Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Kocēnieši un ulbrocieši ceturtdaļfināla sēriju sāk ar uzvaru

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Kocēnieši un ulbrocieši ceturtdaļfināla sēriju sāk ar uzvaru
Kocēnu "Rubene" svin uzvaru. Foto: floorball.lv

ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla sēriju ar panākumu sākusi regulārā turnīra uzvarētāja "Rubene", kas šovakar Kocēnu sporta namā tikai papildlaikā ar 7:6 pārspēja komandu "FBK Valmiera/Betsafe". Izšķirošais vārtu guvums Ingara Matisona kontā. Citā spēlē pie uzvaras tikusi "FS Masters/Ulbroka", kas savā laukumā ar 8:4 uzvarēja komandu "Irlava". Ar "hat-trick" uzvarētāju rindās izcēlās Rolands Kovaļevskis.

"Rubene" sēriju sāk ar uzvaru pagarinājumā

"Rubene" izslēgšanas spēļu sērijas pirmajā mačā savā laukumā uzņēma komandu "FBK Valmiera/Betsafe", kuru ELVI florbola līgas vīriešiem regulārajā turnīrā bija uzvarējusi ar 3:2 un 5:4, bet Igaunijas un Latvijas florbola līgā pārspēja ar 6:5, bet atbildes spēlē piekāpās pagarinājumā ar 3:4.

Šīvakara mača rezultātu 4. minūtē ar precīzu metienu atklāja kocēnietis Ingars Matisons, bet nākamajā minūtē Rihards Avots panāca jau 2:0. Pirmā perioda turpinājumā golu iemeta valmierietis Ričards Eglītis (1:2), kocēnietis Jēkabs Keišs vēlreiz panāca divu vārtu handikapu (3:1), bet pēc pirms pirmā pārtraukuma rezultāts bija 3:2, jo Valmieras komandas labā vārtus guva Gatis Liepiņš. 24. minūtē ar vārtu guvumu skaitliskajā vairākumā izcēlās kocēnietis Dāvis Zēmelis – 4:2. Cīņas turpinājumā četrus vārtus pēc kārtas guva viesi – 6:4. Pirmais gols Liepiņa kontā, bet pēc tam trīs reizes pēc kārtas precīzi meta Gvido Lauga. Valmieriešiem savu pārsvaru nosargāt neizdevās, jo pa golam iemeta Keišs un Zēmelis, atjaunojot neizšķirtu – 6:6. Papildlaika 6. minūtē Jura Zilberta piespēli izšķirošo vārtu guvumā pārvērta Ingars Matisons – 7:6, izvirzot "Rubeni" sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām vadībā ar 1:0.

Pa 3 (2+1) punktiem uzvarētāju labā guva Jēkabs Keišs, Dāvis Zēmelis un Ingars Matisons, kurš tika atzīts par labāko spēlētāju. Par labāko starp valmieriešiem atzina "hat-trick" autoru Gvido Laugu, divus vārtus guva viņa komandas biedrs Gatis Liepiņš. Rīt pulksten 16.00 turpat Kocēnu sporta namā abas komandas aizvadīs sērijas otro spēli.

Ulbrocieši savā laukumā pieveic "Irlavu"

"FS Masters/Ulbroka" regulārajā turnīrā divas reizes spēkojās ar "Irlavu", turklāt abos gadījumos piedzīvoja zaudējumu – 5:7 un 7:9.

Izslēgšanas spēles rezultātu 14. minūtē ar precīzu metienu atklāja irlavnieks Kristaps Jaunzems (1:0), bet 18. minūtē Gints Siliņš panāca jau 2:0. 20. minūtē ulbrocietis Valters Lapiņš Irlavas komandas pārsvaru samazināja līdz minimumam – 1:2. Otrā perioda pašā sākumā ulbrocietis Rolands Kovaļevskis atjaunoja neizšķirtu rezultātu – 2:2. 26. minūtē Irlavas komandas spēlētājs Edgars Taube vēlreiz vadībā ar 3:2 izvirzīja viesus – 3:2, bet līdz otrajam pārtraukumam pa golam iemeta Lapiņš, Jurģis Patriks Aizupietis un Kovaļevskis, vadībā ar 5:3 izvirzot Ulbrokas komandu. 43.minūtē viesi Kaspara Klamera personā realizēja skaitlisko vairākumu (4:5), bet atlikušajā laikā pa golam iemeta Matīss Kristiāns Morozovs, Kovaļevskis un Edijs Šenbergs, nodrošinot komandai "FS Masters/Ulbroka" uzvaru ar 8:4 un panākumu sērijā ar 1:0.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Ulvis Mētra, kurš pie rezultativitātes punktiem gan netika. Viņa komandas biedrs Rolands Kovaļevskis guva trīs vārtus, 3 (2+1) rezultativitātes punkti Valteram Lapiņam, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Edijs Šenbergs un Matīss Kristiāns Morozovs. Ulbrokas komanda sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījusies vadībā ar 1:0. Rīt pulksten 20.00 abas komandas turpat Ulbrokas sporta kompleksā tiksies vēlreiz.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2024-02-24 23:04, pirms 2 mēnešiem
Vispār jau ulbroKieši…..

     [+] [-]

, 2024-02-24 23:07, pirms 2 mēnešiem
Rūjienas Stiprais rakstīja: Vispār jau ulbroKieši…..
Argumenti?