Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" pārrauj "Irlavas/Avant" uzvaru sēriju

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekava" pārrauj "Irlavas/Avant" uzvaru sēriju
"Ķekava". Foto: PPB Media

Pirmajā no trim šovakar paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm "Ķekava" savā laukumā uzņēma piecas uzvaras pēc kārtas izcīnījušo komandu "Irlava/Avant". Irlavniekiem neizdevās gūt kārtējo panākumu, jo ar 7:4 uzvarēja ķekavieši, kuru rindās ar 4 (3+1) punktiem izcēlās Edgars Freimanis.

"Ķekava" ar komandu "Irlava/Avant" šosezon nūjas krustoja jau otro reizi, pirmajā mačā, kas 9. oktobrī notika Irlavā, ar 8:5 uzvarēja ķekavieši. Arī atbildes spēlē tieši viņi bija tie, kas atklāja rezultātu, turklāt izdarīja to spēlējot skaitliskajā mazākumā – 8. minūtē ar vārtu guvumu izcēlās Edgars Freimanis (1:0). Jau nākamajā minūtē irlavnieku uzbrukuma līderis Mareks Stančiks atjaunoja neizšķirtu (1:1). 16. minūtē Renārs Stančiks pat panāca 2:1 par labu Irlavas komandai, tomēr pēc pirmā perioda jau atkal vadībā bija izvirzījušies mājinieki – 3:2. Otrās trešdaļas laikā laukuma saimnieki ieguva izšķirošos pārsvaru (7:2), bet pēdējā periodā "Ķekava" nosargāja savu pārsvaru un svinēja laimīgu uzvaru ar 7:4.

Stalbes "Pārgauja" pēdējās periodā salauž "Bauskas" pretestību

Pirms piecām dienām "Pārgauja" viesos uzvarēja "Bausku" ar 8:4. Atbildes spēlē, kas šovakar notika Stalbē, jau 16. sekundē rezultātu atklāja baušķenieks Tomass Zonne – 1:0. Nepilnu četru minūšu laikā divus golus iemeta stalbietis Gvido Lauga, bet vēl vienu – Krists Saldatenoks, izvirzot vadībā ar 3:1 laukuma saimniekus, tomēr pirmajā pārtraukumā labākā noskaņojumā devās Bauskas florbolisti, kas bija atguvuši vadību – 4:3. Arī pēc otrās trešdaļas minimāls pārsvars bija "Bauskai" – 6:5. Toties pēdējā periodā Stalbes SK "Pārgauja" guva piecus bezatbildes vārtus un varēja svinēt uzvaru ar 10:6.

Kocēnu "Rubene" pagarinājumā pieveic "Valmieru", uzvaras vārti Keiša kontā

Arī komandām "Valmiera" un "Rubene" šī bija jau otrā tikšanās reize šosezon. Pirmajā, kas notika pirms mēneša Kocēnu sporta namā, uzvaru pēcspēles metienos ar 8:7 izcīnīja kocēnieši. Atbildes spēles rezultātu Vidzemes Olimpiskajā centrā 16. minūtē, realizējot savas komandas skaitlisko vairākumu, atklāja Valmieras komandas uzbrūkošais aizsargs Gatis Liepiņš – 1:0. Jau pēc minūtes kocēnietis Kristers Babris ar precīzu metienu atjaunoja neizšķirtu (1:1), bet pēc pirmās trešdaļas vadībā tomēr bija Valmieras komanda (2:1), jo sešas sekundes pirms pārtraukuma ar vārtu guvumu izcēlās Ričards Eglītis. Pēc otrā perioda uz rezultātu tablo bija kaujiniecisks neizšķirts (3:3). Ar neizšķirtu rezultātu (6:6) noslēdzās arī viss mača pamatlaiks, turklāt atspēlēties jau nācās mājiniekiem – 53. minūtē sestos vārtus Valmieras komandas labā guva Mārtiņš Broks. Papildlaika 3. minūtē uzgavilēt varēja "Rubenes" florbolisti, jo Ata Stepāna piespēli uzvaras vārtu guvumā pārvērta Jēkabs Keišs – 7:6.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...