Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

“Irlavai” labas iespējas turpināt sekmīgo sezonas startu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

“Irlavai” labas iespējas turpināt sekmīgo sezonas startu
Ulvis Ansbergs gana sekmīgi iesācis jauno sezonu, foto: PPB Media (Ķekavas Bulldogs)

Elvi vīriešu flrobola virslīgā šovakar paredzēta viena spēle, kurā “Irlava” savās mājās uzņems čempionāta pastarīti “Bausku”. Panākuma gadījumā irlavniekiem ir iespēja pakāpties uz otro vietu turnīra tabulā.

“Irlava” – “Bauska” (pulksten 18:00 Irlavas SN un LFS Youtube kanālā)

Šo sezonu irlavnieki sākuši gana atzīstami, vispirms mājās apspēlējot Cēsu “Lekringu”, bet pēc tam izbraukumā izdevās atspēlēties no četru vārtu deficīta cīņā ar “Ķekava/RB&B”. Beigās gan nācās piedzīvot zaudējumu papildlaikā. Tomēr četri izcīnītie punkti pret pērnās sezonas TOP-4 komandām regulārajā sezonā uzskatāmi par gana labu rādītāju. Šovakar komanda savu līdzjutēju priekšā dosies laukumā, esot favorītu statusā. Komandai pašlaik nav pieteicies viens izteikts līderis, bet Kristers Tiltiņš, Gints Siliņš un Kaspars Klamers katrs iekrājuši pa četriem rezultativitātes punktiem, bet kapteinim Marekam Stančikam ir tikai par punktu mazāk. Komandas pieteikumā parādījies jaunais vārtsargs Everts Biters, taču skaidrs, ka viņam par vietu vārtos būs grūti spēkoties ar Ulvi Ansbergu un Alvi Salu, kuri gana sekmīgi aizvadījuši sezonas ievadu.

Tikmēr Bauskas komanda ne tuvu nevar sezonas sākumu dēvēt par izdevušos. Jau pirmajā spēlē savās mājās ar 7:10 tika zaudēts principiālajiem pretiniekiem no Ādažiem, kam sekoja bezcerīgs 5:18 zaudējums Ulbrokā. Jau ierasts, ka komanda nebūt ne uz visām spēlēm spēj nokomplektēt spēcīgāko sastāvu. Individuāli sezonas ievadu par puslīdz atzīstamu sev var uzskatīt Ralfs Akmentiņš, kuram divi vārtu guvumi un trīs rezultatīvas piespēles. Nevienam citam nav izdevies savākt vairāk par diviem punktiem vai gūt vairāk par diviem vārtiem.

Pērn abās savstarpējās spēlēs pietiekami komfortablas uzvaras izcīnīja irlavnieki, kuri vispirms savu līdzjutēju priekšā triumfēja ar 10:5, bet sezonas turpinājumā no izbraukuma pārveda ne mazāk pārliecinošo 9:5.

Šovakar spēle Irlavas sporta namā paredzēta pulksten 18:00 un maču būs iespējams vērot Latvijas Florbola savienības Youtube kanālā. Maču apkalpos tiesnešu pāris Kaspars Kristapsons un Kārlis Treimanis.