Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Cēsu alus/Lekrings" jau finālā, pretiniekos piesakās "Lielvārde"

"Cēsu alus/Lekrings" jau finālā, pretiniekos piesakās "Lielvārde"
"Cēsu alus/Lekrings"
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Par ELVI florbola līgas vīriešiem finālisti trešo sezonu pēc kārtas kļuvusi "Cēsu alus/Lekrings", kas šodien savā laukumā sīvā cīņā ar 7:5 pārspēja Kocēnu "Rubeni", sērijā svinot panākumu ar 4:1. Soli no fināla nonākusi "Lielvārde", kas šovakar viesos fantastiskā cīņā ar 6:5 pagarinājumā pārspēja "Mogo-RTU/Rockets" florbolistus, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3:2.

"Cēsu alus/Lekrings" nolauž "Rubeni" un iesoļo finālā

Kā "Cēsu alus/Lekringa", tā arī Kocēnu "Rubenes" sastāvā pēc sērijas iepriekšējās spēles bija pa būtiskam zaudējumam – cēsnieku sastāvā traumas dēļ nebija Artūra Jurševska, bet kocēniešiem bija jāiztiek bez viena no saviem "trim musketieriem" – savainojuma dēļ sezona priekšlaicīgi beigusies vienam no rezultatīvākajiem uzbrucējiem Ritvaram Bērziņam. Lai arī "Rubene" praktiski spēlēja tikai ar divām maiņām, tieši viesiem izdevās atklāt rezultātu pirmajā periodā (1:0), bet spēles vidū pēc Ata Stepāna realizētā soda metiena izvirzījās vadībā ar vērā ņemamo 4:1. Tomēr spēka vairāk bija palicis mājiniekiem – vēl otrās trešdaļas otrajā pusē Cēsu komanda atspēlēja divus vārtus (3:4), bet 43.minūtē panāca izlīdzinājumu – 4:4. Pirmo reizi vadībā "Cēsu alus/Lekrings" izvirzījās tikai 49.minūtē pēc Mārtiņa Rajecka precīza raidījuma – 5:4. 55.minūtē uzvaras vārtus, kā vēlāk izrādījās, iemeta Andris Rajeckis – 6:4. Kocēnieši mainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un vienus vārtus atguva – 59.minūtē rezultatīvs metiens padevās viņu kapteinim Jānim Bagātam – 5:6. Tomēr punktu spēlei un sērijai pielika cēsnieki – pamatlaika pēdējā minūtē Toms Rīsmanis raidīja bumbiņu tobrīd tukšajos pretinieku vārtos, ļaujot "Cēsu alum/Lekringam" svinēt uzvaru mačā ar 7:5, bet sērijā ar 4:1, un trešo sezonu pēc kārtas iekļūt finālā. Cēsnieku pretinieki tiek noskaidroti "Mogo-RTU/Rockets" un "Lielvārdes" duelī.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma uzvaras vārtu autors Andris Rajeckis, kurš ar 3 (1+2) punktiem bija viens no rezultatīvākajiem. Viņa komandas biedram Tomam Rīsmanim 3 (2+1) punkti, bet Ingum Laiviņam 2 (1+1) punkti. Par labāko starp kocēniešiem atzina vienu vārtu autoru Matīsu Mālnieku.

"Cēsu alus/Lekrings" - "Rubene" 7:5 (0:1, 3:3, 4:1)
Metienu attiecība:
31:26 (7:5, 13:9, 11:12)
Rezultatīvākie:
"Cēsu alus/Lekrings" – Toms Rīsmanis 3 (2+1), Andris Rajeckis 3 (1+2), Ingus Laiviņš 2 (1+1), Emīls Dzalbs 1 (1+0), Mārtiņš Rajeckis 1 (1+0), Jānis Melderis 1 (1+0).
"Rubene" – Oskars Keišs 1 (1+0), Jānis Bagāts 1 (1+0), Atis Stepāns 1 (1+0), Kaspars Antons 1 (1+0), Matīss Mālnieks 1 (1+0), Reinis Mirkšs 1 (0+1), Mārtiņš Zelčs 1 (0+1).

"Lielvārdei" fantastiska uzvara pār "Mogo-RTU/Rockets", sērijā 3:2

NBS sporta kompleksā notikušās spēles starp "Mogo-RTU/Rockets" un "Lielvārdi" rezultātu 11.minūtē ar realizētu soda metienu atklāja lielvārdietis Toms Akmeņlauks – 1:0. Otrajā trešdaļā viesi izvirzījās vadībā ar 2:0 un 3:1, bet 35.minūtē laukuma saimniekiem Kārļa Bulāna personā izdevās panākt izlīdzinājumu – 3:3. 38.minūtē "Lielvārdi" ar precīzu metienu vēlreiz vadībā izvirzīja Artis Savins (4:3), taču drīz vien rīdzinieks Gvido Lauga guva savus otros vārtus, atjaunojot līdzsvaru uz rezultātu tablo – 4:4. 48.minūtē vārtus guva Mārtiņš Lapsiņš, pirmo reizi vadībā izvirzot mājiniekus (5:4). Laiks nepielūdzami gāja, bet viesiem nekādi neizdevās pārspēt "Mogo-RTU/Rockets" vārtsargu Andi Blindu. Pamatlaika pēdējās minūtes sākumā noraidījumu nopelnīja Rīgas komandas spēlētājs Atis Blinds, bet lielvārdieši nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Risks attaisnojās – divas (!) sekundes pirms finālsvilpes aizsargs Antons Žuks ar šāvienu no asa leņķa piekto reizi pārspēja mājinieku vārtsargu – 5:5 un pagarinājums. Papildlaika 4.minūtē, kad abās komandās bija pa četriem laukuma spēlētājiem, lielvārdietis Mikus Valpēters no rīdzinieku vārtu priekšas kritienā guva uzvaras vārtus – 6:5 spēlē, bet sērijā līdz četrām uzvarām pirmo reizi vadībā izvirzījusies "Lielvārde" – 3:2. Rītvakar Lielvārdē abas komandas aizvadīs sērijas sesto spēli.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina vienu vārtu autoru Antonu Žuku, bet rezultatīvākie bija Toms Akmeņlauks un Artis Savins – pa trim punktiem katram, Mikus Valpētera kontā divi goli. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Jānis Jansonu, kurš ar 3 (1+2) punktiem bija arī rezultatīvākais, divi goli Gvido Laugas rēķinā.

"Mogo-RTU/Rockets" - "Lielvārde" 5:6 ET (0:1, 4:3, 1:1, 0:1), sērijā 2:3
Metienu attiecība:
44:26 (14:8, 21:7, 7:10, 2:1)
Rezultatīvākie:
"Mogo-RTU/Rockets" – Jānis Jansons 3 (1+2), Gvido Lauga 2 (2+0), Kārlis Bulāns 1 (1+0), Mārtiņš Lapsiņš 1 (1+0), Gatis Akūlovs 1 (0+1), Atis Blinds 1 (0+1), Mārtiņš Brigmanis 1 (0+1).
"Lielvārde" – Toms Akmeņlauks 3 (2+1), Artis Savins 3 (1+2), Mikus Valpēters 2 (2+0), Antons Žuks 1 (1+0), Aivis Kusiņš 1 (0+1), Ervīns Torsters 1 (1+0).

ELVI florbola līgas spēles par medaļām notiks 11.aprīlī Jelgavas Olimpiskajā centrā. Vairāk lasīt: ŠEIT. SIA "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un internetā (ŠEIT) notiek biļešu iepriekšpārdošana.
Komandas, kuras regulārajā turnīrā ierindojās augstākā vietā, būs mājinieku statusā un spēli sāks C sektora pusē. Ar biļetēm uz atsevišķām spēlēm ieeja spēļu zālē būs atļauta 30 minūtes pirms attiecīgā mača.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


, 2015-03-28 19:32, pirms 9 gadiem
Lekrings kā tāda sieviešu komanda, pēc katra pieskāriena krīt, pīkst, raud utt. paši drīkst visu. Rub fani, kauns būs par jums, ja būsiet par šo komandu fināla, kur tas ir redzēts, ka sīvāko pretinieku fani atbalsta pretiniekus..
, 2015-03-28 19:53, pirms 9 gadiem
Carver rakstīja: Lekrings kā tāda sieviešu komanda, pēc katra pieskāriena krīt, pīkst, raud utt. paši drīkst visu. Rub fani, kauns būs par jums, ja būsiet par šo komandu fināla, kur tas ir redzēts, ka sīvāko pretinieku fani atbalsta pretiniekus..
Ja tas dodo rezultatu,kapec to nedarit? Rubene nedara un zaude!
, 2015-03-28 21:43, pirms 9 gadiem
Vai tiešām Lekrings tik ļoti apbižoja Rubenes meitenes, ka tu apvainojies.

Lekrings kā tāda sieviešu komanda, pēc katra pieskāriena krīt, pīkst, raud utt. paši drīkst visu. Rub fani, kauns būs par jums, ja būsiet par šo komandu fināla, kur tas ir redzēts, ka sīvāko pretinieku fani atbalsta pretiniekus..
[/quote]
, 2015-03-28 21:47, pirms 9 gadiem
Rubenes meitenēm vēl jāpaaugas lai tiktu vīriešu finālā😁
, 2015-03-28 22:33, pirms 9 gadiem
odgers rakstīja: Rubenes meitenēm vēl jāpaaugas lai tiktu vīriešu finālā😁
Rubene turējās godam! Nepaveicas šogad,bus nākošgad! Ceru,ja Cēsis zaudēs fināla!!!
, 2015-03-28 22:37, pirms 9 gadiem
Kāda komanda, tādi fani, sievietes, saskrien uzreiz mīnusus samet, haha. neraudat, susuriņi.
, 2015-03-29 10:01, pirms 9 gadiem
Pilnīgi tev piekrītu, tie Rubenes fani šosezon tādi raudulīgi.
Carver rakstīja: Kāda komanda, tādi fani, sievietes, saskrien uzreiz mīnusus samet, haha. neraudat, susuriņi.
, 2015-03-29 16:22, pirms 9 gadiem
rob ray rakstīja: Pilnīgi tev piekrītu, tie Rubenes fani šosezon tādi raudulīgi.
ne, tu un parejie cesu skatitaji, mazais.
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.