Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Eto'o varētu pārcelties uz Angliju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Eto'o varētu pārcelties uz Angliju
Foto: AFP

Ir parādījusies informācija, ka starp Totenhemas "Hotspur" un "Barcelona" futbola klubu vadībām norit sarunas par kamerūnieša Samuela Eto’o pārcelšanos uz angļu klubu.

Kā ziņo spāņu laikraksts „Marca” starp abu klubu vadībām jau ir norisinājušās pirmās sarunas, bet sīkākas darījuma detaļas pagaidām nav zināmas. Spāņu laikraksts ziņo, ka abas puses ir vienojušās tikties maija vidū, lai apspriestu darījuma nosacījumus.

Lai arī nav zināms par kādu summu šobrīd norit sarunas, tomēr spāņu futbola grands jau iepriekš bija paziņojis, ka negatavojas pārdot savu uzbrucēju par summu, kas būs mazāka par 35 miljoniem eiro.

„Barcelona” un Kamerūnas izlases uzbrucējs Eto’o šobrīd ir 27 gadus vecs. Savus labākos gadus aizvadījis tieši „Barcelona” sastāvā, kurā spēlē jau no 2004. gada. Šajā laikā ir guvis vairāk nekā 70 vārtus kluba labā.

Arī Kamerūnas izlasē ir viens no līderiem. 2000. gadā uzvarēja Olimpiskajās spēlēs Sidnejā. Lielākie individuālie panākumi ir Spānijas līgas labākā vārtu guvēja tituls (2006. gadā), kā arī trīs gadus pēc kārtas iegūtais „Āfrikas gada futbolista tituls”. Jāatzīmē, ka Samuels arī divas reizes ieguvis Āfrikas nāciju kausa rezultatīvākā futbolista titulu.

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-05-07 20:43, pirms 16 gadiem
Demar rakstīja: Tādā gadijumā Berbatovs uz Barsu!

Viņu jau sen nolūkojuši United.

     [+] [-]

, 2008-05-07 22:38, pirms 16 gadiem
Jaa atkal kautkadi darijumi! Sak jau apnikt visas shis mainjas! Vismaz visi vadoshie speletaji varetu palikt tur, kur vinji ir, bet KLUBA VADIBAI ATKAL KAUTKAS NEPATIK!

Kada sakaraa Eto'O??? To Barcas sporta direktoru vadibu vajag atlaist, tad ari visi s*di bus gala!

Eto'O kontaa 16 varti pussezonaa! Kas vinjiem nepatik!!!

Cerams, ka tikai kautkadas pilites un Totenhemai lielu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-08 09:32, pirms 16 gadiem
SOAD rakstīja: Berba nekur neies. Eto'o ari iesta vieta ir Spanija vai Italija. bet ne Anglija jau nu noteikti. bet ka nu ka, vins ir kems ka cilveks, tadus labak komanda ar anglju treneriem nevajag. vins sarezgi situaciju nevis palidz to atrisinat. sist vins prot un spelet mak, bet parak sakapis baska calim.

Runā, ka Fergusons Eto'o saskata Jorku un Kolu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja