Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Cēsu "Lekrings" atspēlējas un sakauj komandu "Talsu NSS/Krauzers"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Cēsu "Lekrings" atspēlējas un sakauj komandu "Talsu NSS/Krauzers"
Emīls Dzalbs
Foto: Lekrings.lv

ELVI florbola līgas vīriešiem līdere "Lekrings", kas šovakar Cēsīs uzņēma komandu "Talsu NSS/Krauzers", pēc pirmā perioda vēl bija zaudētājas lomā (0:2), bet galarezultātā svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 9:3. Pa četriem rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Kevins Šmits un Krišs Treimanis.

Cēsu un Talsu komandām šī bija jau otrā tikšanās reize šosezon. Pirmajā, kas pirms 11 dienām notika talsenieku laukumā, cēsnieki uzvarēja tikai pēcspēles metienos – 4:3. Atbildes spēles pirmajā periodā vārtus guva tikai komandas "Talsu NSS/Krauzers" florbolisti, kas pēc Andreja Šķerberga un Markusa Skadiņa metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. Otrās trešdaļas laikā Cēsu florbolistiem pēc Emīla Dzalba un Kevina Šmita metieniem izdevās atjaunot neizšķirtu – 2:2. Toties pēdējā periodā vadības grožus savās rokās droši pārņēma "Lekrings", kas ne tikai uzvarēja savus pretiniekus, bet pat sakāva ar 9:3.

4 (3+1) rezultativitātes punkti Kevinam Šmitam, bet 4 (2+2) punktus sakrāja Krišs Treimanis, kurš saņēma labākā spēlētāja balvu. Ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Andris Rajeckis. Par labāko starp talseniekiem atzina Valteru Kalnieti, kurš ar rezultativitāti šajā mačā gan neizcēlās. Pēc šīs uzvaras "Lekrings" ar 36 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā vietā. Komandai "Talsu NSS/Krauzers" joprojām 22 punkti un 7. vieta.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...