Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Džonsons ilgu laiku "Everton"

Andrejs Siliņš

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Everton" parakstījis jaunu ilgtermiņa līgumu ar vienu no saviem labākajiem uzbrucējiem Endrjū Džonsonu. Kontrakta detaļas netiek izpaustas.

26 gadus vecais Džonsons 2006. gadā pārcēlās uz "Everton" pēc tam, kad par spēlētāju klubs samaksājā tā iepriekšējam īpašniekam "Crystal Palace" 8,6 miljonus sterliņu mārciņu. Toreiz uzbrucējs ar "Everton" noslēdza līgumu uz pieciem gadiem, taču jaunais līgums aizvietos līdzšinējo.

"Mēs esam ļoti priecīgi, tās ir fantastiskas ziņas visiem "Everton" līdzjutējiem," kluba mājaslapā citēts kluba pārstāvis Bils Kenraits. "Šis darījums apliecina mūsu nodomu paturēt klubā savus labākos spēlētājus. Mēs turpinām būvēt komandu nākotnei. Endrjū Džonsons ie ļoti liela daļa no šīs nākotnes."

Džonsons "Everton" labā guvis 13 vārtus, taču šajā sezonā iepriecināt kluba līdzjutējus uzbrucējam izdevies tikai reizi. Tiesa, pašlaik Džonsons iziet atveseļošanās procesu pēc sezonas sākumā veiktās potītes operācijas.

Izmantotie resursi:
www.evertonfc.com

Slēpts komentārs: puslaiks

  -1 [+] [-]

, 2007-11-06 16:49, pirms 17 gadiem
tad skrien ari pirmais pa*irs

     [+] [-]

, 2007-11-06 17:29, pirms 17 gadiem
Man šķiet, ka viņš bija tas kurš UEFA kausā spēlē šogad pret kādu Ukrainas komandu (vai nu Harkiv vai Metalist īsti neatceros) aizsita divas pendeles garām Bet visumā labs uzbrucējs Katram var gadīties neveiksmes

     [+] [-]

, 2007-11-06 18:17, pirms 17 gadiem
taa arii ir Harkovas Metaalists!