Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lielvārde" nosargā dāvanu trenerim

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lielvārde" nosargā dāvanu trenerim
Atim Blindam divas svecītes, bet cik tortes?
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas vienīgajā šodienas spēlē lielvārdieši savā laukumā uzņēma turnīra debitanti - "Latgranula/Līgatne". Ārkārtīgi nervozā un saspringtā mačā ar pārāka izrādījās "Lielvārde", sagādājot savam galvenajam trenerim Atim Blindam labu dāvanu nesenajā dzimšanas dienā – uzvaru ar 3:2.

Laukuma saimnieki spēli uzsāka ļoti aktīvi un, galvenais, rezultatīvi, jau 4. minūtē piespiežot "Latgranula/Līgatne" treneri Normundu Zvejnieku pieprasīt pārtraukumu, viesi tobrīd zaudēja ar 0:2. Trenera padomi acīmredzami gāja labumā, jo līgatniešu aizsardzības līnija uzlaboja savu darbību, lai arī perioda izskaņā viesiem veselas piecas minūtes nācās aizvadīt mazākumā.

Arī otrajā trešdaļā "Lielvārdes" uzbrukums turpināja buksēt, kamēr "Latgranula/Līgatne" pamanījās rezultāta starpību samazināt līdz minimuma – 1:2. Slidenais rezultāts noturējās līdz pat 54. minūtei kad lielvārdietis Sandris Virsnītis ar patālu metienu tieši zem vārtu pārliktņa panāca jau 3:1, mājinieku labā.

Viesi gan nepadevās, aktīvi uzbruka un 57. minūtē atkal samazināja rezultāta starpību līdz minimumam – 2:3. Atlikušajās minūtēs gan neko izdarīt vairs neizdevās, nelīdzēja pat vārtsarga nomaiņa pret sesto laukuma spēlētāju - "Lielvārde" uzvarēja ar 3:2 un varēja sveikt savu treneri Ati Blindu gan ar piekto panākumu pēc kārtas, gan arī sumināt nesenajā jubilejā. Par labākajiem spēlētājiem tika atzīti Līgatnes komandas vārtsargs Edgars Jemeļjanovs un lielvārdietis Sandris Virsnītis.

Pēc spēles Līgatnes komandas galvenais treneris Normunds Zvejnieks portālam Sportacentrs.com atklāja, ka ir ļoti neapmierināts ar spēļu kalendāru, jo "Latgranula/Līgatne" visu laiku iznāk aizvadīt otro spēli nedēļā pret komandu, kura ir atpūtusies, pie tam - otrās spēles nereti ir svarīgākas, bet daudz spēku prasījušas jau pirmās. Toties pēc mača ar lielvārdiešiem viņa trenētajai komandai iekrīt pauze triju vai četru nedēļu garumā. Runājot par pašu spēli, Zvejnieks atzina, ka, kamēr puiši iekustējās, bija jau zaudēti divi vārti un nācās paņemt pārtraukumu, lai "pamodinātu" spēlētājus. Arī piecu minūšu noraidījums bija nevajadzīgs un prasīja daudz spēku. Abām komandām bija labi momenti, spēle bija diezgan azartiska, lai arī maz gūtu vārtu. Spēle bija azartiska, ātra un ar intrigu, kas noteikti sagādāja gandarījumu gan pašiem spēlētājiem, gan viņu līdzjutējiem.

"Lielvārdes" galvenais treneris Atis Blinds: "Spēles sākums bija ļoti labs, ātri guvām divus vārtus. Pēc tam atslābinājāmies un zaudējām iniciatīvu. To, kas pēc tam notika laukumā, man pat grūti komentēt - tā vairs nebija mana komanda, jo sākās haoss gan spēles ziņā, gan arī psiholoģiski. Tomēr beigas ir labas, jo labāk iegūt trīs punktus sliktā spēlē, nekā palikt tukšā labā spēlē."

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 29. oktobris

"Lielvārde" - "Latgranula/Līgatne" - 3:2 (2:0, 0:1, 1:1)

Metienu attiecība:
23:26 (8:6, 8:9, 7:11)
Rezultatīvākie:
"Lielvārde" – Ervīns Torsters 2 (0+2).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

  +1 [+] [-]

, 2010-10-29 23:25, pirms 14 gadiem
florbolu es saaku cieniit ehh