Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" saglabā cerības uz 4. vietu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

"Ķekava" saglabā cerības uz 4. vietu
Raivo Rosts, Mārtiņš Brigmanis un Toms Mežotnis
Foto: Ritvars Raits

Hipolīzings florbola virslīgā vīriešiem šodien tiek aizvadīta pamatturnīra pēdējā spēļu kārta. Pirmajā spēlē pie panākuma Stalbē tika "Ķekava", mājiniekus uzveicot ar 14:11. Līdz ar to Ķekavas komanda saglabāja cerības iegūt 4. vietu kopvērtējumā.

Spēlei starp "Pārgaujas" un "Ķekavas" komandām bija gana liela nozīme. Ķekavieši, izcīnot uzvaru, vēl varēja pakāpties uz ceturto vietu, kas dotu sava laukuma priekšrocības "play-off" pirmajā kārtā, kamēr "Pārgaujai" uzvara nodrošinātu sesto vietu kopvērtējumā un cīņu pret "Talsi/Triobet" nevis kaimiņiem no Kocēniem – "Rubene". Sezonas pirmajā spēlē Ķekavā ar 10:8 pārāki bija bijuši mājinieki.

Mača rezultātu ceturtās minūtes sākumā atklāja viesu spēlētājs Mārtiņš Brigmanis, tomēr viesu prieki nebija ilgi – jau pēc pusminūtes Ilvars Balodis rezultātu izlīdzināja. Līdz mača 15. minūtei mājinieki bija izvirzījušies jau vadībā ar 4:1, taču tad "Ķekava" guva četrus vārtus 43 sekunžu laikā (!!!), un atkal tika priekšā – 5:4. Vairāk vārti pirmajā trešdaļā netika gūti, bet otrās trešdaļas iesākumā sekmīgāki bija viesi, kuri pēc precīziem Mārtiņa Brigmaņa un Gunāra Klēģera raidījumiem panāca jau 7:4 savā labā. Pirms pēdējā perioda "Ķekavas" pārsvars bija 8:6.

Ļoti rezultatīvi spēli abas komandas turpināja arī noslēdzošajās 20 minūtēs. 46. minūtē mājinieki atkal bija panākuši izlīdzinājumu, bet piecas minūtes vēlāk ar pusminūtes intervālu viņus divreiz sarūgtināja Mārtiņš Brigmanis – 11:9. Paņemtais minūtes pārtraukums mājiniekus sapurināja un viņi vēlreiz panāca izlīdzinājumu, uz ko "Ķekava" vēlreiz atbildēja un jau 13:11. Lai arī līdz pamatlaika beigām vēl bija atlikušas nedaudz vairāk kā sešas minūtes, tomēr "Pārgaujai" vairs atspēlēties neizdevās. Galarezultāts 14:11 "Ķekava" labā. Četrus vārtus uzvarētājiem guva Mārtiņš Brigmanis, bet pa diviem Gunāram Klēģeram, Normundam Ozoliņam un Kristapam Krūmiņam, kamēr mājiniekiem divus vārtus guva Lauris Ābols, Oskars Balodis, Ilvars Balodis, Ritvars Jansons un Ralfs Priedītis.

Līdz ar to "Ķekava" saglabājusi cerības ieņemt ceturto vietu čempionāta kopvērtējumā, kas dotu mājas laukuma priekšrocības "play-off" pirmajā kārtā pret "RTU-INSPECTA". Tomēr, ja studenti šodien vēlajā mačā pamatlaikā nezaudēs Valmieras komandai, tad tieši viņi būs ceturtie, bet "Ķekava" paliks piektā. "Pārgauja" čempionāta noslēgumā ieņems 6., 7. vai 8. vietu. Kuru tieši – to noteiks pārējo spēļu rezultāti.

Hipolīzings florbola Virslīga vīriešiem, 28. februāris

Pārgauja – Ķekava 11:14 (4:5, 2:3, 5:6)
Metieni: 43:52

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  -1 [+] [-]

, 2009-02-28 17:24, pirms 15 gadiem
cerams ka Pārgauja paliks sestajā vietā

  +1 [+] [-]

, 2009-02-28 18:15, pirms 15 gadiem
4 vārti 43 sekundēs. Pārgauja laikam atstāja vārtsargu laukumā vienu pašu uz to laiku.