Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Bafels pārceļas uz "Cercle Brugge"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bafels pārceļas uz "Cercle Brugge"
Tomass Bafels (pa labi)
Foto: AFP

Glāzgovas „Rangers” futbola klubs ir atļāvis Tomasam Bafelam atstāt klubu, pat neskatoties uz to, ka viņam bija līgums vēl uz vienu sezonu.

27 gadus vecais pussargs ir nolēmis pievienoties Beļģijas klubam „Cercle Brugge”. „Rangers” piekrita palaist Bafelu uz Beļģijas klubu bez jebkādas izpirkšanas maksas. Bafels pievienojās komandai 2005. gada janvārī un kopš tā laika kļuva par kluba pamatsastāva spēlētāju, taču vēlāk viņš savu vietu pamatsastāvā pazaudēja.

Pirmajā sezonā viņš palīdzēja „Rangers” uzvarēt gan Skotijas Premjerlīgā, gan iegūt Skotijas kausu, taču, kad komandu atstāja komandas galvenais treneris Alekss Maklīšs arī Bafels vairs nespēlēja tik daudz. 2007. gada jūlijā viņš pārcieta nopietnu operāciju pēc kuras laukumā viņš tika tikai epizodiski.

Savu profesionālo karjeru beļģis uzsāka Beļģijā, taču tad pārcēlās uz „Excelsior” klubu, bet vēlāk arī uz vienu no vadošajiem Nīderlandes klubiem „Feyenoord”. Bafels spēlēja arī diezgan nozīmīgu lomu Beļģijas izlasē, taču traumas dēļ pēdējā laikā nav spēlējis.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-07-02 11:20, pirms 16 gadiem
nu ja vinjam tur ies labi..tad pienjemami ...ja jau pamatsastava netiek ...
Lai veicas Brugee