Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Zigičs atgriežas "Racing"

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Zigičs atgriežas "Racing"
Nikola Zigičs
Foto: AP

Spānijas "Primera Liga" futbola kluba "Valencia" milzis, 203(!) centimetrus garais uzbrucējs Nikola Zigičs, uz vienu sezonu tiks izīrēts savam iepriekšējam klubam "Racing Santander".

27 gadus vecais Serbijas futbola izlases spēlētājs izvairījies no pārcelšanās uz Angliju. Jāatgādina, ka par Zigiču interesi izrādīja tādi Anglijas klubi kā "Aston Villa", "Blackburn Rovers", "Everton", "Newcastle", "Stoke" un "West Ham United". Taču serbs neizrādīja nekādu interesi par iespēju spēlēt Anglijas Premjerlīgā.

Zigičs uz vienu sezonu tiks izīrēts "Racing" klubam, kurā serbs aizvadīja 2006./2007. gada sezonu, pēc tam par 15 miljoniem eiro pārceļoties uz Valensiju. Jāatzīst, ka "Valencia" kluba fani iepriekšējā sezonā no lielu naudu izmaksājušā Zigiča gaidīja stabilu spēli un vārtu birumu, taču serbs īsti nespēja iejusties savā jaunajā klubā, 15 spēlēs gūstot tikai vienus vārtus.

Zigičs savulaik ļoti rezultatīvi aizvadīja trīs sezonas "Red Star Belgrade" kluba rindās, 110 spēlēs gūstot 71 vārtus un izpelnoties ārzemju klubu skautu neviltotu uzmanību. Un uzbrucēja nokļūšana vienā no Eiropas spēcīgākajām līgām bija pašsaprotama.

Zigičs Serbijas futbola izlases sastāvā aizvadījis 29 spēles, gūstot 11 vārtus.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-09-02 01:55, pirms 16 gadiem
Taču serbs neizrādīja nekādu interesi par iespēju spēlēt Anglijas Premjerlīgā.
njaa....