Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

RFS Eiropas līgas pretiniece “Galatasaray” lūko piesaistīt Kazemiru

Andris Liepa
Andris Liepa

RFS Eiropas līgas pretiniece “Galatasaray” lūko piesaistīt Kazemiru
Kazemiru. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola kluba pretiniece UEFA Eiropas līgā Stambulas "Galatasaray" īres darījumā sastāvam mēģinās pievienot Mančestras “United” brazīliešu pussargu Kazemiro, atsaucoties uz saviem avotiem vēsta ESPN.

“Galatasaray” pāreju tirgū meklē iespējas sastāvam piesaistīt vēl vienu pussargu. Tieši Kazemiru esot Turcijas futbola smagsvara galveno mērķu lokā.

Turcijā pāreju periods noslēdzas 13. septembrī, līdz ar to Stambulas klubam ir vēl deviņas dienas, lai panāktu vienošanos ar “United” par Kazemiru īri.

Kazemiru Mančestras “United” vienībai pievienojās 2022. gadā, bet šī sezona viņam sākusies ne pārāk veiksmīgi. Pussarga vieta “United” sastāvā sašķobījusies pēc nesenā Anglija premjerlīgas mača pret “Liverpool”, kurā Mančestras klubs zaudēja ar 0:3. Šajā spēlē Kazemiru tika nomainīts puslaika pārtraukumā pēc pieļautām kļūdām, kuras noveda pie diviem Luisa Diasa vārtu guvumiem.

Tāpat Kazemiru vietu "United" komandā apdraud arī kluba šīs vasaras pirkums Manuels Ugarte. Urugvajas izlases pussargu "United" no Parīzes "Saint-Germain" šovasar iegādājās par 59,6 miljoniem eiro.

32 gadus vecais Kazemiru savas karjeras spilgtākās dienas aizvadīja Madrides “Real” rindās, ar kuru kopā piecas reizes triumfēja UEFA Čempionu līgā.

RFS un “Galatasaray” Rīgā spēkosies 3. oktobrī.

     [+] [-]

, 2024-09-04 19:53, pirms 2 nedēļām
UST IN:

There is NO chance Casemiro will be joining Galatasaray this summer. #mufc #mujournal

[@fredcaldeira]

     [+] [-]

, 2024-09-04 21:06, pirms 2 nedēļām
Butu izcili, ja izdotos tikt vala no Casemiro jau tgd. Nevelk vins vairs un to vareja jau pag sezon redzet. Milziga alga. Casemiro prom un piesaistit brivo agentu Rabiot - butu labs gajiens. Bet tas nekad nenotiks, jo MU vadiba nav kompetenta.

     [+] [-]

, 2024-09-04 22:22, pirms 2 nedēļām
keksss rakstīja: Butu izcili, ja izdotos tikt vala no Casemiro jau tgd. Nevelk vins vairs un to vareja jau pag sezon redzet. Milziga alga. Casemiro prom un piesaistit brivo agentu Rabiot - butu labs gajiens. Bet tas nekad nenotiks, jo MU vadiba nav kompetenta.
Jūu, Rabiot ir vēl viens problēmu bērns piedevām ar jukušu māti. Tieši tāds spēlētājs, ka MU iederētos lieliski. 👌🏼

     [+] [-]

, 2024-09-05 00:56, pirms 2 nedēļām
keijei24 rakstīja: Jūu, Rabiot ir vēl viens problēmu bērns piedevām ar jukušu māti. Tieši tāds spēlētājs, ka MU iederētos lieliski. 👌🏼
Ir labaks variants, kas var papildinat drausmigo midu? Varbut Ugarte, kad atgus formu, bet, ja nu kads satraumejas? Vajag tomer dzilumu.
Zinu, ka Rabiot ir problematisks, bet tomer par skaistu frizuru vins specigakaja planetas izlase netiktu saukts. Spelet prot un pienesumu var dot.