Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Šmaihels izvēlas Fergusona aizvietotājus

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Šmaihels izvēlas Fergusona aizvietotājus
Peters Šmaihels (priekšplānā pa labi)
Foto: SCANPIX SWEDEN

Viens no visu laiku slavenākajiem futbola vārtsargiem dānis Peters Šmaihels ir izteicis savu viedokli par to, kam būtu jānāk sera Aleksa Fergusona vietā, ja tas nolemtu atkāpties no "Manchester United" galvenā trenera amata.

Alekss Fergusons, kuram šobrīd ir 66 gadi, strādā "United" sistēmā jau no 1986. gada, kopš tā laika kļūstot par vienu no visu laiku veiksmīgākajiem futbola treneriem.

Fergusons jau vairākkārt ir izteicis domas, ka viņš varētu beigt savu trenera karjeru, bet līdz šim vienmēr ir mainījis savas domas. Eksperti uzskata, ka ja "Manchester United" šogad uzvarēs gan premjerlīgā, gan "Čempionu līgā", tad Fergusons patiešām varētu beigt karjeru.

Peters Šmaihels, kurš astoņas sezonas aizvadīja Fergusona vadībā spēlējot "Manchester United" sastāvā, izteica savu viedokli par to, kam būtu jānāk Fergusona vietā:

"Es domāju, ka Marks Hjūzs un Rojs Kīns būtu labi kandidāti. Polam Insam labi klājas ar "MK Dons", tādēļ būs interesanti paskatīties, ko viņš darīs nākamsezon," izteicās Šmaihels.

Šmaihels uzskata, ka par treneri ir jākļūst, kādam kuram ir ciešas saites ar klubu. Tieši tādēļ viņš uzskata, ka par treneri jākļūst kādam, kurš iepriekš spēlējis šajā klubā.

Šmaihels uzskata, ka jau tagad būtu jāuzrunā iespējamais aizvietotājs, lai tas jau tagad sāktu gatavoties vadīt klubu: "Aizvietotājs varētu strādāt ar viņu [Fergusonu - aut.] gadu vai pat piecus gadus. Tas nodrošinātu klubam veiksmi arī turpmāk."

Visi šie Šmaihela pieminētie kandidāti ļoti veiksmīgi sākuši savas treneru karjeras: Kīns ieveda "Sunderland" Premjerlīgā un arī šosezon komanda izcīnīja vietu tabulas vidusdaļā; Hjūzs šogad ar "Blackburn Rovers" ieņēma septīto vietu Premjerlīgā, bet Inss ar "MK Dons" šogad uzvarēja Anglijas 2. līgā [pēc spēka ceturtajā - aut.].

Izmantotie resursi:
goal.com

  -4 [+] [-]

, 2008-05-04 21:13, pirms 16 gadiem
CRISTIANO RONALDO!

"Es domāju, ka Marks Hjūzs un Rojs Kīns būtu labi kandidāti. Polam Insam labi klājas ar "MK Dons", tādēļ būs interesanti paskatīties, ko viņš darīs nākamsezon," izteicās Šmaihels. - nepiekritu!

  +2 [+] [-]

, 2008-05-04 23:16, pirms 16 gadiem
Es domāju Šmaihelam vaig kļūt par United vārtsargu treneri

     [+] [-]

, 2008-05-05 09:49, pirms 16 gadiem
нужно сохранить преемственость, нет лучше кандидата чем карлуш кейруш..
Самый худший сезон для МЮ был когда кейруш перешёл в реал, а патом карлуш слава богу вернулся и дела вновь пошли в гору.
з.ы. Пока рекорд Ги Ру не падёт ферги будет работать с манчестером

     [+] [-]

, 2008-05-05 13:05, pirms 16 gadiem
Vel redzēsim kā būs, es saku ka Fergusons, vel strādās gadus 5 noteikti,

     [+] [-]

, 2008-05-05 22:19, pirms 16 gadiem
^piekritu. Starp citu viņš teica ka no sakuma pabeigs ligumu lidz 2010.gadam, un tad jau skatis. Šogad tas nav iespejams, ja nu tikai United tiešam uzvares gan EPL fan UCL, un viņu atlaidis ka varoni. Bet diezvai.