Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Vemblija zāliens atkal tiks mainīts

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Vemblija zāliens atkal tiks mainīts
Vemblija stadions
Foto: AP/Scanpix

Savdabīgu un ne pārāk pozitīvu jubileju drīzumā svinēs Vemblija stadions Londonā - tā zāliens tiks mainīts jau desmito reizi kopš tā darbības uzsākšanas 2007. gadā.

Pagājušajā nedēļā Vemblijā notika Līgas kausa izcīņas futbolā fināls, kurā "Manchester United" ar 2:1 pieveica "Aston Villa". Gan vienas, gan otras komandas galvenie treneri pēc mača izteica neapmierinātību ar laukuma kvalitāti. "United" treneris Alekss Fergusons pat uzskata, ka sliktais zāliena stāvoklis bija viens no galvenajiem iemesliem Maika Ovena traumai, kuras dēļ futbolistam šī sezona jau beigusies. Trešdien stadionā pārbaudes maču aizvadīja Anglijas un Ēģiptes izlases.

Stadiona pārvaldes pārstāvis izteicies, ka laukums esot bijis tik labā stāvoklī, kādu vien strādnieki varējuši panākt: "Viņi labi sagatavoja zālienu kausa izcīņas finālam, par spīti lietum. Tika ieguldīts liels darbs un vairāk neko izdarīt nevarēja. Uz Anglijas izlases spēli laika apstākļi bija labāki, bet laukums tik un tā nebija tāds, kādu mēs vēlējāmies."

"Ceturtdienas vakarā tika pieņemts lēmums zālienu nomainīt. Šis stadionam būs jau desmitais zāliens, tomēr tajā notiek arī cita veida pasākumi, ne tikai futbols, tādēļ šāda procedūra nav nekas ārkārtējs."

Izmantotie resursi:
soccerway.com

Slēpts komentārs: Gušļiks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-06 23:22, pirms 15 gadiem
asdfgh2 rakstīja: Tu esi invalīds
Kā to saprast??

  +3 [+] [-]

, 2010-03-07 00:07, pirms 15 gadiem
Un mūsu Celtnieku stadions??? Lai angļi atbrauc, paskatās, kad jāmaina zāliens... Tik pie mums pirms tam vēl kartupeļi jānorok un tad var k-ko darīt!