Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Kurši" liek pasvīst "Rubenei"

Andrejs Siliņš

"Kurši" liek pasvīst "Rubenei"
Ar Ginta Siliņa "hat-trick" šoreiz izrādījās par maz
Foto: Rūdolfs Zitmanis, www.fkkursi.lv

Svētdien Hipolīzings Latvijas Virslīgā florbolā kungu čempionātā "Rubenes" vienība izbraukumā Liepājas Olimpiskajā centrā ar rezultātu 6:5 apspēlēja "Kuršu" florbolistus.

Neskatoties uz "Kuršu" lielāko aktivitāti, metot pa vārtiem, pirmajā trešdaļā "rubenieši" ātri izvirzījās vadībā, un noslēdza to ar 3:1 savā labā. Jānim Bagātam divu minūšu un 20 sekunžu laikā divas reizes pēc kārtas izdevās pārspēt mājinieku vārtsargu Mārtiņu Krūmu (2:0). Tam sekoja Ginta Siliņa atbilde, bet nedaudz vairāk par minūti pirms beigām Atis Stepāns atjaunoja divi vārtu pārsvaru (3:1).

Tāpat kā pirmo, arī otro trešdaļu "Rubene" sāka teicami, gūstot divus vārtus divu minūšu laikā - šoreiz izcēlās Reinis Mirkšs un Oskars Keišs, un viesi jau bija vadībā ar 5:1. Pēc piektajiem ielaistajiem vārtiem mājinieki nolēma pārtraukt Krūma murgu, nomainot vārtsargu pret dublieri Imantu Vīnkalnu. 34. mača minūtē Siliņš guva savus un arī komandas otros vārtus spēlē, bet trešdaļas pēdējā minūtē "Kursa" tika pie soda metiena, kas gan netika realizēts - Belousovs izrādījās pārāks par Kricki.

Pēdējās trešdaļas astotajā minūtē Normunds Tupesis atguva vēl vienus vārtus liepājnieku labā - 3:5, bet minūti vēlāk Siliņam bija lieliska iespēja panākt vienu vārtu starpību, tomēr soda metiens atkal netika realizēts. Denovs atgriezās vārtos (uz abu soda metienu izpildi "Rubene" vārtos lika Belousovu), taču kapitulēja vēlreiz - Aigars Krickis revanšējās par neiemesto "bullīti" iepriekš, panākot 4:5. Trīs minūtes un 20 sekundes pirms beigām Siliņš arī revanšējās par neiemesto soda metienu un izlīdzināja rezultātu - 5:5. Tomēr ar to viss vēl nebija galā - minūti un 22 sekundes pirms mača beigām Kaspars Grundšteins izvilka uzvaru viesiem - 6:5.

Gints Siliņš izcēlās ar trīs vārtu guvumu jeb "hat-trick", savukārt uzvarētāju komandā Jānim Bagātam divi vārti, savukārt vieni vārti un divas piespēles Atim Stepānam.

Citos svētdienas mačos "Jõgeva SK Tähe" savā laukumā ar 8:3 uzveica "Valmieru", "Ulbroka" ar 4:2 apspēlēja "Bausku", bet "Telms/Energokomplekss" rezultatīvā mačā ar 13:9 pieveica "Pārgaujas" florbolistus.

     [+] [-]

, 2010-01-31 21:27, pirms 14 gadiem
Kurši malači

  -2 [+] [-]

, 2010-01-31 22:42, pirms 14 gadiem
"superīgs" raksts

  +1 [+] [-]

, 2010-01-31 23:25, pirms 14 gadiem
Iespējams pirmais izslēgšanas spēļu pāris noskaidrots. Lielvārde - Bauska. Bauska vēl var iegūt 7.vietu divos variantos, pirmkārt - jāuzvar abās atlikušajās spēles, mājās ar Pārgauju un izbraukumā ar Jogevu. Otrkārt - Jogevai jāzaudē Telmam pamatlaikā, tad Jogeva paliek astotā, vai Telms atlikošajās četrās spēlēs neizcīna nevienu punktu un paliek astotajā vietā.
Irlavnieki noteikti domā savādāk un atlikošajās spēlēs cīnīsies par augsto 4.vietu. Jāuzvar izbraukuma spēles ar Rīgu, Kuršiem, Ķekavu un Jogevu.
Pēdējo ceļazīmi uz izslēgšanas spēlēm un vietu virslīgā nākamsezon noturēs Ulbroka. (savstarpējās spēlēs ar Valmieru, uzvara un zaudējums pagarinājumā)
Ja Valmierai grib saglabāt vietu virslīgā, jāveic brīnums pašiem, jāizcīna kāds punkts pret Ķekavu vai Lekringu un jācer, ka Ulbroka atlikušajās spēlēs (Kuršiem,Pārgauju,RTU) neizcīnīs punktus, vai mums jāgaida kārtējais brīnums no LFS.

     [+] [-]

, 2010-02-01 10:13, pirms 14 gadiem
valmiera spēlēs pārspēles ar 1.līgas vienu no komandām... jo ārā krīt 14 komanda, kas teorētiski bija talsi bet šogad nemaz nepietēicās

     [+] [-]

, 2010-02-01 10:24, pirms 14 gadiem
Latvijas 17. atklātā čempionāta florbolā nolikums.
Virslīga /vīriešiem/:
4.Regulārā turnīra noslēgumā komanda, kuras ierindojusies 13.un 14. vietā turnīra tabulā nākamajā sezonā spēlē Čempionāta 1.līgā.

     [+] [-]

, 2010-02-02 20:12, pirms 14 gadiem
Valmiera pa taisno no Virslīgas neizkritīs. Jācer vienīgi, ka viņi pārspēlēs zaudēs, jo visiem jau apnicis, ka viņi pilnīgā bezpreģelā turās augstākajā.