Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Talsi/Triobet" salauž baušķenieku pretestību

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Talsi/Triobet" salauž baušķenieku pretestību
"Talsi/Triobet"
Foto: www.talsfk.lv

Šodien Talsos notika Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēle starp vietējo komandu "Talsi/Triobet” un FK "Bauska”. Mača otrajā pusē talsnieki salauza viesu pretestību un svinēja trešo uzvaru turnīrā – 6:2.

Spēli Talsos vēroja teju 200 līdzjutēju, kuriem līdz pirmajam vārtu guvumam vajadzēja gaidīt vairāk kā vienu periodu. Otrās trešdaļas sākumā vadībā ar 1:0 izvirzījās "Talsi/Triobet”, tiesa, viesi ātri vien panāca izlīdzinājumu. Pēc otrā perioda ar 2:1 vadībā atradās talsnieki, bet pēdējā trešdaļā viņi guva vēl četrus vārtus, kamēr FK "Bauska” atbildēja tikai ar vienu rezultatīvu raidījumu – 6:2.

"Talsi/Triobet"komandas pārstāvis un spēlētājs Mārtiņš Maķevics savu komentāru par spēli iesāka ar paziņojumu, ka, neskatoties uz uzvaru, viņš ir dusmīgs uz saviem komandas biedriem. Kā izrādās, talsnieki nebija kārtīgi noskaņojušies mačam, zinādami, ka pretiniekiem tā būs jau otrā spēle divu dienu laikā, kamēr viņi paši bija labi atpūtušies. Pēc pirmā perioda komandai nācās izdarīt attiecīgus secinājumus, un otrajā trešdaļā tā rādīja jau pavisam citu spēli. Pretinieku vārtsargs spēlēja ar traumētu potīti, lēkādams vārtos uz vienas kājas. Arī tad talsniekiem bija problēmas gūt vārtus - reizes septiņas ar bumbiņu tika trāpīts Bauskas komandas vārtsargam pa galvu, nevis vārtos. Tomēr mājinieku pārsvars bija pārāk nospiedošs - baušķenieku pretestība tika salauzta, bet pēdējās trešdaļas vārtu birums jau bija tikai visa iepriekšējā sekas.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 26. septembris

"Talsi/Triobet" – FK "Bauska" - 6:2 (0:0, 2:1, 4:1)

Metienu attiecība:
48:31 (14:13, 18:6, 16:12)
Rezultatīvākie:
"Talsi/Triobet" – Artis Raitums 2 (1+1), Emīls Hartmanis 2 (1+1), Haralds Roze 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums