Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" atņem ādažniekiem cerības uz izslēgšanas spēlēm

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lekrings" atņem ādažniekiem cerības uz izslēgšanas spēlēm
Cēsu "Lekrings" pēc uzvaras Ādažos. Foto: Aiga Zane Kirmuška

Līdz šim vakaram komandai "FBK SĀC/ENFRIHO" vēl bija vismaz teorētiskas cerības iekļūt ELVI florbola līgas vīriešiem izslēgšanas spēļu turnīrā. Tagad tās ir zudušas, jo ādažnieki savā laukumā ar 3:7 piekāpās Cēsu komandai "Lekrings". Uzvarētāju rindās ar 3 (1+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Toms Rīsmanis. Ulbrokas sporta kompleksā "FS Masters/Ulbroka" uzņēma komandu "FBK Valmiera/Betsafe". Ar 10:3 uzvarēja Ulbrokas komanda, kuras labā 4 (2+2) rezultativitātes punktus guva Kristers Babris. Līgas vicelīderes godu nosargājusi "Talsu NSS/Krauzers", kas šovakar savā laukumā ar 9:2 sagrāva turnīra pastarīti "RTU/Rockets" (Rīga). Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 4 (1+3) punktiem bija Mariss Bergmanis.

Pirms mača pret Cēsu komandu "Lekrings" ādažniekiem vēl bija vismaz kaut kādas cerības uz kvalificēšanos izslēgšanas spēlēm. Lai tās piepildītos, komandai "FBK SĀC/ENFRIHO" regulārā turnīra pēdējās divās spēlēs vajadzēja svinēt uzvaras pamatlaikā, kā arī paļauties uz to, ka "FBK Valmiera/Betsafe" savos divos mačos jau pamatlaikā piedzīvos zaudējumus. Spēli pret cēsniekiem Ādažu komanda sāka ar Kristera Orlova vārtu guvumu (1:0). Šo pozitīvo bilanci ādažniekiem nosargāt neizdevās, jo jau līdz pirmajam pārtraukuma vadības grožus ar 3:1 pārņēma viesi. Pa bumbiņai laukuma saimnieku vārtos ieraidīja Kaspars Lisovskis, Miķelis Koknesis Roops un Edgars Puriņš. Otrās trešdaļas laikā cēsnieki panāca jau 4:1, bet visā spēlē "Lekrings" triumfēja ar 7:3.

Ulbrocieši uzvar "FBK Valmiera/Betsafe"

Ulbrokā spēles 13. minūtē rezultāts bija jau 3:0 par labu mājiniekiem. Vārtus guva Kristaps Reidzāns, Kristers Babris un Tomass Kristofers Birstiņš. 16. minūtē savu pirmo golu šajā mačā iemeta "FBK Valmiera/Betsafe" – 1:3, vārtu guvums Ričarda Eglīša kontā. Pēc pirmā perioda "FS Masters/Ulbroka" atradās vadībā ar 5:1, pēc otrā – ar 8:2, bet visā spēlē uzvarēja ar 10:3.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Emīls Jančevskis, kuram 2 (1+1) rezultativitātes punkti. Rezultatīvākais ar 4 (2+2) punktiem bija Kristers Babris, Kevins Šmits guva trīs vārtus, bet ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Toms Bitmanis. Par labāko starp valmieriešiem atzina Ralfu Klodžu, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Pēc šīs uzvaras "FS Masters/Ulbroka" ir 38 punkti un 3. vieta turnīra tabulā, bet "FBK Valmiera/Betsafe" ar 26 punktiem ieņem 8. vietu.

"Talsu NSS/Krauzers" sakauj pastarīti "RTU/Rockets"

"Talsu NSS/Krauzers", uzņemot savā laukumā Rīgas "RTU/Rockets", pirmajā periodā izvirzījās vadībā ar 1:0. 13. minūtē talsinieku skaitlisko vairākumu vārtu guvumā pārvērta Matīss Fogelis. Otrās trešdaļas pirmajā pusē rīdzinieks Pēteris Džeriņš atjaunoja neizšķirtu – 1:1. Līdz otrajam pārtraukumam laukuma saimnieki izvirzījās vadībā ar 3:1, bet visā spēlē "Talsu NSS/Krauzers" svinēja pārliecinošu panākumu ar 9:2.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2024-01-28 12:40, pirms 3 mēnešiem
tad labak vispar netaisi rakstu, pliks ka baznicas zurka. protokols aprakstits 2 teikumos.