Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Sobišs pārceļas uz AAE

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Sobišs pārceļas uz AAE
Rafaels Sobišs
Foto: AFP

Brazīliešu uzbrucējs Rafaels Sobišs nolēmis atstāt savu bijušo klubu Betisas "Real", lai pievienotos Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Al-Jazeer".

23 gadus vecais uzbrucējs Betisas klubam pievienojās 2006. gadā, kad par viņa pāreju spāņu klubs "Internacional" samaksāja deviņus miljonus eiro. AAE klubs "Al-Jazeer" par jauno uzbrucēju samaksājis 11 miljonus eiro.

Sobišs ar Tuvo Austrumu klubu parakstījis piecu gadu līgumu, precīzi līguma nosacījumi gan netiek izpausti. Jāatzīmē, ka šajā klubā savulaik spēlējuši arī tādi spēlētāji kā Filips Kokū, Džordžs Vea, Bonaventura Kalū, kā arī daudzi citi diezgan slaveni spēlētāji. Spānijas kluba vadība spēlētāja pārdošanu skaidroja ar komandas galvenā trenera vēlmi tikt vaļā no spēlētāja.

Savas karjeras laikā Sobišs ir spēlējis tikai divos klubos – "Internacional" un "Real Betis", pirmā kluba rindās viņš aizvadīja 80 spēles, gūstot 28 vārtus, bet spāņu kluba rindās viņš aizvadīja 57 spēles, gūstot astoņus vārtus. Tāpat viņš ir aizvadījis arī vairākas spēles Brazīlijas izlasē. Šovasar viņš kopā ar Brazīlijas izlasi Pekinas olimpiskajās spēlēs izcīnīja bronzas medaļu.

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2008-09-06 16:13, pirms 16 gadiem
Stulbie Arābi, ar savu naudu kārtējo talantu savāca! Viņiem jāvāc vecie stāri, bet ne jaunie! Bye, Sobi,visticamāk, ka par viņu neko vairs nedzirdēsim!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-06 18:12, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Stulbie Arābi, ar savu naudu kārtējo talantu savāca! Viņiem jāvāc vecie stāri, bet ne jaunie! Bye, Sobi,visticamāk, ka par viņu neko vairs nedzirdēsim!


Nedomāju, ka būs tik traki. Gan jau nospēlēs tos piecus gadus un tad atgriezīsies Eiropā. Lai gan es arī nevaru izskaidrot ne Sobiša, ne trenera rīcību. Ko nozīmē vēlēšanās tikt vaļā no spēlētāja. Viņš nav nekāda veca fraka no kā v ar gribēt tikt vaļā. Manuprāt, pēc tiem gadiem pieciem gadiem ko viņš pavadīs AAE, viņš varēja būt viens no TOP spēlētājiem Eiropā. Diezgan nesaprotama Sobiša rīcība! Būtu tad gājis uz kādu citu klubu Spānijā, bet nē. Noraksta savu karjeru. Skumji!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-06 22:31, pirms 16 gadiem
Bye bye Betis. Kluba simbols aizgājis un tagad jāsāk domāt, ko darīt bez sava līdera.