Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Krievijā transfēru logs atvērsies 20.jūlijā?

Krievijā transfēru logs atvērsies 20.jūlijā?
Foto: ITAR-TASS/ Dmitry Burlakov

Krievijas mediji ziņo, ka vietējās futbola Premjerlīgas transfēru logs varētu atvērties 20. jūlijā, pamatojoties uz vietējo klubu atbalstu un par spīti FIFA rekomendācijām.

Krievijas futbola Premjerlīgā paredzēts apspriest jautājumu par iespējamo transfēru loga atvēršanas pārcelšanu uz 20. jūliju. Sanāksme, kurā piedalītos valsts augstākās līgas klubi, paredzēta septītajā jūlijā.

Iepriekš šis periods bija no pirmā augusta, un ilga četras nedēļas, saskaņā ar FIFA rekomendācijām. Šādi datumi ierakstīti arī turnīra reglamentā. Taču klubi vēlas šo periodu izplest līdz septiņām nedēļām. Vismaz astoņi klubi jau pauduši atbalstu šādam plānam.

Kā norāda krievu mediji, tad līdz pat šai sezonai Krievijas Premjerlīgas noteikumi par transfēru periodiem nesaskanēja ar FIFA viedokli.

Izmantotie resursi:
sports.ru