Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Irlava" pārspēj ulbrociešus un pakāpjas uz 3. vietu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Irlava" pārspēj ulbrociešus un pakāpjas uz 3. vietu
"Irlava", foto: photosbykeita, Irlava

Uz 3. vietu ELVI florbola līgas vīriešiem turnīra tabulā pakāpusies "Irlava", kas šovakar savā laukumā ar 7:5 pārspēja komandu "FS Masters/Ulbroka". Galvenais uzvaras kaldinātājs ar 4 (2+2) punktiem bija Mareks Stančiks. Piekto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi vicelīdere "Talsu NSS/Krauzers", kas viesos ar 6:4 uzvarēja "Bausku". Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (2+1) punktiem bija Valters Kalnietis.

Irlavas sporta namā notikušās spēles rezultātu jau 2. minūtē atklāja viesi Rolanda Kovaļevska personā – 1:0. Kad bija nospēlētas precīzi piecas minūtēs, ar vātu guvumu atbildēja irlavnieki – 1:1, gols Ričarda Gruziņa kontā. Kaujiniecisks neizšķirts uz rezultātu tablo bija arī pēc pirmā perioda – 2:2. Otrās trešdaļas sākumā vārtus guva mājinieks Renārs Stančiks, pirmo reizi vadībā izvirzot Irlavas komandu (3:2). Jau pēc deviņām sekundēm ulbrocietis Matīss Kristiāns Morozovs atjaunoja neizšķirtu (3:3), bet līdz otrajam pārtraukumam laukuma saimnieki guva trīs bezatbildes vārtus, izvirzoties vadībā ar 6:3. Pēdējā periodā "Irlava" savu pārsvaru veiksmīgi nosargāja, svinot uzvaru ar 7:5.

"Talsu NSS/Krauzers" no Bauskas aizved trīs punktus

Bauskā spēles rezultātu 5. minūtē ar precīzu metienu atklāja Valdis Valters Vanags, izvirzot mājiniekus vadībā ar 1:0. Pirmā perioda otrajā pusē ar diviem goliem atbildēja divi Talsu Marisi - Šķuburs un Bergmanis, vadībā ar 2:1 izvirzot viesus. Pēc otrās trešdaļas talsiniekiem bija divu vārtu pārsvars – 3:1. Pēdējā perioda pirmajā pusē Bauskas florbolistiem divas reizes izdevās realizēt savu skaitlisko vairākumu, atjaunojot neizšķirtu rezultātu – 3:3. Perioda vidū pa bumbiņai laukuma saimnieku vārtos ieraidīja Valters Kalnietis un Toms Akmeņlauks, izvirzot viesus vadībā ar 5:3. Šo pārsvaru "Talsu NSS/Krauzers" nosargāja līdz pat finālsvilpei un varēja svinēt uzvaru ar 6:4.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...