Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Lems par Bendžani transfēru

Lems par Bendžani transfēru
Bendžani atzīmē gūtos vārtus
"Portsmouth" sastāvā. Foto: AP

"Portsmouth" kluba vadība ir sazinājusies ar Anglijas Futbola Asociāciju, lai uzzinātu kāda ir iespēja, ka izdosies Bendžani Mvaruvari pāreju uz "Manchester City" novest līdz galam. Šobrīd vēl nav ieviesta skaidrība, kura kluba spēlētājs Bendžani īsti ir.

"Portsmouth" apgalvo, ka vakar vēlu vakarā pulksten 23:55 esot saņēmuši faksu no "Manchester City" vadības, kurā apstiprināts, ka Bendžani Mvaruvari pāreja uz "City" ir veikta. Izmantojot atlikušās 5 minūtes līdz ziemas transfēra loga beigām, Pompeji par deviņiem miljoniem sterliņu mārciņu no "Tottenham Hotspur" iegādājās Džermeinu Defo.

Lai gan visi papīri FA tika nosūtīti un pāreja nokārtota, problēma ir tajā aspektā, ka Zimbabves futbolists līdz 31. janvāra pusnaktij nepaspēja iziet medicīnisko pārbaudi. Tiesa, ja Anglijas FA pēc pārejas dokumentu izskatīšanas apstiprinās, ka tie aizpildīti pareizi, gaidāms, ka šķēršļi šai pārejai likti netiks.

Tomēr, ja Bendžani piespiedu kārtā nāksies atgriezties "Portsmouth" rindās, abas komandas nonāks diezgan nelāgā situācijā. "City", kuri janvārī šķīrās no Bjanki, Samarasa un Korradi, būs uzbrucēju deficīts, kamēr "Portsmouth" budžetā radīsies iespaidīgs robs, jo tika paredzēts, ka par Bendžani pāreju komanda saņems septiņus miljonus sterliņu mārciņu.

"Ja Bendžs atgriezīsies, tad mums būs jādomā kā viņu izmantot. Viņš ir labs spēlētājs un mēs nevēlējāmies viņu pārdot, bet vajadzēja atrast līdzekļus, par kuriem iegādāties Džermeinu Defo," BBC 5 radio pastāstīja "Portsmouth" galvenais treneris Harijs Rednaps.

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

     [+] [-]

, 2008-02-01 18:54, pirms 17 gadiem
njāā... 5 minūtēs nopirka Defo...

  +2 [+] [-]

, 2008-02-01 19:09, pirms 17 gadiem
Pa 30 dienam nepaspeja pariet, visu atlika uz pedejam minutem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-01 20:01, pirms 17 gadiem
Defo pārejai viss bija sagatavots, bet Pompeji negribēja iebraukt mīnusos, tādēļ gaidīja, ka City apstiprinās Bendžani pāreju. Ja nebūtu apstiprinājuši, tad arī Defo netiktu iegādāts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja