Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Nzogbija pagarina līgumu

Andrejs Siliņš

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Newcastle United" pussargs Čārlzs Nzogbija noslēdzis jaunu līgumu uz pieciem gadiem ar klubu.

"Esmu priecīgs parakstīt kontraktu, jo redzu savu nākotni "Newcastle" klubā, kas ir patiešām lielisks klubs," pēc darījuma noslēgšanas izteicās 21 gadu vecais Nzogbija. "Pēc iepriekšējās sezonas beigām biju nolēmis pamest klubu, taču apstākļi mainījušies tagad, kad ir jauns galvenais treneris [Sems Alerdaiss-aut.].Vienmēr esmu mīlējis šo pilsētu, līdzjutējus un klubu un vienmēr esmu vēlējies palikt. Šobrīd esmu sajūsmā, ka tieku spēlēt un varu izbaudīt futbola garšu."

Nzogbija parakstīja līgumu ar "Newcastle" vienību 2004.gada septembrī. Šosezon aizvadītajās spēlēs pussargs jau paspējis gūt divus vārtus. Vasarā cits Premjerlīgas klubs "Arsenal" izrādīja vēlmi iegādāties šo futbolistu, taču francūzis izvēlējies palikt Ņūkāslā.

Izmantotie resursi:

www.nufc.premiumtv.co.uk

  +2 [+] [-]

, 2007-09-04 14:30, pirms 17 gadiem
Franču pussargs šosezon patiešām labi iesācis jauno sezonu, jau gūstot 2 vārtus,- pirmajā spēlē ar soda sitienu pret Bolton no ~ 25 metriem un ar lielisku iegrieztu sitienu labajā 9niekā pret Boro. Ne velti viņš ir izsaukts uz Francijas U-21 izlasi.

     [+] [-]

, 2007-09-04 15:10, pirms 17 gadiem
pie kājas tas nigers, labāk būtu pieminējuši, ka Artūrs Vaičulis parakstīja līgumu ar Glasgow Rangers:

http://www.rangers.premiumtv.co.uk/page/ReserveDetail/0,,5~1103520,00.html
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja