās neveiksmīgās sezonas vienubrīd likušas viņam aizdomāties par karjeras beigšanu, taču vēlāk savas domas mainījis.

Karjeras ziedu laikus Kouls piedzīvoja laika posmā no 1993. līdz 2001. gadam "Newcastle United" un "Manchester United" klubu rindās. "Manchester United" sastāvā Kouls pārī ar Dvaitu Jorku vairāku sezonu garumā veidoja komandas galveno uzbrukuma tandēmu. Pēcāk Kouls vairākkārt mainījis darba vietas, bet pērno sezonu aizvadīja "Sunderland" vienībā. Sezona veterānam gan neizdevās veiksmīga, un laukumā viņš izgāja tikai septiņās spēlēs. Vēlāk Kouls tika izīrēts "Championship" līgas klubam "Burnley", kura rindās viņš aizvadīja 13 mačus un atzīmējās ar sešiem vārtu guvumiem.

Notingemas klubs 2007./08. gada sezonā "League One" čempionātā finišēja 2. vietā, tādējādi izcīnot tiesības šosezon spēlēt Anglijas otrajā spēcīgākajā līgā ("Championship").

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

  -1 [+] [-]

, 2008-07-08 00:10, pirms 16 gadiem
Agrāk bija lielisks ManUtd!!!

     [+] [-]

, 2008-07-08 10:40, pirms 16 gadiem
5 dienas veca ziņa, starp citu...