Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ferdinanda savainojums nav nopietns

Ferdinanda savainojums nav nopietns
"United" aizsargs Rio Ferdinands
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" aizsardzības spēlētājam Rio Ferdinandam svētdien gūtajā savainojumā nav konstatēti lūzumi.

Atgādināsim, ka svētdien Premjerlīgas ietvaros savā starpā tikās "Middlesbrough" un "United" komandas. Lai arī spēle noslēdzās neizšķirti 2:2, spēles 70.minūtē savainojumu guva Ferdinands. Laukumu viņš pameta ar speciālu aizsargu uz kreisās kājas, taču šodien kluba vadība un fani saņēma priecīgas ziņas, jo trauma nav pārāk nopietna.

"Ferdinands šodien devās uz pārbaudi, un mēs varam apstiprināt, ka viņa kājā nav konstatēti lūzumi," teikts kluba oficiālajā paziņojumā. Lai arī kluba vadība vairāk nekādu informāciju par minēto savainojumu neizpauž, tikmēr jau runā, ka Ferdinanda vietā UEFA Čempionu līgas atbildes spēlē pret "Roma" komandu laukumā varētu doties jaunais spāņu aizsargs Džerards Pikē.

Jāatzīmē, ja tiešām Ferdinands izlaidīs šo spēli, tad "United" komandai varētu būt lielas problēmas aizsardzībā, jo arī Ferdinanda aizsardzības partneris Nemanjs Vidičs ir traumēts un minētajā spēlē nespēlēs.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -1 [+] [-]

, 2008-04-08 00:10, pirms 17 gadiem
nu gan nomierinaaja,nav konstateeti luuzumi

     [+] [-]

, 2008-04-08 08:32, pirms 17 gadiem
Labi, ka pret Romu ir divu vārtu pārsvars, jo bez šiem diviem aizsardzībā var visādi iznākt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-04-08 11:17, pirms 17 gadiem
Pikee - vinjsh ir ok, bet bail ka pret taadu komandu kaa Roma tik atbildiigaa speelee nesavaara ziepes, labaak izskatiitos ja centraa speeleetu O'Shei ar Braunu.

     [+] [-]

, 2008-04-08 12:33, pirms 17 gadiem
vispaar diezgan laba zinja prieksh MU, Totti visticamaak ka izlaiz arii speeli Old Trafford kas atvieglo celju uz pusfinaalu.

     [+] [-]

, 2008-04-08 13:07, pirms 17 gadiem
Rio tev jaaspeelee!!! Tieshaam ja nebuus abi velkoshie aizsargi Rio un Vidic tad vareetu sanaakt diezgan lieli s***i shovakar Nu jaa Pique ir labs aizsargs,bet vai vinjsh nebaidiisies tik atbildiigaa machaa No vienas puses vinjam ir pieredze pret Romu,kad shogad grupas speelee Romaa 1:1 vinjsh guva vaartus ar galvu

  +1 [+] [-]

, 2008-04-08 13:41, pirms 17 gadiem
Yakuza, tu biji domaajis riitvakar
shovakar Pool-Arsenal un Chelsiki-Bahce

     [+] [-]

, 2008-04-08 15:19, pirms 17 gadiem
Bez Rio bus probbzz. Pike ir ok, man vairak uztrauc Brauns centra neka vins, brauns bija vainigs pie 2gola pret Boro. Ferdinands vairak bus vajadzigs pret ARS neka Roma.

     [+] [-]

, 2008-04-08 16:08, pirms 17 gadiem
CRC rakstīja: Bez Rio bus probbzz. Pike ir ok, man vairak uztrauc Brauns centra neka vins, brauns bija vainigs pie 2gola pret Boro. Ferdinands vairak bus vajadzigs pret ARS neka Roma.

Nebija Brauns vainīgs. Būtībā uzvarēja gaisa divcīņu, bet bumba šausmīgi neveiksmīgi atsitās pret Boro spēlētāja galvu un nokrita Braunam aiz muguras. Arī Ferdinands nepaspēja līdz neloģiski nokritušajau bumbai un līdz ar to arī bija vārtu guvums..
Bet kopumā piekrītu, ka Brauns centra aizsarga pozīcijā spēlē nestabili!

Par Romas spēli runājot, ir baumas, ka Nevils vai Silvestre varētu spēlēt.