Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

5. jūlijā uz pirmajām sacensībām pulcēs "Coca-Cola Svētdienas Līga"

Jānis Pārums

5. jūlijā uz pirmajām sacensībām pulcēs "Coca-Cola Svētdienas Līga"
Foto: AFP

Šajā svētdienā, 5.jūlijā, Latvijas Universitātes stadionā, sāksies ”Coca-Cola Svētdienas Līga 2009” – futbola un karsējmeiteņu sacensības jauniešiem. Šogad aktīvā dzīvesveida piekritēji sportos četras svētdienas no 5. - 26. jūlijam.

Atklāšanas pasākumā piedalīsies SIA “Coca-Cola HBC Latvia” un Latvijas Futbola federācijas pārstāvji un Svētdienas Līgu svinīgi atklās raidījuma SEMS vadītājs Armands Tripāns. Savukārt pasākuma īpašais viesis būs pazīstamais futbolists Imants Bleidelis, kurš ne tikai dalīsies futbola pieredzē, bet rādīs paraugdemonstrējumus. Tāpat gaidāmi arī citi pārsteigumi, notiks arī konkursi visiem pasākuma viesiem.

Visi interesanti laipni gaidīti svētdien, 5.jūlijā, plkst. 12.00 Latvijas Universitātes stadionā, Kr. Barona ielā 116a.

„Coca-Cola Svētdienas Līga” ir futbola un karsējmeiteņu sacensības jauniešiem vecumā no 12 līdz 16 gadiem. Tās Latvijā norisināsies jau ceturto gadu, jo lielās atsaucības dēļ kļuvušas par tradīciju. Pērn Svētdienas Līga pulcēja vairāk nekā 2100 jauniešu no visas Latvijas. Šī sociālā projekta mērķis ir veicināt fiziskās aktivitātes, nostiprināt aktīva dzīvesveida tradīcijas un motivēt bērnus vairāk nodarboties ar sportu. Projekts tiek īstenots vasaras mēnešos, kad ievērojami samazinās stundu skaits, ko bērni pavada sportojot, jo vairs nenotiek nodarbības skolā.

Futbola sacensības notiek divās vecuma grupās, trīs labākās komandas katrā vecuma grupā saņems profesionālas futbola bumbas no adidas, bet visi sacensību dalībnieki – dažādus atspirdzinošus dzērienus un iespēju tikties ar dažādiem populāriem cilvēkiem. Īpašas sacensības notiks karsējmeitenēm, viņas varēs iemācīties jaunus soļus un vērot profesionālu karsējmeiteņu paraugdemonstrējumus. Gaidāmi arī citi pārsteigumi, tāpēc laipni gaidīsim visu ģimeni.

Pasākums notiek sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju, kas izstrādājusi sacensību nolikumu. Sacensības informatīvi atbalsta jauniešu žurnāls Sīrups un portāls hc.lv, savukārt balvas sarūpējis sporta industrijas līderis adidas.

Savu dalību Coca-Cola Svētdienas Līgai vēl ir iespējams pieteikt, izmantojot īpašo sacensību mājas lapu coca-cola.lv: Svētdienas Līga vai arī zvanot pa tālruni 67240571.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja