Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Benitezs noliedz baumas par viņa atlaišanu

Benitezs noliedz baumas par viņa atlaišanu
Vai Benitezs turpinās savu darbu arī
nakamajā sezonā?
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas kluba "Liverpool" galvenais treneris Rafaels Benitezs ir noliedzis baumas par to, ka sezonas beigās viņš tiks atlaists no galvenā trenera amata.

Pagājušās nedēļas lielākajos Anglijas preses izdevumos parādījās ziņas, ka pašreizējais "Liverpool" komandas galvenais treneris Benitezs šīs sezonas beigās var tikt atlaists. Jau vairakkārt esam jūs informējuši, ka komandas īpašniekiem bieži nesakrīt domas ar treneri, kā arī komandas pašreizējie rezultāti Anglijas Premjerlīgā nav diez ko spoži.

Jau tiek baumots par to, ka Benitezs atlaišanas gadījumā varētu pārcelties uz titulēto Madrides "Real", taču bijušais "Valencia" komandas galvenais treneris šīs baumas par viņa atlaišanu un pārcelšanos uz "Real" kategoriski noliedz.

''Tā nav taisnība,'' iesāk Benitezs. ''Es mīlu šo klubu un šīs komandas fanus. Esmu laimīgs un gribu palikt šeit vēl ilgu laiku. Lai uzlabotu esošo situāciju mums jāturpina strādāt un uzvarēt.''
Runājot par pēdējo spēli Anglijas kausa izcīņā, kur "Liverpool" viesos nospēlēja neizšķirti 1:1 pret "Luton" komandu, Benitezs uzskata, ka mājās viņi uzvarēs un tiks tālāk.
''Pirmajā puslaikā gan mums, gan viņiem bija daudz labu izdevību gūt vārtus. Pēc tam mēs guvām vārtus, taču ātri vien arī ielaidām. Taču neskatoties uz to, es esmu priecīgs, ka mums nākamā spēle būs jāaizvada savu līdzjutēju priekšā. Ticu, ka mājās rezultāts būs daudz savādāks.''

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

  +5 [+] [-]

, 2008-01-07 09:18, pirms 17 gadiem
Kādā sakarā Madridei būtu jāmaina treneris ?

  +5 [+] [-]

, 2008-01-07 09:53, pirms 17 gadiem
Vot tas man arī nav skaidrs - tikai tāpēc, ka atbrīvojas labs speciālists, Madridei viņš uzreiz jāņem?? Tas jau biku smieklīgi ir. Turklāt Šusters pagaidām visu dara nevainojami, nevienā "frontē" nakas vēl nav zaudēts, tāpēc man tādas ziņas par trenera maiņu liekas galīgi garām!

  +2 [+] [-]

, 2008-01-07 10:37, pirms 17 gadiem
tiešām kā kāds treneris tiek atlaists, tā tiek piesaukts Madrides Real, kā domāju tad tagad uz doto brīdi šamējiem nekas nava jāmaina, jo ir laba komanda, un labi aizvada esošo čempionātu un ČL

  +1 [+] [-]

, 2008-01-07 11:29, pirms 17 gadiem
Bet Madridei visu vajag, te vairāk būs vainīgi žurnālisti, ne Madride

  -3 [+] [-]

, 2008-01-07 11:57, pirms 17 gadiem
Manuprat nevajag viņu atlaists ļoti labs treneris divriez pēc kartas spelēt uefa čempion liga tas nevisiem izdotas,nu protams tikaj MILANAM

  +1 [+] [-]

, 2008-01-07 13:34, pirms 17 gadiem
kaadeelj veel Benitez ir pie Pool stuures?EPL titulu jau cik gadus nav speejushi izciniit,un shosezon vinji jau ir norakstiiti!CL no grupas knapi tika aaraa (ok,cik nu tur knapi,peedeejaas speeles bija paarliecinoshas uzvaras,bet visas bija vajadziigas kaa eest).nedomaaju ka Rafa teemee TIKAI uz uzvaru CL!protams,tagad paarliecinoshi var teikt ka uzvarees Luton savaa laukumaa kas noteikti arii notiks,bet komandu kas atrodas League One 21 poziicijaa (draud izkrishana pat uz League Two) vajag uzvareet pirmajaa speelee,taupot speekus daudz svariigaakaam speeleem!
katraa zinjaa Benitez vairs ilgi nebuus pie Pool stuures!

     [+] [-]

, 2008-01-07 15:14, pirms 17 gadiem
No Rafas šajā situācijā nekas nav atkarīgs...

     [+] [-]

, 2008-01-07 16:32, pirms 17 gadiem
Nu es gan ceru taapat kaa pats Rafa, ka vinjsh veel ilgi buus pie L'pool stuures! Lai arii rezultaati varbuut nav tik loti labi kaa daudzi gribeetu, bet tomeer Liverpuule loti krasi mainiisies, ja vairs nebuus Rafas. Man vinjsh loti patiik kaa Liverpool menedžeris!

Kas attiecaas uz to kausa speeli domaaju, ka noteikti vinji tiks taalaak.. Vnk laikam jau taadaas speelees pret potenciaali daudz vaajaakaam komandaam speeleetaajiem ir gruuti koncentreeties,zinot, ka pretinieks it kaa ir daudz vaajaaks.. Turpretii zemaako liigu komandaam un speeleetaajiem kausa speelees ir laba iespeeja pieraadiit sevi un ciiniities no visa spara pret premjerliigas vieniibaam.. Galu galaa ne jau Liverpuulei vieniigajai gaaja tik smagi kausaa.. Nu maajaas gaidu sagraavi pret Luton.