Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ vēl trīs vīriešu Virslīgas spēles

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šonedēļ vēl trīs vīriešu Virslīgas spēles
"Lielvārde"
Foto: Ritvars Raits

Pirms teju mēnesi garā pārtraukuma, kas saistīts ar Latvijas vīriešu florbola izlases startu pasaules čempionātā Somijā, Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā notiks vēl trīs spēles. Pirmā no tām paredzēta jau šovakar, kad "Ķekava" savā laukumā uzņems Kocēnu "Rubeni".

Spēle Ķekavas Sporta namā sāksies šovakar pulksten 20. Abas komandas, kā "Ķekava", tā "Rubene", šosezon spēlējušas samērā nestabili, tomēr labā noskaņojuma laukumā dosies ķekavieši, kuri uzvarējuši pēdējos divos mačos ("Ulbroku" un "Pārgauju"), turnīra tabulā pakāpjoties uz 7. vietu, nekā Kocēnu florbolisti, kuri piedzīvojuši trīs zaudējumus pēc kārtas ("Kuršiem", "Selver/Tahe" un "Bauskai"), noslīdot uz 9. vietu.

Rīt, 25. novembrī, pulksten 20 "Lielvārde" viesosies pie FK "Bauska". Lielvārdieši iepriekšējās divās nedēļās tikās ar trim līderiem ("Lekringu", "RTU/Inspecta" un "Talsi/Triobet") un izcīnīja tikai vienu punktu Talsos, atkāpjoties no 3. uz 5. pozīciju. Arī baušķeniekiem pēdējā laikā nav bijis ar ko lepoties – zaudējumi "Kuršiem" un "Selver/Tahe", kā arī uzvara pagarinājumā pār "Rubeni", bet turnīra tabulā vien 10. pozīcija. Skaidrs, ka abas komandas gribēs uzlabot savu statistiku, bet cīņas to starpā vienmēr bijušas ļoti principiālas.

Sestdien, 27. novembrī, pulksten 18 Bauskā notiks vēl viena spēle – vietējā florbola komanda uzņems Irlavas "Telms/Energokomplekss". Irlavnieki, lai arī papildinājuši savu sastāvu ar četriem FK "Rīga" spēlētājiem un ierindā atgriezies uzbrukuma līderis Normunds Jansons, pēdējā trijās spēlēs ieguvuši tikai vienu punktu, kad papildlaikā piekāpās "Pārgaujai". Pēc tam tika zaudēts gan "Kuršiem", gan "RTU/Inspecta", turnīra tabulā atkāpjoties uz neapskaužamo pēdējo vietu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...