Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Flaminī izgājis medicīnisko pārbaudi Milānā

Flaminī izgājis medicīnisko pārbaudi Milānā
Metjū Flaminī cīņā ar Šabi Alonso
Foto: AFP

Šorīt Milānā medicīnisko pārbaudi izgājis Londonas "Arsenal" futbolists Metjū Flaminī, kurš pēc sezonas kā brīvais aģents pāries uz "AC Milan". Tuvāko 24 stundu laikā gaidāms oficiāls abu pušu paziņojums par parakstīto līgumu.

Vakar vakarā Itālijas televīzijā "AC Milan" viceprezidents Adriano Galjāni paziņoja, ka naktī uz 5. maiju Milānā ielidos Metjū Flaminī, lai pieliktu punktu Flaminī sāgai, kura Itālijas un Anglijas plašsaziņas līdzekļos vilkās jau kopš gada sākuma. Šorīt arī pēdējie cilvēki, kuri šaubījās par šādas pārejas iespējamību, tika pārliecināti ar vēl uzskatāmākiem materiāliem - "Sky Sports" bija noķēruši Flaminī Milānas centrā īsi pēc medicīniskās pārbaudes iziešanas. Izejot no "Milanello" kompleksa Metjū ar preses pārstāvjiem runāt nevēlējās, aprobežojoties vien ar frāzi: "Esmu ļoti priecīgs par notikušo, paldies jums visiem."

Nesen jau rakstījām, ka Flaminī, kura līgums ar "Arsenal" beidzas pēc šīs sezonas un, acīmredzot, pagarināts netiks, ar "AC Milan" varētu parakstīt četru gadu līgumu, tiesa, Itālijas presē minētās līguma summas svārstās no iespējamiem 3 miljoniem sterliņu mārciņu par sezonu līdz pat 4.3 miljoniem mārciņu. Katram savi avoti, bet kuriem tie izrādīsies uzticamākie, drošvien uzzināsim tuvākajā laikā, kad gaidāmi oficiāli paziņojumi gan no spēlētāja un viņa aģenta, gan no abiem klubiem.

"AC Milan" akcijas transfēru tirgū pamatīgi pacēlās vakardien, kad A Sērijas ietvaros uzvara pār "Inter" nodrošināja atgriešanos pirmajā četriniekā, kas garantē dalību Čempionu Līgā nākamsezon. Arī Adriano Galjāni prieku par komandas uzvaru neslēpa: "Protams, ka esam laimīgi, jo tagad viss ir mūsu rokās, bet vēl ir palikušas divas grūtas spēles - viesos Neapolē un mājās pret "Udinese". Uzvarēt derbijā nav gluži tas pats, kas iegūt Scudetto, bet mums šī spēle bija ceturtās vietas vērtībā."

Saistītie raksti:
Baumas: Flaminī pievienosies "AC Milan"
"Milan" uzvar derbijā un atgriežas ceturtajā...

Izmantotie resursi:
channel4.com

Slēpts komentārs: gnom112

     [+] [-]

, 2008-05-05 16:30, pirms 16 gadiem
tikai ne to.....neeeee.....Kādu Milan????!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-05-05 16:46, pirms 16 gadiem
tas tak nebuus iemesle Zeedorfam iet prom no Milan...

  +3 [+] [-]

, 2008-05-05 17:01, pirms 16 gadiem
Zēdorfs ir uzbrūkošais pussargs, bet Flaminī ir balsta pussargs. Starpība ir liela.

Vispār Flaminī būs grūti konkurēt ar Pirlo, Gatuzo un Ambrozīni. Domāju, ka viņš tiek ņemts tādēļ, lai kāds no ši trio varētu biežāk atpūsties, jo viņiem gandrīz sanāk lielāko spēļu daļu spēlēt bez maiņām. Un, ja kāda no šī trio nav, tad komandas sniegums manāmi cieš.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-05 17:09, pirms 16 gadiem
Njaa suudiigi... tomeer aizejam! Klubs gan veel nav izplatiijis nekaadu pazinjojumu, bet laikam, ka driizumaa to tomeer izdariis!
vismaz tagad Gilberto buus iemesls palikt, ko shaadu apstaaklju deelj, domaaju, ka vinjs dariis..... Flamini potenciaalo aizstaajeeju sarakstaa ir daudz interesanti vaardi izskaneejusi - redzees, kurs no vinjiem tiesaam pievienosies!
taa - vieniigais speeleetaajs, kurs bija briivs aiziesanai, to arii izdara - uz paareejiem var neviens pat neluureet! ar to domaaju Hlebu! ja Inter veelreiz pat muti atveers valjaa vinja sakaraa, tad buus darisana ar FIFu. paareejie, kuri pametiis/paliks, taa jau ir Vengera dariisana, kuru vinjs gribees patureet, kuru nee...
p.s. bez Flamini, klubu atstaas veel Jens!

     [+] [-]

, 2008-05-05 17:17, pirms 16 gadiem
Arsenal un citiem futbola brīnumbērnu pārvilinātājiem jau nu vismazāk vajadzētu sūdzēties par to, ka kāds ar Hļebu aizgāja uzēst saldējumu

  +1 [+] [-]

, 2008-05-05 17:24, pirms 16 gadiem
Matīss Kļaviņš rakstīja: Arsenal un citiem futbola brīnumbērnu pārvilinātājiem jau nu vismazāk vajadzētu sūdzēties par to, ka kāds ar Hļebu aizgāja uzēst saldējumu



vinji, ja vismaz kaadu peerk, tad par to vienojas un nokaarto formalitaates ar kluba vadiibu! atskjiriibaa no Inter... nelikumiigi solji speeleetaaja ieguusanai, vinja pasreizeejam klubam par to neko nezinot = dariisana ar FIFu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-05 17:44, pirms 16 gadiem
Es gluži nerunāju par pirkšanu - vairāk par profesionālu līgumu noslēgšanu ar dažādiem Spānijas un Itālijas akadēmiju produktiem, kuri vēl nav sasnieguši 18 gadu vecumu.
Un cik tad nelikumīgi tie soļi Hļeba gadījumā bija? Pārrunas ar aģentu un spēlētāju aiz kluba muguras? Neesmu īpaši iedziļinājies.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-05 17:55, pirms 16 gadiem
Tad jau Bayern paliek paari tikai Dzhennaro

  +1 [+] [-]

, 2008-05-05 17:56, pirms 16 gadiem
Nekas dizi iipass jau arii netiek izpausts, tikai visiem skaidrs kaa diena, ka no Inter puses tiek dariits tas, ko nedriikst dariit - to meedz apziimeet ar vaardu illegal! nu un ka tiek nosleegti - tur vismaz viss tiek saskanjots daudz maz ar visiem... nevis kaa Inter! katraa zinjaa - dziivosim, redzeesim!
p.s. tas joks par Vengeru bija varen smiekliigs! nemaz nevajadzeeja dzeest aaraa!


Tofix - es gan domaaju, ka tas ir liels zaudeejums klubam! bet ne neaizlaapaams manupraat... Denilsons.... nee nedomaaju viss, ka vinjs spees aizvietot (nepaarliecina mani shis braziilis!)! Abou taapat domaaju, ka nebuus pilnveertiigs aizvietotaajs vinjam! domaaju, ka visa stelle tiks nokaartota ar to, ka Gilberto paliks (ja nee, tad gan buus, kaa buus..) un tiks nopirkts kaads speeleetaajs tajaa pasaa poziicijaa! esmu kko dzirdeejis par Kranjcaru (Portsmouth), Macoun (ja nemaldos Lillee speelee) un veel daziem!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-05 18:04, pirms 16 gadiem
Gunner - protams, ka godīgi Arsenal visu dara, vienkārši es uz likumu atšķirību Anglijā un Itālijā, Spānijā norādīju kā uz lietu, kuru FIFA vajadzētu risināt daudz aktīvāk. Galu galā manipulēt ar 16gadīgiem topošajiem futbolistiem ir iespējams, kamēr ar pieaugušiem futbolistiem kā Hļebs - diži šaubos. Un savas simpātijas viena vai otra trenera virzienā nolēmu neizrādīt biški par vēlu - neko tas tāpat nemaina.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-05 18:05, pirms 16 gadiem
Es domnāju, ka Milānai vajadzētu vairāk par jaunu vārtsargu kā arī par dažiem jauniem aizsargiem.

  +2 [+] [-]

, 2008-05-05 18:06, pirms 16 gadiem
Gunner uzvilcies Katram jau savs klubs mīļāks un labākais, bet realitātē jau neviens klubs nav bez kāda netīruma. Īstenībā jau laikam visi klubi izdara pa kādai "viltībiņai" lai iegūtu kāroto spēlētāju un tāpēc nav jēga kasīties, lai tiek galā FIFA. Nu a par šito, Milan jātaisa jauna komanda tāpēc līdzekļi pārāk netiks taupīti. Acīmredzot Milan piedāvāja tādu algu, kuru Arsenal nevarēja-negribēja maksāt. Bet nu ko tur sūdzēties, kaut kas jau ar darījumu slēgšanu nebij kārtībā, ja spēlētājs tagad var bez atlīdzības aiziet, paši vien vainīgi ka laicīgi līgumu nepārslēdza. Būs jau arī Arsenal viss kārtībā, gan jau Vengers kaut ko jaunu atradīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-05 18:32, pirms 16 gadiem
Matiis - Platinii shajaa sakaraa jau ir dazi plaani, tadu paareju paartrauksanai ja nemaldos!

ABa - neesmu viss uzvilcies! mieriigi un bez stresa visu sho esmu uzrakstiijis, bez jebkaada meerkja kaadu publiski apvainot vai stresot! tikai saku, ko uz doto briidi domaaju.... vinji gan negribeeja, gan nevareeja maksaat tik lielu algu kaa Flamini gribeejaas... jaapikjo arii par Emirates stadionu, taa kaa visaam iegribaam izpatikt jau arii nevar! tika nolikta konkreeta summa un Flamini bija iespeeja izveeleeties - ies prom vai paliks - un te nekaadi skjeerslji netika likti!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-05 18:44, pirms 16 gadiem
Gunner
Nu jā, tas ir tagad, sezonas beigās bija iespēja izvēlēties. Ja būtu pirms sezonas noslēguši jaunu līgumu, būtu iespēja Arsenal izvēlēties kādu summu saņemt. Tas man tā viegli te spriest, bet nu parasti tā notiek. Kāpēc nenotika šajā gadījumā es nezinu...

  +1 [+] [-]

, 2008-05-05 18:46, pirms 16 gadiem
tas teksts par uzvilkšanos bija pēc Taviem draudiem ar Fifu ja kāds kaut ko mēģinās runāt utt. Ne jau ka baigi nopietni to biju domājis

  +1 [+] [-]

, 2008-05-05 18:59, pirms 16 gadiem
ABa - veel neko neesmu salauzis - esmu mieriigs! neko netaisos izniicinaat - man nav stresa! what's the problem? bet ja nopietni, tad kaada stresosana var te buut? tam, ka vinjs vareetu aiziet, jau biju gatavs kaadu labu laiku! un tas par FIFu - ljoti iespeejams, ka vinji tiks uzgruusti Interam, bet nu - taa jau vairs nav mana dariisana...

ja mani atminja nevilj, tad pirms shiis sezonas, Flamini grasiijaas iet prom, bet Vengers vinju pielauza palikt uz veel vienu gadu! taa kaa pirms shiis sezonas, vispaar notika ciinja, lai vinjs vispaar paliktu uz sho sezonu klubaa... taa vispaar vinjs buutu aizgaajis jau pagaajusajaa vasaraa...

p.s. man tagad praataa ieshaavaas Diarra! smiekli naak - buutu pagaidiijis veel pusgadu, buutu sanjeemis savu lielo iespeeju tagad, speeleet pamatsastaavaa un to dariit regulaari naakosgad.... nenocietaas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-05-05 21:05, pirms 16 gadiem
Itālijā viņš varētu iederēties. Milānai būs divi, kuri dara neredzamo - Gatuzo un Fleminī. Domāju, ka būs stabils pamatsastāva spēlētājs.

[quote]Metjū Flaminī cīņā ar Šabi Alonso[/quote]Haha, vai tad ne Šarababi Alonso ?

  +1 [+] [-]

, 2008-05-05 21:11, pirms 16 gadiem
Si ir skumja diena pasaules sporta...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-06 00:26, pirms 16 gadiem
latgaliit- pat ja tavam cukurinjam iedos visas pasaules balvas, tas taapat vel nepadara sezonu par izedvushos, ja tavs miiljais klubs pamanaas veel pakaast Chempionliigu un premjerliigu arii....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-06 18:51, pirms 16 gadiem
nodevejs