Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Kurši" paliek ar zīli rokā...

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Kurši" paliek ar zīli rokā...
Ulbrokieši šovakar parādīja raksturu, par ko saņēma divus punktus
Foto: Ritvars Raits

Šovakar ļoti tuvu savai pirmajai uzvarai Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā bija Liepājas "Kurši”, kuri savā laukumā uzņēma "Ulbroku”. Vēl piecas minūtes pirms pamatlaika beigām liepājniekiem bija divu vārtu pārsvars, bet beigu beigās nācās samierināties ar vienu punktu, jo pēcspēles metienos tika zaudēts ar 5:6.

"Kuršiem” beidzot ierindā bija visi līderi, arī spēli viņi iesāka pārliecinoši, savu teritoriālo pārsvaru realizējot vārtu guvumos – pēc pirmā perioda 3:1. Otrās trešdaļas vidū liepājniekiem ieskanējās pirmais trauksmes zvans, jo "Ulbroka” panāca izlīdzinājumu. Pēc otrā perioda laukuma saimnieki jau atkal bija vadībā ar 4:3, bet 47. minūtē guva vēl vienus vārtus – 5:3. Tāds rezultāts noturējās līdz 56. minūtes beigām, bet tad viesi pusotras minūtes laikā iemeta divus vārtus – neizšķirts (5:5).

Pagarinājuma piecās minūtēs uzvarētājus noteikt neizdevās, tāpēc bija jāizpilda pēcspēles metienus. Arī tajos gāja kā pa viļņiem – pašā sākumā labāk veicās "Ulbrokai”, tad vadību pārņēma "Kurši”, tomēr pēdējais vārds piederēja viesiem – uzvaras metienu izdarīja ulbrokietis Emīls Liepiņš – 6:5.

”Ulbrokas” galvenais treneris Ainārs Juškēvičs portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka ir apmierināts ar rezultātu, bet ne ar pašu spēli. Iespējams, tās bija noguruma sekas, jo vakar ulbrokieši aizvadīja smagu spēli pret „Pārgauju”, tomēr šodien vismaz pirmajā periodā komanda praktiski nespēlēja. Labi, ka pēc tam puiši saņēmās un praktiski ar raksturu izlīdzināja rezultātu un izcīnīja divus svarīgus punktus.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 26. septembris

"Kurši" – "Ulbroka" - 5:6 (3:1, 1:2, 1:2, 0:0, 0:1)

Metienu attiecība:
31:25 (13:7, 7:8, 9:8, 2:2)
Rezultatīvākie:
"Kurši" – Mārtiņš Gross 3 (2+1), Gints Siliņš 3 (1+2), Raitis Bušs 2 (0+2).
"Ulbroka" – Emīls Liepiņš 2 (2+0), Jānis Jaunzems 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-09-26 21:31, pirms 14 gadiem
jankaaaa !!!!!!!

  -1 [+] [-]

, 2010-09-29 11:52, pirms 14 gadiem
Kuršiem treneris nekāds!