Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kīslings uzticīgs ''Bayer Leverkusen''

Kīslings uzticīgs ''Bayer Leverkusen''
Stefans Kīslings
Foto: AP

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Bayer Leverkusen'' uzbrucējs Stefans Kīslings paziņojis, ka plāno palikt pašreizējās komandas sastāvā, nevis doties laimes meklējumos uz Anglijas Premjerlīgu.

Tiek runāts, ka Kīslings šīs sezonas beigās varētu pamest ''Bayer'' un pievienoties Anglijas Premjerlīgas klubam ''Tottenham Hotspur'', taču pats spēlētājs domā citādi.

Bijušais futbola kluba ''Nurnberg'' spēlētājs atzīst, ka ir laimīgs tur, kur viņš atrodas pašlaik un plāno turpmākos gadus aizvadīt ''Bayer'' komandas rindās.

''Mani neinteresē Anglijas Premjerlīga'', laikrakstam ''Kicker'' atklāja 23 gadus vecais uzbrucējs.
''Es redzu sevi ''Bayer'' rindās turpmākos gadus . Šeit es tiešām jūtos kā mājās'', piebilda Kīslings.

Cik zināms, arī tādi Premjerlīgas klubi kā ''Arsenal'' un ''Manchester United'' šosezon saviem skautiem ir devuši uzdevumu cītīgi sekot līdz Kīslinga progresam.

''Bayer'' spēlētāji Barnetta, Adlers, Kastro un Rolfes arī šajā sezonā rāda ļoti pārliecinošu sniegumu, taču kluba vadība paziņojusi, ka savus labākos spēlētājus nedomā pārdot.

''Par Kīslingu, Barnettu un Rolfes šosezon jau esam saņēmuši vairākus piedāvājumus, kuru summa ir diezgan iespaidīga – divciparu skaitlis, protams, miljonos. Taču mēs šiem piedāvājumiem esam atteikuši, jo vēlamies nākotnē izveidot spēcīgu komandas kodolu'', sacīja ''Bayer Leverkusen'' kluba ģenerāldirektors Mihaels Reške.

Šajā sezonā ''Bayer'' komandas rindās Kīslings ir piedalījies 21 spēlē un guvis sešus vārtus.



Izmantotie resursi:
www.skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-03-04 01:14, pirms 17 gadiem
Piekrītu... Labam spēlētājam nav ko meklēt pie atsaldētajiem angļiem... Bet "Aspirīnrijēju" plāni biedē... Kastro jau spēlētu Chelsea... Bija piedāvājumi... Jaunais kodols būs vienkārši "WOW"

  +1 [+] [-]

, 2008-03-04 02:15, pirms 17 gadiem
Man gan labaak patika "Bayer" vecais kodols. Tas ar kuru vinji iekluva 2002. gada CL finaalaa. Tad kad tur galveno vijoli speeleeja taadi speeleetaaji kaa Balaks, Bernds Šnaiders (kurš tur ir joprojaam), Noivils, Lusio, Berbatovs, Ildirajs Bastjurks u.c. Peec taa finaala liekaas arii Leverkuuzenes komanda paniika nedaudz. Aizgaaja arii daudz speeleetaaji (arii tas pats Balaks), daudzi palika veci un "Bayer" saakaas dazaadas neveiksmes.. Bet shogad skatos iet taa tiiri normaali! Neteiksim, ka ideaali, bet ir daudz perspektiivu speeleetaaju un peec paaris gadiem jau moz Leverkuuzenes "Bayer" varees pretendeet uz chempiontitulu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-03-04 10:22, pirms 17 gadiem
nav ko mekleet kaški un laimi EPL.....nav ko čakaret karjeru....


Kas tas bija pa tiesnesi kas tiesaja Minhenes derbiju???man liekas vinjs galiigi debiils....vakar skatijos 2.bundesliigas speli starp Freiburg-Mainz 05 un atkal bija pretii tas purns....tiesat vinjs konkreti nemak...un pendeli neiedeva uz Freiburg vartiem.....tur pat tanta bez brillem vareja redzet ka spelets tika r roku....un labs vinjs ari nebija Minhenes derbijaa...kas tas ir par fruktu??

  +2 [+] [-]

, 2008-03-04 10:30, pirms 17 gadiem
Kiislings ir simpaatisks speeleetaajs, bet pagaidaam vinju pat saliidzinaat nevar ar Berbatovu, jo Dimitars prata visu, kameer Kiislings ir driizaak speeleejoshs uzbruceejs, kas retu reizi iesit arii kaadu golinju. Bet tiesa kas tiesa, Leverkuuzene atkal ir nopietns speeks. Adlers, Rolfess, Kastro, M. Friidrihs, Sinkevichs, Shnaiders, Fraiers, Ramelovs, Kiislings, tie ir 9 Vaacijas izlases speeleetaaji!

@ gurgucis - mineetais tiesnesis ir Peeteris Gaagelmans.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-04 10:53, pirms 17 gadiem
Pareizi jau čalis dara, ka vēl nevēlas nekur iet! Tik labs viņš toč nav, lai no Spurs pamatsastāva Berbatovu, Bentu vai Kīnu izkonkurētu, tāpēc tur viņam tikai rezervista loma spīdētu... Savukārt Bayerā viņš spēlē regulāri, plus vēl ČL nākamgad arī nav nereāla, ko Spurs sastāvā viņš neredzētu kā savas ausis!!

  +1 [+] [-]

, 2008-03-04 18:39, pirms 17 gadiem
Ja vācu vadošie klubi:HSV, Bayern, Werder, Schalke un perspēktīvie klubi:Bayer, Dortmund B., Wolfsburg neiztirgos savus talantus un veidos ap viņiem spēcīgas komandas.Tad pāris gadu laikā spēka ziņā Bundesliga varēs apdzīt EPL.Potenciāls jaunajiem spēlētājiem šajos klubos ir milzīgs!
Van der Vārts, Ribery, Schweinsteigers, Barneta, brāļi Altintopi ......utt,viņi em paliekot Bundeslīgā, Vācijas līga kļus izcila.Gan Izlasei, gan Bundeslīgai tas būtu labākais variants!

  +1 [+] [-]

, 2008-03-04 19:34, pirms 17 gadiem
Van der Faarts obligaati aizies peec shiis sezonas, esmu gatavs dereet. Bet jaatziist, ka Bundesliiga pamazaam atguust starptautisko prestizhu Bet negribeetos, lai Bundesliigas klubi censtos paarnjemt visu slikto no EPL... Pirmais biistamais simptoms jau ir gandriiz izsities liidz pirmajai liigai, Hofenheima

     [+] [-]

, 2008-03-04 19:39, pirms 17 gadiem
M---> Kas tieši tev Hoffenheimā nepatīk? Es gribētu lai Bundeslīga ir Bundeslīga un lai EPL ir EPL... Lai tas EPL sūkā ledu... Man tie reitingi galīgi ir pie pēcpuses... Tāpat sekoju un sekošu Bundeslīgai...

  +1 [+] [-]

, 2008-03-04 20:41, pirms 17 gadiem
Hofenheima? Hops!!! Rumpiitis, kas nezina, kur likt savus neskaitaamos miljonus, un lai izraadiitos, uztaisa savu futbola klubu, sagraujot visas liidz shim pastaaveejushaas robezhas. Piemeeram, Karlosa Eduardo transfers par 9 miljoniem EUR uz klubu bez veestures un bez tradiicijaam... Hopam jau paarmet DEL (ledus hokeja liigas) struktuuru sagraushanu, kad vinsh pirms kaada laika saaka atbalstiit Manhemas "eergljus", visiem staastot, ka nu tikai attiistiishot vaacu hokeju. Tajaa komandaa speelee praktiski tikai aarzemnieki ar NHL pieredzi Taapat notiks ar futbola komandu. Pagaidaam tas visiem ir pie pakaljas, bet veelaakais briidii, kad Hops vienkaarshi nopirks Riberii, veel vienam otram saaks rasties iebildumi pret futbola klubiem kaa miljardieru rotaljlietaam, vai ne?