Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Adebajors paliks "Arsenal"

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Adebajors paliks "Arsenal"
Emanuels Adebajors
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Arsenal" uzbrucējs Emanuels Adebajors paziņojis par vēlmi palikt Londonas klubā un parakstīt jaunu līgumu.

24 gadus vecais Adebajors apslāpējis visas mēdiju spekulācijas, paziņojot, ka viņš šovasar nepametīšot "Arsenal" un jau tuvākajā laikā parakstīšot jaunu līgumu ar Londonas klubu.

Togo futbola izlases līderis pievienojās "Arsenal" klubam 2006. gada janvārī. Adebajors lieliski aizvadīja pāgājušo sezonu, gūstot 30 vārtus un izpelnoties "Milan" un "Barcelona" klubu interesi. Taču, neskatoties uz to, Adebajors izvēlējies palikt "Arsenal".

"Es tagad varu paziņot, ka parakstīšu jaunu kontraktu ar "Arsenal". Šeit es jūtos ļoti labi un mana sirds pieder "Arsenal". Esmu priecīgs, ka mēs ar klubu esam panākuši atrisinājumu sarunām. Man vēl ir trīs gadu kontrakts ar klubu, taču es to vēlos pagarināt par vēl diviem vai trim gadiem," teicis Adebajors.

Adebajors arī atklāj, ka kopš pārcelšanās no "Monaco" kluba uz Londonu, viņa un "Arsenal" kluba galvenā trenera Arsēna Vengera attiecības nekad nav samežģījušās. "Mana vēlēšanās bija palikt klubā. Viņš (Vengers) man ir kā tēvs, viņš ir mans priekšnieks, jo es respektēju viņa teikto," atklāja Adebajors.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

  +1 [+] [-]

, 2008-08-02 00:06, pirms 16 gadiem
Malacis palika pareizajā klubā Kaut Milāna arī nebūtu slikts variants . cerams dabūja algas pielikumu .

  +1 [+] [-]

, 2008-08-02 00:21, pirms 16 gadiem
Beidzot arī nolaidās uz zemes! Saprata, ka neviens cits klubs nedos tik daudz kā Gunnneri! Tikai un vienīgi pareiza izvēle.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-02 00:31, pirms 16 gadiem
Vispaar baigi interesanti viss izveertaas... origjinaalinterviju varat atrast un izlasiit kluba maajaslapaa...
staasts ir taads, ka vinjs ir bijis ar gjimeni un nav izmantojis internetu, lasiijis aviizes un bijis atsleedzis mobilo (zinot, no kurienes vinjs naak, ticams info)... taatad, taapat, kaa nesen te Marca visu izgudroja ar un ap Cescu, taapat viss par Adebayoru ir izgudrojums.. preses izgudrojums!
ja taa patiesaam ir, tad es esmu tikai un vieniigi laimiigs par to.. tikai - tagad vinjam jaapieraada sava taisniiba un jaaatjauno uzticiiba fanu aciis...
p.s. bet nu peedeejaa laikaa man saak likties, ka taa presiite, it iipasi spaanju, paaraak daudz atljaavusies.... nudien nebuusu nemaz paarsteigts, ja Cristiano Ronaldo atgrieziisies Manchesteraa un buus no sirds izbriiniits, kur radusaas visas taas runas par Real Madrid! es tiesaam nebriiniisos, ja taa notiks...
p.p.s. cik man zinaams, tad Adebayor jau savu jauno liigumu ir nosleedzis..

  -1 [+] [-]

, 2008-08-02 00:56, pirms 16 gadiem
Par šādiem spēlētājiem saka: "Pats Tu nezini ko gribi"!

  -3 [+] [-]

, 2008-08-02 00:57, pirms 16 gadiem
Gunner
Un Tu tiešām tici, ka Ade atvaļinājumā dzīvoja ''ārpus civilizācijas''..???? Pie norāla piķa ticis, var atļauties sakarīgos apstākļos atpūsties...

Jaunajam censonim, kas te ielikts par ''autoru'', ieteiktu pamācīties pareizi lietot pieturzīmes. To, kas ir divdabja teiciens un ka tas ir atdalāms ar komatu (iem), māca, šķiet, jau ap kādu 5. klasi, ne?

Citēju: Taču neskatoties uz to Adebajors izvēlējies palikt "Arsenal".
Jautājums: ''Kur šajā teikumā ir kļūda (s)?

  -3 [+] [-]

, 2008-08-02 01:01, pirms 16 gadiem
silenthill - autoram dereetu pamaaciities no Tavas latvieshu valodas stundas.

  -3 [+] [-]

, 2008-08-02 01:05, pirms 16 gadiem
kingland rakstīja: silenthill - autoram dereetu pamaaciities no Tavas latvieshu valodas stundas.


te jau viena liela daļa rakstītāju prot tikai COPY - PASTE, vai Translate... Stila kļūdas ir pamatenes līmenī. Interpunkcija dažiem ir svešs termins utt... Gavenais, ka paši to nejūt un īpaši neuztraucas. Normāli!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-02 01:07, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: Gunner
Un Tu tiešām tici, ka Ade atvaļinājumā dzīvoja ''ārpus civilizācijas''..???? Pie norāla piķa ticis, var atļauties sakarīgos apstākļos atpūsties...

Jaunajam censonim, kas te ielikts par ''autoru'', ieteiktu pamācīties pareizi lietot pieturzīmes. To, kas ir divdabja teiciens un ka tas ir atdalāms ar komatu (iem), māca, šķiet, jau ap kādu 5. klasi, ne?

Citēju: Taču neskatoties uz to Adebajors izvēlējies palikt "Arsenal".
Jautājums: ''Kur šajā teikumā ir kļūda (s)?



Ljoti iespeejams! Kolo arii bija pie gjimenes Kotdivuaaraa, kur arii sakjeera to malaariju, no kuras par laimi jau ticis valjaa... Adebayors noteikti, ka nav iznjeemums... aafrikaanji nu ne pavisam nav kaa eiropiesi... taadi kaa piemeeram Ronaldo (C.Ronaldo), kurs gozeejas pludmaliitee... vinjiem ir arii svariigas savas gjimenes! taa starp citu...

  -1 [+] [-]

, 2008-08-02 01:09, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Ljoti iespeejams! Kolo arii bija pie gjimenes Kotdivuaaraa, kur arii sakjeera to malaariju, no kuras par laimi jau ticis valjaa... Adebayors noteikti, ka nav iznjeemums... aafrikaanji nu ne pavisam nav kaa eiropiesi... taadi kaa piemeeram Ronaldo (C.Ronaldo), kurs gozeejas pludmaliitee... vinjiem ir arii svariigas savas gjimenes! taa starp citu...

Jā un katrā ģimenē pa 5 bērniem.

  -3 [+] [-]

, 2008-08-02 01:11, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: te jau viena liela daļa rakstītāju prot tikai COPY - PASTE, vai Translate... Stila kļūdas ir pamatenes līmenī. Interpunkcija dažiem ir svešs termins utt... Gavenais, ka paši to nejūt un īpaši neuztraucas. Normāli!

Autors ir shvaks vidusskolnieks! Interpunkcija noteikti ir svesha lieta

  +1 [+] [-]

, 2008-08-02 01:24, pirms 16 gadiem
Par teemu - Adebajors tak chiiksteeja ka algas nav pietiekamas un ja nepacels, tad tiisies. Vai tieshaam Arsenal piekaapaas un vinjam to "nabaga" aldzinju paceela, ka izleema palikt? Protams, beigaas nekas cits neatliek kaa teikt ka Arsenal ir vinja dream team un Vengers ir Dievs vinja aciis. Interesanti ko teiks Ronaldo kad visas spekulaacijas ap vinju beigsies un nekas cits neatliks kaa speeleet MU veel vismaz uz vienu sezonu.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-02 01:30, pirms 16 gadiem
kingland rakstīja: Par teemu - Adebajors tak chiiksteeja ka algas nav pietiekamas un ja nepacels, tad tiisies. Vai tieshaam Arsenal piekaapaas un vinjam to "nabaga" aldzinju paceela, ka izleema palikt? Protams, beigaas nekas cits neatliek kaa teikt ka Arsenal ir vinja dream team un Vengers ir Dievs vinja aciis. Interesanti ko teiks Ronaldo kad visas spekulaacijas ap vinju beigsies un nekas cits neatliks kaa speeleet MU veel vismaz uz vienu sezonu.


un tagad saka, ka par visu sho uzzinaajis tikai atgriezoties komandaa un ka nav neko taadu teicis un ar medijiem nav runaajis (tas taa kaa buutu ticams, ka briivdienaas tu nekriiti mediju rokaas briivpraatiigi...).. karoce, tas viss esot safabriceejums.
un es vinjam ticu... var jau buut, ka esmu viegli apvaardojams, bet es ticu Adebajoram... un tagad vien jaacer, ka vinjs atguus ticiibu arii fanu aciis, savaadaak klaasies smagi, no kaa cietiis arii komandas speele!

  -2 [+] [-]

, 2008-08-02 01:37, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: un tagad saka, ka par visu sho uzzinaajis tikai atgriezoties komandaa un ka nav neko taadu teicis un ar medijiem nav runaajis (tas taa kaa buutu ticams, ka briivdienaas tu nekriiti mediju rokaas briivpraatiigi...).. karoce, tas viss esot safabriceejums.
un es vinjam ticu... var jau buut, ka esmu viegli apvaardojams, bet es ticu Adebajoram... un tagad vien jaacer, ka vinjs atguus ticiibu arii fanu aciis, savaadaak klaasies smagi, no kaa cietiis arii komandas speele!

Ade taapat nebuus naakoshais Anrii Arsenal rindaas, ko vinjsh pats ir iedomaajies. Viena sezona neko nenoziimee, kas protams vinjam izdevaas veiksmiiga, un taadas meedz buut vairaakiem speeleetaajiem. Kursh tic ka Ronaldo iesitiis atkal 40 vaartus sezonaa,vai vismaz 35? Ja Adebajors spees sevi pieraadiit arii jaunajaa sezonaa, tad kluba vadiibai buus par ko padomaat. Pagaidaam uzskatu ka Arsenal liidz EPL titulam ir tikpat taalu cik Puulei, it iipashi peec vinju "veiksmiigajiem" zaudeejumiem transfeeru tirguu. Kaa teica silenthill pagaajusho sezonu - ar beernudaarzu PL neuzvareesi.
Slēpts komentārs: kingland

  +2 [+] [-]

, 2008-08-02 01:57, pirms 16 gadiem
kingland rakstīja: Ade taapat nebuus naakoshais Anrii Arsenal rindaas, ko vinjsh pats ir iedomaajies. Viena sezona neko nenoziimee, kas protams vinjam izdevaas veiksmiiga, un taadas meedz buut vairaakiem speeleetaajiem. Kursh tic ka Ronaldo iesitiis atkal 40 vaartus sezonaa,vai vismaz 35? Ja Adebajors spees sevi pieraadiit arii jaunajaa sezonaa, tad kluba vadiibai buus par ko padomaat. Pagaidaam uzskatu ka Arsenal liidz EPL titulam ir tikpat taalu cik Puulei, it iipashi peec vinju "veiksmiigajiem" zaudeejumiem transfeeru tirguu. Kaa teica silenthill pagaajusho sezonu - ar beernudaarzu PL neuzvareesi.


Veelreiz atkaartosos - Adebajors sho visu, kas noticis, noliedz - un dara to OFICIAALI, video intervijaa, kluba TV... tam, ko sarakstiijusi Marca&CO, nav nekaada video pieraadiijuma un nav nekaadas garantijas, ka taa ir taisniiba.... Ade arii pasaka gruuti apgaazamus faktus, par to kur un kaa pavadiijis briivdienas un ka nav presei staastiijis to visu, ko esam peedeejaa laikaa dzirdeejusi..
njemsim par piemeeru Sesku - atcereesimies neseno rakstu esportaa... un panjemsim, paraksimies (vai arii es tajaa pasaa rakstaa ieliku arii linku!) pa arsenal.com arhiivu un atradiisim Seska reakciju un to visu... un nezin kaapeec rodas paarlieciiba, ka visi ticees Seskam (kas ir arii logjiski, jo vinjam ir taisniiba)... bet neviens (daudzi) neticees Adebajoram. kaapeec? taapeec ka presei ir diezgan labi izdevies sagroziit visu galvas ar saviem pekstinjiem pret Adi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: kingland

  +3 [+] [-]

, 2008-08-02 02:10, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Tāpēc ir domāti palīglīdzekļi, kuri atrodami bibliotēkās. Žurnālistiem ir jābūt labi koptai valodai.

Hose, ko tu atkal hu*ņu raksti? Tādiem kā tev arī ir domāti palīglīdzekļi! Tikai ne bibliotēkās.

  +2 [+] [-]

, 2008-08-02 02:12, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Tāpēc ir domāti palīglīdzekļi, kuri atrodami bibliotēkās. Žurnālistiem ir jābūt labi koptai valodai.



nee tiesaam atkaartosos (ar to, kas bija Ventspils rakstaa!) Kas shodien visiem ir? (njemot ka sho nakti pieskaitam piektdienai).. aciimredzot ne tikai man ar Doktor France kkas biskjiit aizgaaja sviestaa shodien (bet varbuut taa tikai dazi domaa!), bet izskataas, ka arii dazam labam citam shodien sirmis aizkritis ciet ar bliikskji...

  +4 [+] [-]

, 2008-08-02 02:24, pirms 16 gadiem
ko var njemties par to pareizrakstiibu? taada sajuuta, ka te salasiijushies visaadi zekjiitee siteeji ar biezaam brilleem, kuru vieniigaa izklaide un veids, kaa sev pashapzinju pacelt, ir noraadiit uz kaada cilveekakljuudaam. es, piemeeram, vidusskolu esmu beidzis gandriiz 10 gadus atpakalj un man vienalga, ka divdabis nav ielikts komatos vei , ka teikums nav pareizi uzbuuveets. davai, rakstiet pashi, redzeesim, kaa sanaaks, nevis citus nolieciet. kaut gan arii autori biezhi vien kasjakus sataisa. labi, man po££££ , ka tekstaa kkas iisti valodniekiem feinshmekeriem nepatiik, bet ja virsraksti ir pilniiigi greizi, tad gan...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: latgaliits

  +2 [+] [-]

, 2008-08-02 10:58, pirms 16 gadiem
latgaliits rakstīja: Ronaldo nav aborigens ka tavejais dzhunglju cilveks, kursh attaisne sevi ar bernishkjigam "atmaskam"!!!
CR7 shobriit pavada savu "atveseljoshanos" Losandzhelosa katru dienu avizes parada jaunas bildes kadas drebes vinsh iziet tauta, kamer vinja dzivesbiedrene italiete pavada vienatne sava dzimtene



1) rasist paturi muti - pasa miiljajaa komandaa ir aafrikaanji!
2) un atkal ar savaam jobanajaam aviizeem.. tici vien vinjaam, drosi! tur ir tik daudz "patiesas" informaacijas, ka pilniigi bail paliek!

  -3 [+] [-]

, 2008-08-02 11:20, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: 1) rasist paturi muti - pasa miiljajaa komandaa ir aafrikaanji!
2) un atkal ar savaam jobanajaam aviizeem.. tici vien vinjaam, drosi! tur ir tik daudz "patiesas" informaacijas, ka pilniigi bail paliek!

nebiju, neesmu, nebushu rasists vai ari naciks!!!

Pagajusha nedelja (10 metrus no manam majam) ceturdien trijos nakti piekava liidz navei vienu negjeri!!! pats interesantakais blakam staveja CCTV kamera!!! Velak saskreja tik daudz tautas - pirmo reiz redzeejam tik lielu melnas rases parstvju koncetraciju viena vietaa!!!

Vakar lasiju Irish Daily Mirror ( vinjas devize ir-- the voic of Ireland)

dazhi virsraksta citati--- JKF killed in Saints grassy stroll...
Easy street for big mac as snipers fire fatal shots....

ST PATRICKS ATLETIC KILLED JFK!.... OLIMPS THAT IS.

raksta ir vienkarshi izstatits kadi iiri malchi un cik viegli apspeleja latvieshus
kaut gan no raksta minetajiem Olimpa uzvardiem nevinu latvieshu uzvardu neredzeeju iznjemot Ikstenu
un ko desmitiem miljonu cilveku varetu noprast par LV futbolu???
Man joprojam shkrobe par to ka Olimps parstaveja LV uefa kapa!!!

     [+] [-]

, 2008-08-02 11:25, pirms 16 gadiem
Ronaldo nav aborigens ka tavejais dzhunglju cilveks - nu tad neizraadi taadas paziimes luudzu...
par Olimpu viss jau bija skaidrs, kaa buus, kops vinji ieguva to Latvijas kausu!

  -1 [+] [-]

, 2008-08-03 09:37, pirms 16 gadiem
Malacis Adebajors, ka palika Arsenal. Pareizā izvēle, jo Barcelona uzbrukumā jau ir Eto'o, Messi, Henry, Gudjohnsen, Bojan un Milānai jau ir Pato, Ronaldo, Inzaghi, Kaka un tagad arī Ronaldinho... Tur viņš drošvien būtu sēdējis uz soliņa, tā kā labi vien ir ka paliek Arsenal!