Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Blaters: "Futbolā vienmēr būs krāpšanās"

Jānis Pārums

Blaters: "Futbolā vienmēr būs krāpšanās"
FIFA prezidents Zeps Blaters
Foto: AFP/Scanpix

Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) prezidents Zeps Blaters paudis viedokli, ka korupciju futbolā pilnībā neizdosies izskaust nekad un krāpšanās futbolā tādejādi pastāvēs vienmēr, vēsta ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

"Pilnībā apturēt krāpšanos ir neiespējami. Ja runā par spēli, kāds ir futbols, tad tajā vienmēr būs nelikumīgas darbības," viedokli pauda Blaters.

"Mēs zinām, ka ir sarunātas spēles," uzsvēra FIFA prezidents. "Taču nav nemaz tik viegli atrast šo [sarunāto] spēļu organizatorus. Sarunātās spēles nopietni apdraud futbolu. Tas pat var novest pie tā, ka līdzjutēji zaudēs interesi."

Jāatgādina, ka pirms trim dienām Eiropols paziņoja par neredzēta mēroga spēļu sarunāšanu. Izmeklēšanā noskaidrots, ka spēļu sarunāšanā iesaistīti 425 spēlētāji un funkcionāri no vairāk nekā 15 valstīm. Starp sarunātajām spēlēm bijuši pat UEFA Čempionu līgas mači.

Izmantotie resursi:
CNN-IBN Videos: Watch Last 24hr News Videos,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-07 21:00, pirms 11 gadiem
Jo pats ir krāpnieks!!!

     [+] [-]

, 2013-02-08 10:36, pirms 11 gadiem
Teica Blaters, viens no futbola lielākajiem korumpantiem!